köszönöm szépen az új rész fordítását!
[Naruto-Kun Projekt] Fumetsu no Anata e (To Your Eternity) anime
Köszönöm az új epizódot, ez most jó kis rész volt. Az volt csak a furcsa, hogy az öregember olyan volt, mint Fushi szokásos testének az öreg alakja (legalábbis ott lógott a kötél a kezén), viszont odáig sosem jutott el életkorban. Illetve az se tiszta, Bon mért nem mondja meg neki, hogy képes halottakat feltámasztani, és hogy mit értett az alatt, hogy nagy bűnt követ el.
Köszi az új részt!
Én úgy értelmeztem, hogy Bon nagy bűne az lesz, hogy elmondja Fushinak hogyan tud halottakat feltámasztani. (ez lehet az amivel magára haragítja Istent, bár még nem tudja hogy Feketeség az az Isten akitől fél ) Szerintem arra vár, hogy az új csapatból valaki meghalljon, és akkor megmondja Fushinak hogy képes rá. Lehet azért mert még Bon sem érti igazán mi a sikeres feltámadás pontos feltételei.
Csillaghullas írta:
Köszönöm az új epizódot, ez most jó kis rész volt. Az volt csak a furcsa, hogy az öregember olyan volt, mint Fushi szokásos testének az öreg alakja (legalábbis ott lógott a kötél a kezén), viszont odáig sosem jutott el életkorban. Illetve az se tiszta, Bon mért nem mondja meg neki, hogy képes halottakat feltámasztani, és hogy mit értett az alatt, hogy nagy bűnt követ el.
Köszi az új részt!
Már nézni is fárasztó mennyi épületet épít Fushi hát még kapcsolatba lenni velük is elég fárasztónak tűnik. Erre még az emberek fájdalmait is érzi, mert összeköttetésben van szinte mindennel. Mikor Ekko elterelte a figyelmét akkor megnyugodott. Megkéne tanulnia, hogy csak akkor érezze mások fájdalmát, ha koncentrál.
Aztán meg elkezdi a falakat is felépíteni Halálra dolgozza magát akkor ki fog harcolni?
Ugrás a fórumra: |