Köszönöm a fordítást
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Köszi az új részt.
Az epizód eleje egy kicsit túl romantikusra sikeredett az én ízlésemnek, de a harc Kard bácsival kompenzált. Nem sz**ral talicskázik az öreg, rendesen lenyomta a csapatot, szó szerint fél kézzel . A következő rész beharangozója nagyon ígéretes.
heramos írta:
Csak nekem tűnt fel hogy, amikor Rongrong használta a Lélek csontját az nem a fejénél hanem a bal karján jelent meg ? A Bölcs Álomvilágnak egy fejcsontnak kéne lennie úgy tudom,és ott kéne megjelennie az aktiváláskor.
Az tényleg egy kar lélekcsont. A baj inkább vele hogy amikor TS megölte "kegyetlen álmot" és megszerezte tőle akkor annak a jobb karján volt, most meg RR bal karján. Szóval itt van vele a baj. Mert elvileg nem lehet felcserélni hogy hova kerüljön.
Amúgy kinek mi a véleménye TS kissé megváltozott külsejéről. Haja egy lófarokként felkötve, és a ruhája is változott kissé. A ruha alja hosszabb. Ezeknek amúgy van valami jelentőségük? Főleg a kínaiaknál?
goku5 írta:
Amúgy kinek mi a véleménye TS kissé megváltozott külsejéről. Haja egy lófarokként felkötve, és a ruhája is változott kissé. A ruha alja hosszabb. Ezeknek amúgy van valami jelentőségük? Főleg a kínaiaknál?
Köszi szépen Ayagii hogy kiírtad! Így már tudni hogy csütörtökig ne is keressük az újabb részt! Ez sok előny tudni, ne várjon hiába az ember.
NA és persze hogy remélhetőleg nem lesz sok olyan valaki aki felteszi a "mikor lesz már kész" kérdést.
Visszatérve az előző rész kérdéséhez.
RR bal karján volt az a jobb kar lélekcsont. Ez most hogy van? Korábban mutatták rosszul? Vagy most? Rosszul animálták volna meg? Hogy van az eredeti műben?
Amúgy Mu Bainak van vajon lélekcsontja? Mert elég erős és gyorsan is fejlődik ha nincs, ráadásul csak koronaherceg lenne. Nem jutott volna neki?
Szerintem kard bácsi is csinálhatna magának olyan kart mint TH ha akarna. De szerintem nem akar. Nem igen van rá szüksége.
Szerintem a szőke hercegünknek még nincs lélekcsontja,de most ezen a kiránduláson biztos szerezni fognak neki... főleg az előzetesből beindulnak majd jövő héten a harcok....Kül Mu Bai már 70 körüli lehet?
RR nincs válaszom, TH meg nem a gyilkos aura végett tud magának kezet és lábat csinálni? vagy én értelmeztem rosszul azt a rész mikor levágta a végtagjait?
Mu Bai inkább csak 65 szint körüli lehet. Mikor az 5 éves találkozó volt akkor volt 64 szintű. Azóta eltelt némi idő, de ilyen szinten már lassú a kultiválás. TS is csak azért 66 szintű most mert XW lélekgyűrűje és lélekcsontja miatt 5 szintet nőt.
Amúgy én is kérdem, mert eddig nem volt róla szó most a harcban sem került elő hogy lenne lélekcsontja Mu Bainak. Viszont csak egy koronaherceg. Nem kaphatott a családjától? Ha nem is tényleg nagyobb az esélye hogy a szigeten szerez. Ahogy leírták sok erős lélekszörny van ott.
RR meg a lélekcsontja esetéről meg olyan írjon és magyarázzon aki tuja a novelből. Az a biztos. Mert az így tényleg érdekes.
TH meg nem nem hinném hogy a gyilkos isten aura miatt képes rá. Amiatt szerintem csak a színe vörös. De tényleg ez is érdekes kérdés.
Technológiára visszatérve. Nem lennének olyan magas szinten, kb középkor vége. Viszont azért nem volt jó úgymond annó a tornás részek. Modern 21. századi arénás pálya kivetítők. Máshol még nem is volt bele szerintem gond. Csak az volt a rikító dolog.
Parampelli írta:
Köszi a részt
Amugy kard bácsi nem tudna lélek kart csinálni mint Tang hao vagy azok a végtagok csak díszek és nem lehet használni őket?
TH lélekcsontokat választott le. Kard bácsi meg gondolom feláldozta valamiért a karját. Lehet inkább az vesszen mint ő haljon. És gondolom ott nem volt lélekcsont.
És hogy milyen erősek lehettek? Hát lehet hogy kard bácsi 96-97 szintű és hatalmas különbség van 1-1 szint között, viszont azért az ellenfele legalább 4 TD volt. Abból kettőt úgy állítottak be minthogy nagyobb lélekerejük van (az az magasabb szintűek) mint méreg dolo (az az 92 szintű). TS-ék meg csak 60 körüliek. Abból is 2 inkább támogató.
Szóval azért még mondanám elég hogy csak a karját vesztette el és nem halt bele.
Szóval nem hiszem hogy a lélekcsontok miatt tudja létrehozni TH őket. Pláne a lélekereje lecsökkent 75 szintűre. Igaz funkcionálnak de csak nem tökéletesek. Igencsak biceg is. Kard dolonak meg szerintem nem kell azért nem hoz létre.
Amúgy gondolom Kard dolonak is van valamilyen mező képessége.
Ugrás a fórumra: |