sziasztok, ha volt már ez a kérdés és rá válasz akkor elnézést, pedig átfutottam a korábbi hozzászólásokat is
a kérdésem az lenne, hogy a történetívek végeztétel, vagy az egész újrafordítás / kiadás végén várható olyan torrent link ami az összes részt magában foglalja?
Én max történetívenként tudok ilyet vállalni, mert nincs végtelen tárhelyem x"D
csak azért kérdezem, mert szinte ti vagytok az egyetlen csapat akik rendesen rá is égetik a feliratot a videókra, nem pedig csak mellérakják a .ass feliratot vagy belerakják választható feliratként a videóba, így nem nekem kell ráégetni Tv-n való kényelmes nézéshez
ha lennének égetett "gyűjtő" torrent linkek még a seed-be is be tudnék szállni, ha szükséges, mert akkor ezekkel a videókkal nekem már nem lenne dolgom, csak tárolni
uh kis pakkokban újított változat, nagyon éget a vágy egy újra nézésre még a folytatás érkezése elött....talán ez valami felsőbb jel kívánt lenni, hogy csapassam XD köszi srácok!
ebbe is belekezdtek ugyanúgy mint a hunter x hunterbe, de azt se cserélitek már le a jobb minőségre ezzel is ugyan az lesz
(a hunter x hunter pack-okba jött, de már több mint fél éve semmi két pack fordítás jött töletek jobb minőséggel és utána semmi)
ebbe is belekezdtek ugyanúgy mint a hunter x hunterbe, de azt se cserélitek már le a jobb minőségre ezzel is ugyan az lesz
(a hunter x hunter pack-okba jött, de már több mint fél éve semmi két pack fordítás jött töletek jobb minőséggel és utána semmi)
Egy másodpercig se zavarjon, hogy nem ugyanaz a team dolgozik a két projekten. Míg a HxH-t Ningen egyedül formázza (szezononként 2-3 aktuális projekt mellett), addig itt Viri, Papirtigriske, Evrash és én kb. nulláról húzzuk fel a feliratokat.
A Hunterrel amúgy sem sietünk: van minden részhez különálló feliratunk, akinek van egy kis agya, az le tud tölteni hozzá bármilyen jó minőségű videót. Akinek még több agya van, az át is időzítheti a feliratot, mert kb. 5 perc megtanulni. Úgyhogy nem értem, és igazából nem is érdekel a panaszod. Amit eddig megígértünk, azt az esetek 99%-ában be is tartottuk. Lesz folytatva a HxH is, amint Ningennek lesz rá ideje. De légy oly kedves, és nézd már el a másik 4 embernek, hogy dolgoznának ezen a projekten. Ha nem tetszik, nem kell letölteni.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
En orulok annak, hogy kapjuk ezeket a pakkokat. Biztos vagyok benne, hogy ez a project nem fog leallni, egyfelol mert ennyien dolgoznak rajta, masfelol mivel jon a folytatas (befejezes), szerintem mar ez onmagaban motivalja a csapatot, hogy haladjon a publikalas. Es ha feluton be is fejezik barmi oknal fogva, mi akkor is max annyit mondhatunk, hogy koszonjuk.
Sziasztok! Most nézem először végig ezt az animét szóval nem merek rákeresni, hogy hány részes mert már sikeresen spoilereztem így el magamnak egy másik animét. Annyi lenne a kérdésem, hogy ki fog e jönni a matek? Ha az én matekom nem csal akkor 37-40 péntek lesz mielött kijön az új évad oktoberben, ami 111-120 részt jelent ha az eddigi sémát követitek. Big Threeből kiindulva nekem ez kevésnek tűnik. Bocsánat a buta kérdésért És köszönöm, hogy elkezdtetek ezzel foglalkozni alapból szerintem nem kezdtem volna el nézni/olvasni!
Csabicsapo írta:
Annyi lenne a kérdésem, hogy ki fog e jönni a matek? Ha az én matekom nem csal akkor 37-40 péntek lesz mielött kijön az új évad oktoberben, ami 111-120 részt jelent ha az eddigi sémát követitek.
Nagyjából az első 40-80 rész az, amivel nulláról kezdünk, mert vagy borzalmas magyar feliratunk van hozzá, vagy épp egyáltalán nincs. De számításaim szerint ezeket követően már jobb fordítások várnak ránk, így nagyjából és egészében "csak" lektorálni, időzíteni és formázni kell. Ez azért lejjebb redukálja a belefektetett időt, így remélhetőleg egy idő után már nem hármasával, vagy épp egy héten nem csak egyszer-kétszer lesz publikálás. Meglátjuk. Feltett szándékunk befejezni az új sorozat indulásáig.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Nagyon szépen köszönöm az újrapublikálást. Régen nagyon szerettem, és örültem, hogy folytatják/befejezik a feldolgozást, de szerintem nélkületek nem vágtam volna bele az újranézésbe, pedig az emlékeim azért eléggé megkoptak ahhoz, hogy magabiztosan essek neki az új sorozatnak októberben
Egyelőre nagyon kényelmes és tartható számomra a heti 3 rész, remélem később ha több lesz is tudom majd nézni.
Bárhogy is lesz, köszönöm, követni fogom végig