Hétről hétre egyre jobban érdekel ez az anime. Nagyon köszi a munkátokat, csak így tovább és Kellemes ünnepeket mindenkinek!
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Én is köszönöm a részt
Yuuji sérüléseivel amugy nem lesz gond? Gondolom, hogy Sukuna nem gyógyítja meg, de gondolom nem is engedi meghalni.
Amugy a részben minden mangahű volt vagy itt is volt kiegészítés?
12. rész
A gyanútlan néző: "Az OP elspoilerezi, hogy Junpei csatlakozni fog a csapathoz, nincs miért izgulni."
Mangások: "Biztos vagy benne?"
Tudom, hogy vannak, akik csalódottak emiatt, de itt ért véget Junpei számára az út. Annyira szeretett volna elégtételt venni az ellenségein, hogy nem vette észre a nyilvánvalót, pedig az orra előtt volt, ezért kegyetlenül megfizette az árát.
Nem véltem különösebb kiegészítést felfedezni a részben. Tempó szempontjából ez az epizód tartalmazta eddig a legtöbb anyagot, 3 fejezetet és 4 oldalt. És akkor ott volt a semmitmondó Juju Kósza, plusz az ED, ami elvett 2 és fél perc további anyagot. Majdnem 4 fejezet is belefért volna.
Elégedett vagyok egyébként a kivitelezéssel, bár én biztosan hosszabbra csináltam volna meg a nevetést, mert a panel, amin alapszik nagyon intenzívnek hat, mégis olyan 4 másodpercig tartott csak.
Én nagyon sajnálom Junpeit. Igaz, nagy hibát követett el, de tanult volna belőle, és kiváló tagja lehetett volna a csapatnak. Nem követem a mangát, szóval már csak azt remélem, hogy a következő részben sikerül kiűzniük Mahitót. Azért viszont mindenképpen piros pont jár a mangakának, hogy ilyen darkos ez a mű, és simán ki meri nyírni akár az egyik új főszereplőt is.
Haliho srácok, bejelentésként elkéstem talán egy pár nappal, de akkor most pótlom. Mivel Január közepe fele folytatódni fog a Dr. Stone anime, ezért a munkámat a Jujutsuval átadtam a tanítványomnak Tomello-nak. Nagyon ügyes, ha nem ügyesebb nálam, mindenképp kövessétek árgus szemekkel a formázását
A Dr. Stoneban pedig találkozunk, úgy 3700 év múlva
Ugrás a fórumra: |