Köszi az új részt!
[Naruto-Kun Projekt] Kami no Tou (Tower of God) anime
Köszönöm a negyedik epizódot amiből sok érdekességet tudhattunk meg.
Én abban reménykedtem, hogy ő Fugsága saját erejéből nyeri meg a párviadalt, de nem ez történt.
Meg kiderült van aki szeretné, hogy a szőkeség tovább jusson, hogy ő is a gyilkosok tagja vagy csak úgy vélik a jövőben hasznos lehet számukra nem tudhatom.
Nem ide tartozik, de visszanéztem az előző évad pár részét.
A srác megkérdezte a nyulat nem látott arrafelé egy lányt mire a válasz: A válasz a torony tetején van.
Kérdem én, mindenre ezt feleli? Mennyi az idő? Kérem, merre található a mosdó?
- A választ a torony tetején találod.
Ui2: A kis képet nézve szentül meg voltam győződve, hogy a mi szótlan toronymászónk fekszik ott megkötözve kipeckelt szájjal.
Köszi a Fordítást két nap alatt be is értem az egészet nagyon meg fogott az anime :3 Tök jó hogy így idő ugrással és egy kis kihagyással vágtak bele egy új szereplő/k szemszögéből és közben még is egy régi karaktert is bele szőttek aki látható módon jóval magassabb szintre lépet mint az első évadban volt jól kitanítottak a FUGázásra Lehet hogy a friss első évad nézése miatt de nekem nem tünik úgy mintha bármi lyuk lenne a történetben első blikkre le lehet vágni ki is a FUGabajnokunk már csak a szeméről is habár a csillogás már el tünt a szeméből (ami valjuk be nem csoda hisz csúnyán el árulták és még halottnak is nyílvánitottták xd ) vajon mennyi idő telt el tippem szerint talán 2 év.
Várom már azt a nagy belépőt mikor majd meg menti a régi pajtásokat ők meg majd nagy csodálkozásokba kezdenek de közben ő lefogja tojni őket mert már nem érdeklik a régi pajtik
Köszönöm az új rész fordítását!
Még egy vizsgaigazgató, aki FUG tag. Ennek a FUG nak elég sok tagja van, mi meg nemrég szereztünk csak tudomást róla.
Pedig logikus, hogy beépülnek a vizsgáztatók közé, hiszen pont azt vizsgálják, hogy ki jelent problémát a troronyra, a FUG pedig FUGja ezeket a veszélyes egyéneket, és betoborozzák maguk közé mint Viola -t. Ez a része zseni.
Engem még az is érdekelne, hogy miért kapta az új szőke főszereplő azt a Jahados gyűrűt, és kitől kapta? Lehet pont az miatt a gyűrű miatt akarják továbbjuttatni?
Bam pedig nem hinném, hogy lemondott volna a régi pajtásairól. Biztos vagyok benne, hogy ha találkoznak (remélem még ebben az évadban) akkor könnyek között fognak ölelkezni
Amúgy azon sem lepődnék meg, hogy már rég találkoztak és tudják hogy Bam életben van, sőt már ők is FUG tagok, csak éppen máshol vannak küldetésen.
Mivel Anak hercegnő életcélja, hogy az összes Jahad hercegnőt megölje meg gondolom Jahadot is ha már ott van. Elkerülhetetlen, hogy a nagy FUG őt is beszervezze. Hiszen ugyan az a céljuk.
Köszi a Fordítást .
Sose gondoltam volna hogy Sugou után fogok még úgy anime karaktert gyülőlni mint őt gyülőlöm de hát meg jött Rachel fuuuu te remélem hogy kinkeserves halált fog halni Khun által Amugy a rész nagy érdeme egy percre el hitette velem hogy Khun nem lát át Rachel-en , de örülők hogy így van és mint gondoltam tényleg nem tudják hogy Bam él így minden adott egy nagy rácsodálkozós találkozásra ahogy az lenni szokott ahogy Khunnal egymásnak esnek majd mert vélhtően így lesz remélem még ebben az évadban összetalálkoznak aztán Rachelnek együtt adják meg ami jár neki . Vagy ha Bam még ezek után is szereti akkor fogom dobni az animét xd
Viole csapatánál meg ugy látszik hogy a hercegnőt is befogják FUGni a titkos bünszervezetbe
Elég érdekes a szereplők gondolkodás módja talán azért mert mind férfiak voltak.
Lehet, hogy ez a srác egy veszélyes gyilkos banda tagja, lehet, hogy mindenkit ki akart rúgatni maga körül, de minden megvan bocsájtva mert jól tud főzni.
Köszönöm az ötödik epizódot.
Köszönöm az új részt!
Hát amúgy nem vagyok biztos benne, hogy Khun egyből megismeri majd halottnak hitt, azóta már hosszú hajú barátját.
Ha fogadnom kéne, én arra tennék, hogy Bam megbocsájt majd Rachelnek.
Szerintem mivel Khun és csapata nem fogja egyből felismerni, Bam pedig nem fogja egyből tisztázni velük, hogy mégis életben van. Lesz egy kis harc köztük, mert úgy izgalmasabb a cselekmény.
Ugrás a fórumra: |