Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Sok dolgot kellett összeszedni.
Az elejére hozom a tényt, hogy a korábban 8 éves Kiriya még életben van a jelenben, ráadásul ő az új, legidősebb japán állampolgár. Valós adatokkal, legalább 117 éves és 261 napos. Ha beleszámítjuk a Taisho érát is (1912-1926), akkor viszont már 2020 után is járhatnak pár évvel a jelenükben.
Ennyi év elteltével nem kell aggódni a vérfertőzés miatt. Olvastam gondolatokat, hogy akkor most nem gáz Kanata és Touko kapcsolata? Tanjirou és Kanao vitték tovább a Kamado vonalat, Nezuko pedig átkerült az Agatsuma ágra. Miért gondolják azt az emberek, hogy egymás utódjaival házasodott a két család a jelenkorig? Eltelt legalább 109 év a végső összecsapás óta, de valószínűleg több, és kizárólag az első "csomag" gyermek lesz értelemszerűen unokatestvéri viszonyban Nezuko miatt a két család között. Hogy ők és az utódjaik, és azok utódjai és azok utódjai hova házasodtak be, nincs az orrunkra kötve, de a Kanata-Touko vonal alapján nem unokatestvérek a jelenben.
Legend of Zenitsu = Legend of Zelda. :"D
Yoshiteru szerint csak Touko egy hangulatember, a családban lévő többi nő kedves volt és gyengéd. Az előbbi inkább Aoi vonás, az utóbbi pedig Nezuko.
Tenma Uzui egyértelmű.
Ugyanakkor Aoba nevében benne van Aoi kanjija, ha nem tévedek.
Akár összejött Inosukénak, akár nem, Muzan... Jaj, a Kék Pókliliom sztorija a sors újabb kegyetlen fintora számára. Kinyírta ugyebár az orvost, aki valószínűleg tudta a titkot a növényről, de nem csoda, hogy soha a büdös életben nem találta meg, mert nem elég, hogy nappal virágzik, egész évben csak 2-3 alkalommal.
A két Tokitou is reinkarnálódott. Sokan Yoriichiékra gondolnak inkább, de nem ők azok.
Kanae és Shinobu után szerintem Koutetsu és Kanamori vannak ott Kanata mellett a Kardkovácsok falujából.
Himejima "Ovizsaru" Gyoumei egyértelmű. Mitsuri és Obanai egyértelmű.
Urokodaki, akinek az arca rejtett maradt a végsőkig, plusz Zenitsu mestere egyértelmű.
Kiyo, Sumi és Naho is előkerült. Tomioka is csatlakozhatott Makomóhoz és Sabitóhoz.
A lány, aki "Kazumi-kun!"-t mond, ő szerintem Satoko, akit a Mocsárdémon ölt meg, Kazumi pedig neki volt a vőlegénye.
Gotou az egyik Kakushi, nevezetesen, aki Tanjirout vitte a Démonölő Hadtest főhadiszállására, és aki a Gyuutarou-Daki harc után is narrált. Takeuchira nincs ötletem.
Yushirou nem biztos, hogy bánatos. Azt teszi, amire Tanjirou kérte. Megőrzi Tamayo emlékét, és mi lenne erre alkalmasabb, mint egy festmény... Vagy több ezer.
Flame Bro Rengokunak is sikerült és/vagy Senjurou volt aktív. Az előbbi esélyesebb.
Az igazgató szerepében Murata.
Nem tudom, hogy ki akar lenni, aki vele van. De csak egy meglepett arcot vág.
A rendőrök a Shinazugawa bratyók, nem is kérdés. Gilgamesh és Accelerator járőröző kalandjai.
A Kamado anyukát nem látjuk a végén, de egyébként is a képen van a hangsúly. Szép, megható, nosztalgikus, nem is kell ennél több. :"]
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)