Ezért is van hogy a hős érzelmi állapota lelkesedés ad másoknak magának meg új erőt!
Naruto - Szereplők
Hm, egész jó látni, hogy az újabb visszaemlékezésekbe is fel-fel tűnik Zetsu. Nem tudom, miért Spoilerkedem el magamnak. Egyszerűen nincs türelmem végignézni, de mégis mindent tudni akarok. Baromi jó lesz így.
Nembaj, annyiból jó, hogy legalább a személyiségüket is sikerül jobban kiismerni, elemezni.
Sasuke meg dugja fel magának a Susanooját.
Most melyik visszaemlékezésre gondolsz?
Amúgy nem tudom mennyire jó tényleg előre tudni mi lesz, bár ez is hasonló mint amikor az ember úgyis tudja mi lesz az animében mert már előtte olvasta a mangát. Én is emlékszem mikor még nem olvastam a mangát csak az animét néztem a haverom meg mesélte mi lesz benne (ő olvasta a mangát) Alig vártam már hogy lássam tán ezért is kezdtem el olvasni a mangát és csatlakozni az oldalhoz. 2009
Hát, most ahogy keresgéltem képeket, nos egy-két kívánatosabbat be szoktam húzni a Gugli képkeresőbe, és az alapján most eljutottam a 445. részhez.
Az igazat megvallva, én két dologra asszociáltam mindig, a végkifejletre (pl. hogy a kiszemelt karakterem sorsa mi lesz), több szereplő nem nagyon érdekelt, illetve a csak hozzá és vele kapcsolatos részletekre. Igen, a legeslegapróbb részletekre.
Képzelheted hát, mekkora feladat így megnézni ha valamit, ami ennyire hosszú, hogy várod, mikor bukkan fel a szemed fénye, de közben figyelj minden másra is, ami amúgy kevésbé érdekel.
Vicces, mert a legelső regisztrált felhasználóm neve még UchihaMasashi volt, az Uchiha egyértelmű, a Masashi az M betű kezdés miatt lett az ami - itt igazából Madara volt szimpi s pillanatnyi fellángolásból lett ez (erős volt, nagy szám volt - hát akkor kedvelem majd őt), de közös vonásunk nem akadt ezáltal nem volt hosszú életű a "szerelem", sok Akatsukis tetszett - oka volt minden apró rajongásnak a kiválasztottakkal kapcsolatban, de nem sorolom mert úgyse érdekel senkit, végül mégis Nála lyukadtam ki újra.
Megértelek. Nekem is van olyanom hogy nézzen kell a többit is hogy a kedvenceim feltűnnek-e. Narutón kívül engem Hinata fogott meg már az elején és mindig is kíváncsi voltam mire lesz képes, megszerzi-e magának Narutót. Jó volt látni mekkora személyiség fejlődésen ment végig és mekkora támasza lett Narutónak. Pláne úgy hogy azt Narutó tényleg észrevette volna. Lényegében ott volt élete legtöbb nagy küzdelmén és ő segítette előre őt!
Én valamiért nem tapadok a Pozitívnak beállított karakterekre. Ki tudja, talán azért, mert sajnos mindazok ellenére én is hajlandó vagyok olyan dolgokra, mint ők ám én ezt nem szeretem magamban, ugyanakkor mindazokat is gond és szemrebbenés nélkül megteszem, amit például ... hát igen, amit például Zetsu. Még ha a cél mondjuk más is.
Azt persze be kell ismerni, hogy valóban, egy-két karakter lenyűgöző jellemfejlődésen ment keresztül.
Bónusz: Tényleg, ha jól tudom nincs olyan rész sehol, ahol Zetsuki felfal valakit, igaz (bocsi, de éhes vagyok, ez teljesen random kérdés volt)? Elvileg nincsenek olyan igényei mint az embereknek, ugyebár nyom és testek eltüntetése végett csinálja, de melyik? A Fekete, vagy a Fehér?
Én is valami ilyesmire emlékszem, bár nem tudom... a Fehér Zetsu mindennek kinéz ilyen visszafogott jellemmel és cuki mosollyal, csak önjelölt kannibálnak nem.
Mondjuk azon gondolkodom, ennek van más oka is (éhség), vagy ő az egyetlen, aki mindezt hajlandó bevállalni? Gondolom nem a jó öreg foggal-körömmel evésről van itt szó. Vagy... vagy de?
Megpróbáltam én is utána olvasni, de rengeteg szöveg van és most épp cselszövősködök a másik felemmel egy játékon egy igencsak nemes és kivételes dolog eléréséhez, úgyhogy most másra nincs időm, ezt is 6 meccs alatt pötyögtem le.
Én még arra sem emlékszem hogy embert ettek volna. De amúgy én is inkább a feketére tippelnék, mert a fehér volt megakadva azon, hogy milyen egy jó "ürítés" mikor Obitóval volt.
Amúgy nekem meg a "rossz" karakterek nem jönnek be. Inkább jó párti vagyok. Gondolom egy lány másképp gondolhatja, mert ki tudja miért de a csajok vonzódnak a rossz pasikhoz!
Nekem inkább a csinos visszafogott lányok jönnek be. Gondolom ezért is vagyok Hinata rajongó.
Gondolom egy lány másképp gondolhatja, mert ki tudja miért de a csajok vonzódnak a rossz pasikhoz!
mert a fehér volt megakadva azon, hogy milyen egy jó "ürítés" mikor Obitóval volt.
Tudom teljesen meg is értettem az elveidet indokaidat de valahogy még ez is illik rá!
Amúgy te miért lennél gonosz? Te egy áldott jó rendes lány vagy!
Hát lehet a spirál volt, de valahogy én mindig azonosítottam a fehérrel hogy ő volt. Amúgy tényleg ha külön személy volt vele meg mi lett? Nem rémlik.
Amúgy már ha az ilyen jó rossz karakternél tarunk mi van Garaval? Ö valahogy mindkettő legalábbis volt.
Tudom teljesen meg is értettem az elveidet indokaidat de valahogy még ez is illik rá!
Amúgy te miért lennél gonosz? Te egy áldott jó rendes lány vagy!
Hát lehet a spirál volt, de valahogy én mindig azonosítottam a fehérrel hogy ő volt. Amúgy tényleg ha külön személy volt vele meg mi lett? Nem rémlik.
Amúgy már ha az ilyen jó rossz karakternél tarunk mi van Garaval? Ö valahogy mindkettő legalábbis volt.
Hát a saját jellemzés lehet hogy inkább a csevegőbe való szóval azt hagyjuk, De amúgy te is érdekes lány lehetel akkor. Amúgy én meg valahogy a másabb csajokat szeretem nem mint aki hasonlítana rám.
Spirál fejlettebb? tényleg? Én tényleg valahogy fehérkének néztem, csak kicsit másképp néz ki. Igaz ő saját egyéniség volt. De amúgy mi lett vele?
Na igen Gara tényleg jónak sorolható, de a sima narutóban főleg még az elején tipikus pszichopata gyilkos volt. És főleg Narutó változtatta meg. De ha már a környezet nem sokban lényegében hasonló volt Gara és Narutó környezete mégis teljesen más személyiségű gyerek lett belőlük.
Nekem is a "jók" jönnek be. Egy karakter jut eszembe a kedvencek közül akit gonoszként kedveltem meg még csak nem is Narutos hanem DB-s gonosz (Vegita) de ő is megjavult.
Narutobol aki gonosz volt és szinpatikus karakter az talán Gaara. Mondjuk relativ hogy ki a "gonosz" egy sorozatban amiben majdnem mindenkinek vér tapad a kezéhez.
Sokan még Madarát kedvelik, de ő szerintem eléggé szociopata.
Azt hiszem itt írnak egy-két dolgot róla: [ Klikk ]
Nincs kedvem most végig olvasni, főleg nem fordítani, még ha érdekel is.
Az mondjuk mindig is érdekelt, hogy Fehér Zetsu klónjainak személyisége mennyire egyeznek az Övével.
De ha már a környezet nem sokban lényegében hasonló volt Gara és Narutó környezete mégis teljesen más személyiségű gyerek lett belőlük.
Sokan még Madarát kedvelik, de ő szerintem eléggé szociopata.
Ugrás a fórumra: |