Nem akartam új topicot,mert címit se tudom.Ezért ide linkeltem.
Itt egy kép az új mangájához:
ÁÁÁÁ mikor kezdi x( !!!!!
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.07.05. 18:45
Naruto manga
Itt egy kép az új mangájához:
Hát gyerekek, szomorú vagyok.... Mióta vége a Naruto mangának, egy mangát se olvasok, örömmel láttam, hogy van folytatás, nem tudtam, hogy van, most jöttem rá, gyorsan elkezdtem nézegetni, és pár oldal után keresgéltem hogy milyen betegsége van a mesternek hogy ilyen munkát adott ki a kezéből, majd rájöttem hogy nem is ő csinálta, hogy szépen fejezzem ki magam... Mivel eléggé hivatalos dolog, ezért nagyon szomorú vagyok, mert oké hogy valakinek van egy saját stílusa, de akkor azt a stílust vállalja fel tisztességesen és ne tegye tönkre egy másik ember életművét, vagy inkább csinálja meg és szépen otthon tegye be a fiókba és reménykedjen hogy nem találják meg.... Na mind1, lényegtelen... Bár véleményem szerint, és itt példának hozom az Avatar: Aang legendáját, egy történetet tisztességesen lehet folytatni, még ha nem is az eredeti szerző(k) viszi(k) azt tovább. Azét remélem hogy kialakul a dolog, mert a Boruto egy új világ, új problémák új történetek, véleményem szerint igen érdekes folytatást is kaphatna, én pl szívesen venném ha végre egy szőkeség tűnne fel a sötét oldalon, és egy Uchiha harcolna az "jóért". (:P)
dungeonlord írta:

fornetti-
Egyrészt érdemes más mangákat elkezdeni, mert találhatsz még fantasztikus történeteket 
Másrészt meg, a Borutoval kapcsolatban a történetet kell figyelni, nem a rajzolást. Az, hogy az új mangaka nem úgy rajzol (vagy akár nem rajzol olyan jól), mint Kishi, az egy dolog, nem tehet róla, ezzel még nem hoz szégyent a Narutora. A története hozhat, de azt hiszem, hogy ez egyelőre nem igaz. 

Nem tudom valaki követi e még ezt a topicot de azért csak bírok hátha választ kapok a kérdésemre.
Újra hozzá fogtam a manga olvasasahoz és észre vettem valamit az 546. fejeztebe. Gaara apjanak mielőtt használná az "aranyhomokot" olyan jel jelenik meg az egész szeme körül mint mikor a senin módot kezdik el használni. Létezik, hogy ő is ismerte-ha csak részben is-a remete módot és az alapján tudta használni a különleges jutsujat vagy már csak én gondolom túl? 
Vagy ha nem az akkor mit akar jelképezni?
Nagyon szeretem ezt a mangát, fontos része az életemnek, de egy idő után olyan irányba haladt a történet, amit már nem tudtam örömmel fogadni.
A lelkem mélyén mindig reméltem, hogy Naruto egy nap rájön arra, hogy nem akar Hokage lenni, mert nincs szüksége rá.
Szerettem volna, ha a mangaka rámutat arra, hogy nem kell vezetőnek lenned ahhoz, hogy elég legyél, hogy hasznos tagja legyél a (ninja) társadalomnak. Mikor bepillantást nyertünk Tsunade munkájába, rögtön arra gondoltam, hogy Naruto nem akarhat adminisztratív rabszolga lenni, neki szabadabb munka kellene, ami nem köti egy íróasztalhoz.
A másik dolog, hogy nem tetszett, hogy ahogy telt az idő, mindenki megkedvelte Narutót, és persze szinte mindenkit megtudott győzni az igazáról. Nincs olyan ember, akit mindenki szeret, és nem is lehet reális cél, hogy mindenki szeressen, sőt nem is kell, hogy mindenki szeressen, és ezzel nincs baj.
Emellett nem tetszett, hogy az egész történetben Sasukét olyan egyoldalúan mutatta be Kishimoto, Sakuráról nem is beszélve. Sokan azt gondolják, hogy ő a főhősnő, de szerintem nem létezik ilyen kategória ebben a történetben, mert Sakura semmiben sem fő, talán csak" fő mellékszereplő". Nagyon szerettem volna, ha Sakura erős jellemet kap, aki nem csak Sasuke után lohol, szerettem volna őt jobban megismerni, de erre a mangaka még csak esélyt sem adott.
Nő vagyok, és szinte sértő leegyszerűsítésnek tartom Sakura karakterét. Mindegy.
Az pedig már-már felháborító, hogy végül Sasuke és Naruto nem jött össze, miközben szinte minden erre mutatott, lásd a "szíves" monológot Sakura megmentése után.
Naruto kiválasztott mivolta is hatalmas hiba volt számomra, és túlságosan erős lett. Kuramával sem lett volna szabad összebarátkoznia. A manga elején még úgy tudtuk, hogy a hétfarkú maga a megtestesül gyűlölet, aztán... nekem ez már nagyon nyálas, hippis vonal volt, pedig elég szentimentálisnak tartom magam, de ez már túlment egy határon.
Mindezek ellenére csak ismételni tudom magam, nagyon szeretem a mangát.
| Ugrás a fórumra: |