https://edens-zer...apter-158/
Basszus a Shura egy igazi szadista állat. Sajnálnám ha el kellene búcsúzni Witch-től, de mégjobban emelne a mangán ha ténylegesen is aggódni kellene a szereplőkért.
Eden's Zero
https://edens-zer...apter-158/
Basszus a Shura egy igazi szadista állat. Sajnálnám ha el kellene búcsúzni Witch-től, de mégjobban emelne a mangán ha ténylegesen is aggódni kellene a szereplőkért.
Fúh..
Jelen pillanatban nem vagyok biztos benne, hogy Witch teljesen halott, mivel Pino is említette, hogy érzékelte az életjelét. Meg is halhat végleg, vagy az utolsó percben megmentik valahogy (bár Couchponak köszönhetően Ivry és Hermit a hajón maradtak, védeni azt). Mindkét végkifejletre van esély.
Tegyük fel, hogy Witch halott, annyira, mint Valkyrie volt. Ebben az esetben nagyon remélem, hogy nem "javítják meg", mert az eléggé nagy tiszteletlenség lenne Valkyrie-vel szemben, és értelmét vesztené Ziggy meggyőződése az élet és halál fogalmáról az androidoknál.
Viszont, ha csak a halál szélén áll, és visszahozzák, az még, kontextustól függően elfogadható lenne, most az egyszer. A kínzásoknak köszönhetően, ő is traumába eshet, rosszabb esetben Stockholm szindrómás lesz, pont, mint Ijuna. Ettől függetlenül, a halála adna további súlyt a mangának. Bármi is lesz, annyi biztos, hogy Shiki már kezdi elveszíteni a fonalat, és ennek nem lesz jó vége.
Apropó Ijuna.. tetszett a múltbeli személyisége és az eddigi harca Lagunával. Ezért is szörnyű látni, hogy mi lett vele, Shurának köszönhetően. A fejezetben volt valami ami beárnyékolta még Witch látszólagos "halálát" is.. Egy beillesztett bomba Ijuna hátsó fertályának környékén... : -) .... Mashima eddig nem igen húzott elő ehhez hasonlót, eléggé durva azért, viccet félretéve. Mivel rajongó által beküldött, nyertes karakterről beszélünk.. kíváncsi vagyok hogyan érezhetett az alkotó, miután elolvasta a fejezetet.
És igen, Shura eddig lassan tényleg a legjobb lesz, Mashima nem viccelt, mikor azt mondta, hogy az EZ-ben megpróbál minél több olyan gonoszt létrehozni, akit csak utálni lehet. Jó úton halad, lol. Bár szerintem mikor Ziggy lesz a reflektorfényben, felül fogja múlni az eddigi gonosztevőket. Ismét egy lehengerlő fejezet. (több szempontból is...)
Öröm látni, hogy kezd feléledni ez a fórumtéma is. Rég láttalak errefelé, Avaren.
Végig itt voltam, csak szépen megbújtam az árnyékban. De üdvözletem.
Egy Overdrive Shiki és Overdrive Shura ( Remélem képes rá ) harcot viszont szívesen megnéznék.
A gonoszokról: Én eddig egyedül csak Müllert ki nem állhatom xD. Viszont Kurenait, Drakkent vagy éppen most Shurát én nem utálom mivel pont az ilyen karakterek miatt nem lesz unalmas a manga.
Belegondolva az egészbe, Rebeka még meg kavarhatja a dolgokat, egy idő visszaugrással. Modjuk akkor viszont egy másik karakternek kellene valami keményet elszenvednie .
Egyesítve 2021.11.03 08:05:15:
https://edens-zer...apter-166/
Hát isten veled Witch, esküszöm megkönnyeztem ezt a fejezetet. Most megint nagyot lépett előre a szememben a manga. Jó hogy a Mashima meg mert lépni egy ilyet, remélem nem fog vissza táncolni a döntésétöl.
Ahogy Mashima kezelte Witch-et az utolsó pillanataiban, kétlem, hogy Leapert alkalmazna a történetben ezek után.
Egyesítve 2021.11.19 22:35:31:
Két szomorú, viszont gyönyörű fejezettel Witch halála után, szerintem bátran kijelenthetjük, hogy ténylegesen meghalt, és nem tervezi visszahozni Mashima az elkövetkezendő fejezetekben. Még a Leapertől való félelmeinket is eloszlatta a Sensei. Ezek által kaptunk egy nagyon érzelmes lezárást a történetívnek. Azért amúgy ez nem semmi egy Mashima mangában.. Witch a 14. fejezet óta aktív tagja a csapatnak, még a Rave-ben sem ölt meg ennyire fontos személyeket Hiro.
Apropó, betekintést nyertünk a maradék három OSG tag sziluettjére. ^^
Nagyon szép pillanat volt Witch elbúcsúztatása
De érdekes, hogy Rebecca nem tudott visszaugrani addig a pillanatig, hogy ezt megakadályozza. A teste amugy mitől gyógyul meg ha igy megreped a Leaper után?
Azt hiszem a 121. fejezetben volt az, hogy tesztelte a "Reverse" képességét, amit maximum kétszer használhat egy nap ugye, és nem mehet vissza, csak egy meghatározott ponting (Ezt a két esélyét már elhasználta Lyra ellen). A gyógyulás meg szerintem magától történik (mint a 121-122 fejezetekben), viszont minél nagyobb a repedés, annál több időt vesz igénybe a folyamat. Ivry esetleg rásegíthetett.
https://edens-zer...apter-169/
Na Shiki egyik szemének tényleg lőttek, ugyan kapott Sistertől egy protézist helyette, de ezek szerint az ő gyógyító ereje sem olyan mindenható jogy szerveket növesszen vissza.
Laguna csatlakozása a legénységhez várható volt, főleg hogy egy személy mínuszba kerültek.
A time skippre nem számítottam, de így sok időt meg tud spórolni a mangaka, amit a fontosabb események kifejtésére fordíthat majd.
Igazából nincs jelentősége, hogy Shikinek igazi vagy gépi szeme van szerintem. Szerintem ez jelképes húzás, hogy most már neki is van gépi alkatrésze így nem teljesen ember.
A time skip engem nagyon meglepett. Mondjuk egy újabb edzős arc helyett így megúszta ezt a Masima.
Igy mindenki sokkal erősebb lehet és nem kell kifejteni annyira. Kiváncsi vagyok ki mennyit változott főleg a csajok
Ugrás a fórumra: |