hát ez igaz, a 292 fejezetben viszont lehet már reménykedni hogy a két skarlát vöröskének lesz köze egymáshoz
Fairy Tail manga - Spoiler és annak megbeszélése
Egészen biztos hogy Eileen ezek után keresni fogja Erzát. Kíváncsi leszek hogy Gajeel viszont hogy fog visszajutni a céhbe és milyen hamar, vagy Zera ellátja őt valami más feladattal, amíg a többiek egyesítik erejüket? Ja és az is egészen biztos hogy Aquarius kulcsa is előkerül hamarosan, de ezzel nem mondtam újat.
Az elmúlt fejezetekben lett megemlítve, hogy ez még mindig a háború korai szakasza.
Oké, Eileen megbabrálta egy kicsit a dolgokat, simán lehet, hogy egy komplett szakaszt (Zeref eljutása a FT-hez) át is ugrottunk ezzel...de akkor is. A vége, a nagy durranás még odébb van egy kicsit.
itt a 492 spoilere és képe
https://mangahelp...s.3004959/
fogyaszsátok egészséggel
és igen úgy néz ki h a testvérek azok Mira és Lisanna lesznek. Mira aztán igazán démonizál
Natsu feje poén vajon mire gondol??
mennek kint külföldön a találgatások. Olyan teóriát is találtam, melyben azt írják, hogy valójában nem is Mavis a Fairy Heart hanem Zera, mert ő egy tündér és azért látta csak Mavis,mert egyedül ő hitt a tündérekben hogy léteznek. És a végén Yuri is azért látta egy pillanatra, mikor Zera elment. Valószínüleg Gajeel is azért látja, mert azt hitte saját magáról hogy meghalt és egy túlvilági lénynek gondolta Zerát.
ez az elmélet mintha kicsit döcögős lenne, nem tudom...ti mit gondoltok???
anno3 írta:
mennek kint külföldön a találgatások. Olyan teóriát is találtam, melyben azt írják, hogy valójában nem is Mavis a Fairy Heart hanem Zera, mert ő egy tündér és azért látta csak Mavis,mert egyedül ő hitt a tündérekben hogy léteznek. És a végén Yuri is azért látta egy pillanatra, mikor Zera elment. Valószínüleg Gajeel is azért látja, mert azt hitte saját magáról hogy meghalt és egy túlvilági lénynek gondolta Zerát.
ez az elmélet mintha kicsit döcögős lenne, nem tudom...ti mit gondoltok???
Úgy látszik Mira bajban van..nem kicsit
megjött anyuci, hogy megvédje a kis angyalkáit
http://i.4cdn.org...801986.png
ááá de ciki, hogy nem jöttem rá, hogy Yukino testvére az Angel?? XDXD annyira egyértelmű
és most újra találkoznak a csatamezőn. Úgy látszik ez a fejezet minden testvéről szólni fog egy kicsit.
anno3 írta:
Úgy látszik Mira bajban van..nem kicsit
megjött anyuci, hogy megvédje a kis angyalkáit
http://i.4cdn.org...801986.png
.
dungeonlord írta:
95% 1:Micsoda véletlen,hogy Mira lesz a boxzsák és késöbb Erza lesz bosszúálló. Mert benne van a fény. Aztán vereség után blabla segítek az ftnek.
5% 2:Mira megkapja a rég várt epic küzdelmét. Max döntetlen lesz és Erza anya sose lesz jó.
Remélem,hogy 2 lesz és nem az 1.
Mikor volt az már és valószínúleg már közel lehetünk a finish-ez, így szerintem megérdemel egy jó harcot Mira, ahol megláthatjuk mi is hogy mire képes mikor mindent belead
Amúgy azért néznék egyett, ha Zeref megölné Mavist és a Fairy Tail tagok meg megérkeznének, ezen apropón akár elszabadulhatna végre E.N.D is
Ugrás a fórumra: |