Nem figyelt Natsu egy pillanatra és addig gyorsan rárakták azt a pecsétes billencset ami ha rajta van nem tud mágikus erőt használni. Amugy természetesen ezek az idióták nem lettek volna képesek legyőzni.
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Nem figyelt Natsu egy pillanatra és addig gyorsan rárakták azt a pecsétes billencset ami ha rajta van nem tud mágikus erőt használni. Amugy természetesen ezek az idióták nem lettek volna képesek legyőzni.
Pont erről beszélek látod. Nem figyelt egy pillanatra és ezért majdnem "megerőszakolták" Lucyt Vagy nagyon el akarja húzni az író ezt az animét (nem olvasok mangát) vagy sok elvarratlan szál marad. Engem nagyon érdekel a 10 legerősebb mágus is , érdekelne ,hogy Natsu hol helyezkedik el ezek között. Érdekel erősebb lesz e Gildartsnal valaha . Erzanal, Laxusnál vagy hasonlók. Most nagyon egyszinten kezelik még Gayel -el is . sajnos
One pieceban legalább a vérdíjjal PRÓBÁLJÁK ezt megoldani ,hogy tisztában legyünk a dolgokkal. itt nem nagyon probalkoznak. lehet más nem igényli. nekem tetszene.
Úristen mik ezek az okádék részek? Az animáció ugyanolyan darabos szar mint eddig...a zenéket is mindenféle átvezető nélkül csak úgy dobálják a jelenetekhez... a szinkronszínészek se tudják szerintem hogy mikor hogy kéne a karakter hangját adni...... erre azt a pl. tudom felhozni mikor Lucy-t ketté akarják vágni a baltával erre Natsu elüvölti magát hogy NE TEDD a mangába ugyanúgy szétrobban a dühtől de nem kiabál és ott sokkal hatásosabb ahogy látszik hogy erőlködik hogy letépje a bilincset.
https://naruto-ku...ail/429/14
Itt erre gondolok mert itt nekem nem úgí tűnne mint aki ordítana hanem kb mintha ráparancsolna arra teázós nyomorékra. A karakterek "badass" fejeit se képesek rendesen megrajzolni, pl mikor Natsu kiüti a mangába a babázó kis hülyegyereket ott fehér a pupillája amit animébe a zöld színnel kéne ábrázolni mert az Natsu komoly tekintete de ezt is leszarják és nem képesek egy rendes arcot se megrajzolni úgy se hogy alulról nézzük a karaktert mint itt:
https://naruto-ku...ail/427/13
Az meg hogy a ciciket se merik úgy mutatni mint az első évadokban az külön szánalom. Mint ezt pl:
https://naruto-ku...Tail/428/3
Ezt is minek kellett cenzúrázni? Azon kívül hogy értem én hogy Japánben erre ugranak de könyörgöm akkor adják későbbi időpontba az animét....vagy mit tudom én de ez így szánalmas majdnem 2 év kihagyás után.
Nem kell itt csodát várni.Az a dinamika meg élet ami az 1.évadban volt a múlté.Valljuk be a Fairy Tail egy kb C-kategóriás manga.Adott egy jól meg álmodott világ, rengeteg jó karakterrel.A történet viszont nagyon nincs egyben, egy katyvasz az egész.Az anime az 1. évadban annyi extrát tett hozzá a jó zenékkels a jó rendezéssel, dinamikával hogy nekem nagy kedvencem volt.De a 2. évadtól oda a varázs, ennyi sajnos..............
Ezekkel mind tisztában vagyok, a kedvenc mangám és animém volt és a manga végét a mai napig nem hevertem ki és azt is tudom hogy a sztori egy katyvasz valami de azért mégis bíztam az animében hogy majd legalább fasza animációval megcsinálják és a hülye sztori helyett majd a látvány elviszi nekem az epic zenékkel. Az tuti hogy a varázs teljesen elszállt, nagy csodát én se vártam de egy 2018as színvonalat igen mert a 2011-es hunter x hunter még mindig mérföldekkel szebb mint ez de még a black clover is jobban meg van csinálva mint ez.
Ilyen animáció mellett tényleg Juvia melle lett volna a fénypont, erre meg pont azt hagyják ki.
Nem figyelt egy pillanatra és ezért majdnem "megerőszakolták" Lucyt
Érdekel erősebb lesz e Gildartsnal valaha . Erzanal, Laxusnál vagy hasonlók.
Valljuk be a Fairy Tail egy kb C-kategóriás manga.
Durzo. Teljesen más szinten ? Gildarts még oké , de Laxus-t már most vernie kellene . Nézzünk már szét ,hogy milyen emberek ellen harcolt Natsu és azon túl is amikor dühös lett és teljes erővel harcolt mi történt . Teljes városokat elpusztítana egy normális üvöltéssel. Ennek ellenére még mindig elnyomva van Erzaval és Laxussal szemben is . Mintha egy kis pofonos mitugrász lenne. Azért eddz ,hogy erősebb legyen és szerintem ezt pont ugy lehetne a legjobban meg is mutatni ,hogy felmászik a ranglétrán ami pedig abból áll ,hogy a kezdetben normál mágusból a végére egy SS mágus lesz és olyanokkal is van kürbevéve mint a top 10 mágus például . Szerintem ez normális lenne és én elvárnám. Nehogy már az aki le akarja győzni Achnologiát és Zerefet akik elméletileg a legerősebb az animében ennyi idő után be legyen fenyitve egy Erza vagy Laxus által. Nagyon adnám ha Gildarsal vállvetve harcolnának fej fej mellett egy ellenfél ellen és el lenne ismerve az ereje mint mágus.
Laxus mindig is top 10 karakter volt erő szempontjából. Egészen a Tenrouig ki volt írva a történetből, mert Hadesig nem volt senki, akinek lett volna esélye ellene. (Kivéve Gerard, de oda nem egy küldetés miatt mentek és Bluenote, de akkor még nem érkezett meg.) A Tartaros arcból is ki kellett írni, mert max Mard Geernek lett volna esélye ellene, de őt nélküle is elverték, szóval ha ott van, akkor kb semmi súlya nem lett volna az egész szálnak. Amúgy meg Laxus is edz és van is hova, hiszen alig múlt el 20. Előtte az egész élet. És van is miért edzenie. Nem csak Natsunak vannak motivációi.
Hogy van az ,hogy akkor Natsu mégis elverte ? Jó jó persze az elején ketten harcoltak , de Natsu akkoriban egy alap mágus volt edzések nélkül és Laxus felette állt. Ennek ellenére mégis kiütötte amikor mindent beladott. Szerintem ez most sem lenne másképp. Durzo te most azt akarod nekem beadni ,hogy Laxust meg sem közelítik a többiek ezért nincs benne ?
Hogy van az ,hogy akkor Natsu mégis elverte ?
Durzo te most azt akarod nekem beadni ,hogy Laxust meg sem közelítik a többiek ezért nincs benne ?
Durzo megfeledkeztél Gajeelről, aki pajzsként védte Natsu .
Ha nem hiszel Durzonak, akkor lesd meg ezt a videót:
https://www.youtu...ITy9aylpNs
Natsu kb ennyit ér Laxus ellen xD. Ha ez nem lenne elég, akkor nézz vissza a tartaros arcot.
Laxus alázta az ellenfelét , Natsu pedig egyenlőként harcolt az egyik démon ellen.
Elfogadom a videót és az érveket is. Sőtt még azt is ,hogy erősebb Laxus. Viszont egy dologban biztos vagyok. Ha úgy alakulna ,hogy felhúzná akármivel Laxus Natsut és harcolniuk kellene ÉS eljutnának addig ,hogy 110% legyen mindkét félről akkor ebben a formában :
https://www.youtu...g8QgcMca08
Nagyon kevesen múlna ,hogy ne Natsu győzzön. Legyen az arány akkor Natsu ereje 9 Laxusé meg 10.
Ugrás a fórumra: |