Ez a rész nagyon ütött, komolyan armintól nem vártam valami sokat (amúgy se szeretem nagyon a karakterét) de amilyen pszihopata vigyorral mondta a dolgokat komolyan felállt a hátamon a szőr...
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Mikasán nem tesz túl? Öreg, Erwintől a mai részben konkrétan a hideg rázott. Mikasa kegyetlen badass, ahogy Levi is, meg Reiner is, de a ma látott Erwinhez képest csak határozatlan gyerekeknek tűntek, ahogy mindenféle elbizonytalanodás nélkül, áldozatokat hozva, félelem nélkül, mint egy igazi vezér vezette az embereit, az emberiségért, még akkor is, amikor félig már egy titán szájában van... Aztarohadt Férfi a férfiak között Ilyen karakterekért tudok odáig lenni.
De tény, Mikasa is nagyon badass meg félelmetes volt. Azt nagyon bírtam, amikor Historia rákiabált Ymirre, amikor az rá akart támadni Mikasára, hogy: ne tedd, mert MEG FOGSZ HALNI. Értitek Egy titán kell rettegjen a csajtól
Áh, félelmetesen jó fejezet volt. Mi lesz még itt jövőhéten.
És ez volt az oka, amiért először azt gondoltam, hogy nekik össze kellene jönniük. XD
https://68.media....1_1280.jpg
https://68.media....o2_500.jpg
Jobb indok, mint az, hogy Mikasa Eren mániás. De azt azért tegyük hozzá, hogy pszichopata Armin a mangában menőbb volt. Így se volt rossz, de szerintem az jobban ütött.
Erwin is ezen a ponton vált nagy kedvenccé. Hihetetlenül badass. Ilyen kell legyen igazi vezető, egy igazi férfi, aki a végsőkig rendíthetetlen. Fantasztikus és kérem, ennél csak jobb lesz.
Mikasát nem kommentálom, már mindenki megtette előbb. XD
Hát, még mindig jobb ötletnek tartom, mint az Eren x Annie párosítást... Ők egyedül csak lelki szinten okoztak kínt a másiknak, ellenben Erennel kénytelenek voltak szétverni egymást. A megalázást pedig nem szeretem. Még akkor sem, ha muszáj volt. Arminon meg Erenen kívül Annie pedig nem nagyon kommunikált senkivel, szóval már csak kizárásos alapon is Armin maradna. XD De maradjunk annyiban, hogy ebben a történetben mindenre annyi esély van kb., mint a piros hóesésre és ezért szeretem annyira.
Na végre, ez már visszahozta azt a hangulatot ami miatt megéri nézni ezt az animét, Erwinnek hatalmas respect, több ilyen ember kéne, előben is
Olvastam a mangát de ez a hangulat akkor is hiányzott végre már nagyon jó rész volt és igen végre láthatunk taktikát is, én mindenesetre nem kedvelem se Reinert se Bertholdot, értelmetlen amit csinálnak, aztán még őket kéne sajnálni, persze ez csak az én véleményem. Epic volt! (Aztán lehet kiderül nekik konkrétabb a céljuk, még nem volt időm befejezni a mangát így nem tudom miért harcolnak)
Egyetértek én se tudom sajnálni őket. Most egyértelműen kiderült hogy lehet hogy megfenyegették őket, de ők gyáva sunyi módon inkább elvégeznek egy undorítóan vérlázító feladatot minthogy az emberek mellé állnának (ergo még az elveikhez sem tudják magukat tartani). Reinert akkor tudtam tisztelni mikor a toronyban voltak. Azóta kiderültek a dolgok és ez az ellenkezőjére váltott.
De emberek, értsétek már meg, amikor ők támadtak, akkor még fogalmuk sem volt semmiről. A drámájuk pont arról szól, hogy elkövettek egy borzasztó tettet, és amikor rájöttek, hogy mit is csináltak, akkor már nem tudták meg nem történtté tenni. Pont ezt mondta most Berthold, mit tehetnének? Amit tettek, arra nincs bocsánat, nem tehetik már jóvá. Egyedüli kiútjuk az, hogy befejezik, amivel megbízták őket, és hazatérnek. (Elvégre valamiért biztosak benne, hogy ez a világ így is-úgy is odaveszik.)
De sokatmondó volt az, amikor Berthold azt mondta, hogy reméli, hogy valaki megöli.
És ezzel nem akarom őket felmenteni, egyértelműen csak menekülnek a tetteik elől, nem tudnak szembenézni azzal, amit tettek, és igen, ez tényleg gyávaság. De azért ennél lehetne egy picit empatikusabban is hozzáállni. Képzeljéteke bele magatokat a helyükbe. Mit tennétek? Feladnátok magatokat? Igen, én valószínűleg ezt tenném, elméletben, de csak remélni tudom, hogy a gyakorlatban is lenne hozzá bátorságom, azt tenni, amit helyesnek gondolok.
Ráadásul ők még abban sem biztosak, hogy mi a helyes, valami van még a háttérben, amit mi nem ismerünk. Szóval azért a dolog nem olyan egyszerű, mint amilyennek beállítják egyesek.
Jon, én is sajnálom őket. Minden bizonnyal bánják, amit tettek, de tényleg nem lehet megváltoztatni már. Reiner is megmondta Erennek, hogy az üvöltözése nem segít, most Berthold is kihangsúlyozta, hogy mégis ki akarna rosszat tenni? Nem mintha ez meghatotta volna Mikasa-de-frászt, csak adják vissza Erent. XD
Mindenesetre akkor is borzasztó, hogy 12 éves gyerekekként meg kellett támadniuk az emberiséget. Kész csoda, hogy még ilyen állapotban vannak. Normális személyiség, akit nem képeznek ki erre, úgy jajveszékelne, mint az a Daz nevű fickó, aki állandóan pánikolt az elején.
Az egyetlen dolog, amit Bertholdban nem értékelek, az az, hogy akaratereje szinte semmi sincs, és teljesen mindegy, melyik oldalról beszélünk, ő főként egy bábuhoz hasonlít, akit az húzogat, aki erősebb. Jelen esetben Reiner kutyájának nevezném. Alapvetően aranyos, meg jó szándékú, de az ilyen férfiak a valóságban nem túl életrevalóak, és nőként ez irritáló a számomra. XD Ettől függetlenül elég nagy fantábora van.
Van egy szavazás egy japán oldalon, ahol a kedvenc karakterekre lehet szavazni. Berthold jelen pillanatban a 2. helyen van, Erent megelőzve, és ne feledjétek, Japánban nem nagyon van olyan, hogy csak animések, szóval az egész sztorit nézve van a 2. helyen. Azért csak tud valamit az író. Reiner a 6. helyen van, míg pl. Armin jelenleg a top 10-ben sincs. Ami mondjuk érthető, és bár én kedvelem, szerintem már rég titán vacsi lett volna belőle, ha nem ő lenne Eren legjobb barátja. Nem kedvelik az emberek, mert nem tipikus shounen-hős, kevés fiú karaktert láttam, aki hasonló beállítottságú, leginkább talán Hinatához tudnám hasonlítani. Viszont ő jó példa arra, hogy nem csak az értékes, aki mindenki agyonver. Erent meg nem az eszéért szeretjük, szóval kiegészítik egymást. XD
Persze tény hogy nehezükre esne feladni magukat... De még Annieról szóló (hazug) mesék után se mondták azt hogy uhh meg kéne menteni őt. Ami még inkább kevesebbé tette őket a szememben.
Luna: Bertold kb papucs oké. Valamiért a 2. Erent megelőzi, mert még részegen se üvöltözik egy átlag ember annyit, mint ő józanul (ha magamból kéne kiindulni..)
Viszont kíváncsi lennék hogy ki a no. 1? Annie?
bakod te figyeltél?
Bertold felhúzta magát rajta és pont ez adott Erwinnek lehetőséget Eren visszaszerzésére.
Reiner és Berthold azért nem tudja mi a helyes mert amivel gondjuk van az az hogy embereket kell ölniük de akárhogy döntenek emberek állnak szembe emberekkel. Nem tudnak úgy dönteni hogy ne kelljen embert ölniük. Emellett akármilyen segítőkészen és jó szándékúan álltak volna elő hogy segíteni akarják az emberiséget és ők is titánná tudnak válni vannak infóik egyik a Kolosszális másik a Páncélos titán. Ebből mindenki csak a Kolosszális és Páncélos titánt hallaná meg. Max még az infót és akkor addig élhetnének míg mindent el nem köptek.
Ettől függetlenül szánalmas ahogy kezelik (Annie viszont jól kezelte).
Ugrás a fórumra: |