Na, végre ebből is behoztam a lemaradásom.
És te jó ég, marha jók ezek az Itachis részek, talán a 453. volt az egyedüli gyenge, amin érezni lehetett a "filler szagot", hogy úgy mondjam. Ugye ez a ninja macska volt De legalább vicces volt.
A többi viszont egyszerűen baromi jó. De tényleg, fölösleges itt kiemelnem részeket, jelenetek, mind remekül lettek megcsinálva. Shisui, Fugaku, mind-mind érdekesen lett kibontva, és nagyon jó körítést kaptak.
Aztán jött a 455. És. Te. Jó. Ég. Hát én nem is tudom mikor láttam már ennyire zseniális Naruto részt. De tényleg, ez az egész valami...zseniális lett. Mármint a megvalósításra gondolok, az pl. tetszik, hogy Fugaku szerepét jócskán megnövelték a mangához képest, viszont a mangekyou már jócskán túlzás volt szerintem. De annak is a megvalósítása elképesztő szép volt, és epikus.
Kezdve a rész elejétől, amikor röviden összefoglalják az utat, ami végül ahhoz az éjszakához vezetett. Nem értek egyet gokuval, ez nem összecsapott volt, hanem villanásszerűen volt felvillantva az egész, hiszen minek mutassák meg azt, amit már ismerünk töviről-hegyire. És ember, ezekkel a gyors vágásokkal milyen hangulatot, feszültséget tudtak teremteni.
Azta.
10/10. Nem is kérdés. Azt hiszem ez lesz az első filler rész, amit megnézek újra. (Hozzátenném, hogy az elmúlt...hát, 150 részben talán 3-4-re tudtam azt mondani, hogy 10/10. Madara feltámadása, meg a harc utána, aztán amikor mutatták Rin halálát és Obito bekattanását, majd az a rész, amikor Kakashi és Obito harcolt, meg Obito ott lett jinchuuriki...és talán ennyi. Volt egy-két kiemelkedően jó rész Madara tényleges feltámadása óta is, de ott főleg inkább félrészek voltak olyan jók. Itt meg az egész. És ez filler...)
Ha a mangahű részeket csak fele ilyen jól fogják megcsinálni, már tapsikolni fogok örömömben.
Ui.
Ja, és az ending szerintem király lett, nagyon tetszenek ezek a kivágott képek (mert ahogy néztem, mind, legalábbis majdnem mind a mangából van egy az egyben), bizonyos jelenetek nagyon nosztalgikusak. Zeneileg nem nagy durranás, de egye fene.
Itachi01- tucatszor volt már nem szinkronos váltás, de mindegyik negyedévente. Tavasszal és ősszel mindig szinkronos váltás volt...én legalábbis nem emlékszem ilyenre ezelőttről.
Szerkesztette: Jon - 2016.04.10. 22:59