31-től a 36-ig tart, kivéve az eleje, mert az meg ugye az előző rész odább van. xD 37-től meg az új rész.
UQ-Holder! anime, OVA
8. rész
Hú, Fate hangja nagyon furcsa volt. ^^" És jobb, ha nem mosolyog, nem illik hozzá. ^^"
A harc nem volt rossz. Touta azonnali mozdulata és amikor váltogatta a kard súlyát az zsír lett. ^^
Fate és Evangeline harcát miért kellett kihagyni? Lényegtelen volt? Ez is?
Hát... Negi feltűnése sem volt egy díjnyertes dolog. Nem itt kellett volna, és nem is ez történt. Most éreztem, hogy talán itt fog az anime elkanyarodni a mangától.
Visszatérve Negire. Valahol örülök, hogy félbeszakadt Negi beszéde, mert még a mangában sem tudjuk, hogy igazán mi történt Touta szüleivel és hogy mi az igazság Touta mögött. Vagyis az utóbbit tudjuk, de csak nagyon nagy vonalakban, a részleteket nem.
Tsukuyomi viszont valami rettenetesen béna lett... Mondjuk ez az UQ Holder mangában sem tetszett. Aki olvasta a Mahou Sensei Negima mangát, az tudja, hogy ő egy... érdekes lány volt, "érdekes" szokásokkal. Bizonyos körökben "orvosi esetként" is hivatkozhatnának rá. XD
A harcuk zseniálisan jó volt.
Negi megjelenése és félbeszakítása is kellett ezt gondolom, de így is ez a rész nagyon is tetszett. Engem nagyon érdekel most hogy Negi igazából hova került? valahogy oda ahova az apja is? mert ez mint lehetőség felmerült bennem. Akkor nem feltétlen hal meg.
De Tsukuyomi??????? NEEE csináljátok már, mit keres itt? ok hogy fura volt Negi korában is de most annyira hogy még külsőre se hasonlít régi önmagára
9. rész
Mizore az idős hölgy, Ayaka unokája.
Ahogy Fate hangja, úgy Chachamarué is nagyon furcsa volt. Pedig ugyanaz a színész adta, aki a Negima animékben/OVA-kban (Watanabe Akeno, pl. a "sima" Naruto animében ő adta Tayuya hangját). Mondjuk, már attól féltem, meg sem fog szólalni... ^^"
Az idézet pedig nem Negitől való, hanem maga Evangeline mondja először a Mahou Sensei Negimában (ott van a hsz-em alatt is idézetként).
Grrr... És megint jól bekavartak. A stéges beszélgetés az egyik kedvenc jelenetem a mangában. De csak úgy jön át igazán, ha az ember ismeri az előzményit, ami itt szépen ki is maradt. Persze nem mintha időben idefért volna. Plusz, még idekeverték a Kezdet Varázslójának bemutatását, Touta eredetét és átalakították az egész jelenetet...
Nem tudom, mit akarnak ezzel, de nagyon halmozzák az infókat. És persze kihagyják a rengeteg fontos dolgot. A következő rész címe alapján talán most jönnek a Santás részek...? Ha tényleg 12 részesre tervezik ezt az évadot (vagy nem is lesz több rész, egyáltalán), akkor nem tudom, mit akarnak még belesűríteni ebbe a maradék 3 részbe. Santát lerendezik egy fejezet alatt? Meg még a Kezdet Varázslóját is bezúzzák? o.O Akkor aztán tényleg kapunk egy remekül összecsapott katyvaszt.
Arról nem is beszélve, hogy morcos leszek, ha egy bizonyos csuklyás személy kimarad.
Ja, igen. A lányok versengése Toutáért viszont meglepően mangahű lett. De valahogy nem tudok neki örülni. Kérdem én, ha ilyesmire rá tudnak szánni fél részeket, akkor a komoly dolgokkal mi a fenének sietnek és hová? Legalább lenne róla infó, hogy lesz 2. évad. Bár ezt már úgy megkavarták, hogy nem győznék majd kimagyarázni, hogy egyes dolgok miért nem ott hangzanak el, ahol kellene nekik... -.-"
8. rész
A Touta vs Fate harc jó lett, csak annyi, hogy amikor Fate megdobálta a fekete pengéivel, a mangában látszódott utána, hogy lógnak Toután a szakadt ruhák, itt meg csak úgy eltűntek róla egy vágással később mint Grayről. Amikor Touta és Karin két oldalró támadja Fatet és mutatják hármójuk fejét, Fate arca valahogy Saitamára emlékeztetett. A Fate vs Eva harc is sokkal jobb lett volna a Negi hologram helyett. Mibe került volna azt meganimálni? Nem tudom, hogy ez a Tsukuyomi ugyanaz-e mint a Negimában, de ott ha jól emlékszem Fate-hannak hívta Fatet és nem Fate-samanak.
9.részről később.
A 8. részhez: Yukihime és Fate harcát kár hogy nem láthattuk, amikor olvastam... váó..
amúgy ez a Negi féle jelenés valahol a mangában megtalálható vagy ez csak animében létezik?
9. rész:
"Elismerem, hogy méltó férfi lennél egy olyan kaliberű nő mellé, mint jómagam"
"Mától fogva a férjem vagy!"
Najó ez kész, Ayaka le se tagadhatná főleg a visszaemlékezés tükrében XD
Nekem nagyon tetszik hogy ennyire hajaz az "előzmény történetre" (A hárem szempontjából is), csak több harccal. (Amúgy Shinobu nagyon hasonlít Nodokára, ezt főleg ebben a részben vettem észre).
Viszont most tényleg megtudtuk hogy ki Touta. Hát... ez is egy megoldás.
A 9. rész mangában hol helyezkedik el? mert elkezdtem a 43. fejezettel de nem tudom, mások a beszélgetések.
10. rész
Hujujujujuj... Ez mi ez? -.-"
Pro:
- Cutlass (és a hangja), Tatsumiya, Rakan, Yue, Nodoka, Afro
Kontra:
- Sayoko, Santa, Dana, Kitty, Ruin Iskhur, Sanders erzredes, mangahűség
A háromnegyed mangát úgy ahogy van kihagyták. Ez már tényleg vicc...nek is rossz. Nem lesz itt semmilyen második évad, hiszen már most majdnem ott járnak az animében, mint ahol a manga. Szörnyű ezt kimondani, de remélem az anime ezzel a 13 résszel alternatív befejezést kap, mert ha elspoilerezi a mangát, akkor Akamatsu-sensei (a mangaka) eláshatja magát. És arról még nem is írtam, hogy ezek a dolgok nem is így történtek...
Öröm az ürömben, hogy Cutlass legalább belekerült. De nem igazán tudták visszaadni a vad tekintetét és az eszelősségét...
Egyelőre nem is írnék többet. Még emésztenem kell ezt a katyvaszt.
Szeretném hallani/olvasni olyanok véleményét is, akik nem ismerik a mangát, csak az animét. Nincs kicsit hiányérzetük néha? ^^"
Ugrás a fórumra: |