A napokban jutott eszembe, hogy "mostanában" elkezdődött a manga és az anime... na hát a "mostanában", mint utána lestem már tavaly volt, de sebaj, követem a dolgokat. Gondoltam bele lesek az animébe is meg a mangába is.
Az a helyzet, hogy rohadt idegesítő volt ez az "apukám sosincs velem, soha nem ért meg és nem ő a legmenőbb shinobi" nyöszörgés. Az animében sokáig fogják ezt nyomni, de szerencsére a mangában hamar túl tettek rajta. Hála az égnek!
A kezdetek, a jövőben vagyunk valahol, mikor is? Boruto olyan 16-18 éves, kb egyazon korban, mint Naruto volt aki sokadszorra megmentette a világot. Szóval nem esett messze az alma a fájától. Amúgy nagyon cool, ahogy idősebb korban kinéz a két fura szemében és a Kakashi vágásával az arcán Boruto.
Viszont a szöveg alapján Naruto - és gondolom soka mások az Ő nemzedékében - meghaltak. Nem tudom ki ez a Kawaki a nagyon tetkós srác, de nehezen tudom elképzelni, hogy Narutot és csapatát pár éven belül képes megölni. Már így is kb. isteni ereje van a srácnak, szóval ez a kissrác nem tudom mivel lesz megátkozva, hogy olyan hatalmas ereje legyen, hogy képes legyen megölni őket. Biztos, a nemzedékünk akik felnőttek a Naruto-n mire a végéhez ér a Boruto manga már kihaló félben lesz ezért le kell "zárni". Najó viccet félre téve, nem örülök ennek a lehetséges végnek.
A mangában valami pecsétet, vagy átkot kapott Buroto a kezére, ami szépen lassan terjedni fog az egész testére, gondolom, látva az első képeket. Kawakinak is hasonló szimbólumai vannak, szóval kicsit ilyen Naruto-Sasuke (mikor Orochimaru megharapta, majd harc) feelingem van a kezdetekről.
Nade, hogy amiről írni akartam.
Nagyon aranyos, hogy a kezdeti Naruto érzést át akarták adni az olvasónak. Nálam annyira bejött, hogy kedvem lenne újra elolvasni a mangát és a sima Naruto animég megnézni újra. A simát vagy 3x végig néztem, a shippuuden direkt maradt ki az életemből, mert marha lassú volt, maradtam a mangánál 100%-ban inkább.
Szóval én adok egy esélyt ennek a kis cukiságnak. Jó látni a karakterek felnőve, kicsit többszőr. Érdekes, és tudom, hogy nem a régi bandáról szól, de azért remélem többet fognak szerepelni. Borutora meg kíváncsi vagyok, na meg remélem a kishúga is valami szupernő lesz. *-*
Most jut eszembe, én a filmet se láttam még, azt le is szedem lassan.