Ebben az a legnagyobb vicc, hogy van igény Buu-s Adidas cipőre, ami csak annyiban hasonlít rá, hogy rózsaszín. És erre képesek pénzt is költeni az emberek... Azért ez hihetetlen.
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
laszlo222 írta:
Ebben az a legnagyobb vicc, hogy van igény Buu-s Adidas cipőre, ami csak annyiban hasonlít rá, hogy rózsaszín. És erre képesek pénzt is költeni az emberek... Azért ez hihetetlen.
Szerk.: nézem, hogy közben már volt téma. :/ Bocsi.
Gyerekek, az adidas ad ki Dragon Ball cipőket!!
Itt a teljes lista, hogy milyen cipők várhatók:
https://sneakerne...ollection/
Nekem mondjuk max a Vegitás vagy még esetleg a Gokus jön be, de a többi elég csúnyácska számomra.
Jesszus.... és most se vágod!
17 akkor is bitang erős és elképesztő badass karakter. Ez így volt, van és (valszeg) lesz is!
Elbújhatsz a sarokba ez elől, nem veszel tudomást róla, a tény az tény...
+ Frieza erre még nem egy lapáttal rátesz! Erre varrj gombot!
Sose hittem volna, h bárki, aki rajongónak titulálja magát, ekkora
figyelmetlenséggel és felszínes hozzáállással kezelje a szóban forgó témát.
Itt befejeztem!
Ami kikívánkozna az már keményen a dühöngő kategória...
OFF vége!
Először is bocs az offért,de ez ide tartozik mert a témába vág.
Sajnálom,akkor leszek én a "főgonosz" ha más nem vállalja be......
Kedves Goku5!
Itt nem KingBradleyről és oozaruról van csak itt szó én is és más is észrevette már azt amit csinálsz finoman szólva is túlmegy egy határon.
Már pedig nem tükrözi azt,hogy te nézed/olvasod azt is amiről itt szó van.
Mert ha a hszeid ezt tükröznék,akkor senki a büdös életbe egy rossz szóval sem lenne rólad.
Azt se érdekel,hogy neked van a legtöbb hszed te vagy az első helyen,a lényeg itt a tartalom.
http://www.naruto...wstart=165
Semmit nem szívleltél meg abból amit a többség gondol,vagy az amit a moderátorok írtak neked.
Veled elnézőek még most is,mást már rég bannoltak volna örökre.
Ne haragudj de úgy viselkedsz mint egy élő spam robot, aki nem hall/lát csak a hsz szám a lényeg.
Szankciók léptek életbe miattad,mert már jó páran felhívták a figyelmet(köztük én is), hogy a hozzászólásaid zöme értelmetlen és tartalom nélküli.
Lehet,hogy ezért megkapom a magamét;különösebben nem érdekel,de ideje lenne már észrevennie mindenkinek,hogy neked ideje lenne megálljt parancsolni.
Ps:nyugodtan menj és sírj az egyik moderátornak vagy az adminoknak,hogy a csúnya gonosz emberek összefogtak ellened. Megfordult a világ,hogy hozzád alkalmazkodjon itt mindenki?????
Ennek már jó ideje volt/van előzménye.
Ha ezek után sem változol meg ne csodálkozz,hogy mindenki ignorálni fog.
2 mecset játszottam a bétával. 1 et megnyertem, másikat elvesztettem. Wifi n keresztül nyomtam, így volt egy kis lag. De semmi egetverő gond. Nagyon bejött, hozza amit kell, igazi DB feeling! Nagyon várom már a teljes verziót.
Én szemezek vele,(pc verzió) de kérdéses mennyi időm lesz rá.
Nekem is tetszett, még a 123. rész éjszakai kiadása előtt lekaptam és kipróbáltam a demot. Tényleg nagyon jó a hangulata az egésznek, mellé pedig jó ránézni.
-Egyébként remélem lesz hozzá pár kiegészítés.
Jiren,UI,Vegita új szintje, Ribrianne , a mostani torna színhelye vagy akár az u6vsu7 pálya...na meg drámai jelenetek stb.....
Itt is a félmeztelen UI Goku van amit még az animében nem láthatunk
Amugy a FighterZ biztos sok kiegészítést kap csak minden pénz pénz pénz.
Nagyon drága amugy is a játék a season passal már kész vagyon
Ugrás a fórumra: |