Na végre Margaret megszabadult attól a kukactól fogadjuk hogy Meliodas pont most fog visszatérni
Szerkesztette: Szemi1992 - 2019.01.17. 13:24
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a "régi" fejezeteket olvasva (176) tudunk valamit a 2 tízparancsolatról akit állítólag megölt Meliodas? Akik helyett Gloxinia és Drole beléptek? Vagy ez majd később fog kiderülni? vagy még nem válasz adva rá? Előre is köszönöm a válaszokat.
Névre meg vannak említve: Aranak és Zeno. Látni azonban nem látjuk őket.
Egy Calmadios nevezetű volt tagról viszont megtudjuk, hogy ő volt Zeldris elődje a parancsolatából kiindulva.
https://naruto-ku...zai/288/16
Most nézem, hogy itt Ludoshel azt a barátját tartja a karjaiban, nem?... hm, így nekem még jobban átjön a keserűsége.
Jó fejezet volt ez is, ahogy az elmúlt pár is. Kíváncsian várom, mi lesz. King nagyon menő, Escanor-Mael epic lesz (meg már most is az), és Escanor sorsa és egyúttal jellemfejlődése, a karakter kifutása is nagyon érdekel most. És még Bannek is kéne jönnie, és csinálnia nagy dolgokat
És így most ahogy ezt felsoroltam, Diane eléggé háttérbeszorult, szinte nem is láttuk még igazán harcolni. Gowthernek még elég jelentős szerepe volt az utóbbi időben, de neki sem harci téren.
Azért nagyon remélem, hogy Meliodast látjuk majd démonkirályként, még ha csak ideiglenesen is Meg aztán, a személyisége is vissza kéne már térjen lassan.
És amúgy ahhoz kapcsolódóan egy Zeldoris-Meliodas beszélgetést nagyon-nagyon várok, hogy Meliodas rendezni tudja a dolgokat, tesókként. Nagyon várom tényleg, a testvéri kötelékek engem nagyon érintenek
Szóval tényleg jók ezek most nagyon, várom a továbbiakat.
Üdv. Egy jóideje már tagja vagyok a fórumnak, viszont eddig csak olvastam a hozzászólásokat. Viszont most felmerült bennem 1 kérdés. Ugye volt a vámpíros fejezet ami nem teljes fejezet volt, ott Meliodas elintézi a csajt akit Zeldris meg akar menteni (nem tudom a nevét és őszintén lusta vagyok utána nézni). A kérdés az lenne hogy szerintetek ennek ellenére vissza lesz hozva valami módon vagy csak visszaemlékezésbe láhatjuk már?
Nagyon jó fejezet volt.(296)
Egy dologra lennék nagyon kiváncsi,hogy ha a 4 kegy egyesül egy valakiben akkor az az Legfőbb Istenség erejét fogja birtokolni mint a 10 parancsolat=Démonkirály esetében?
Illetve a Kegyek hova tüntek,gondolom ugyanugy viselkednek mint a Parancsolatok tehát ha nincs tároló akkor valahol "vár" egyre.
A másik nagy logikai bukfenc az Ősdémonnal kapcsolatban szerintem,hogy ha ő ennyire erős akkor miért nem vett részt az I. világháborúban akarom mondani szentháborúban? Az erejét tehetjük vagy 400 ezerre ilyen erővel valószinüleg a másik oldalon csak a Legfőbb Istenség bírt vagy talán most Mael, ha visszakapja Escanortól a Nap kegyét.
( A manga kaphatna a fórumon már egy külön nagy topicot , mondjuk a Bleach vagy az a 12 éves pucér lányokat imádó pedofil manga helyett )
A másik nagy logikai bukfenc az Ősdémonnal kapcsolatban szerintem,hogy ha ő ennyire erős akkor miért nem vett részt az I. világháborúban akarom mondani szentháborúban?
( A manga kaphatna a fórumon már egy külön nagy topicot , mondjuk a Bleach vagy az a 12 éves pucér lányokat imádó pedofil manga helyett )
Ez a fejezet is gyorsan elmúlt... nekem sem tetszik hogy megpróbálják Ludot is kimosdatni, hogy hát annyira ő sem...
Kíváncsi vagyok lesz-e valamilyen csavar Escanor és Mael esetében, pl: "eddig csak a fele erőmet birtokoltad, de most átadom a másik felét is"
Amúgy szerintem elég gyengus ezaz első démon, Escanor réég túlvan a delelőn (még Zeldoris ellen harcolt úgy), az Egy már rég kifújt, sosem harcolt az Első ellen abban a formájában. Bár a mostani ereje is nagy, kb úgy tűnik mintha az Első démon nem túl sokkal lenne csak erősebb. Gyorsabb, jobb a védekezése, de nem annyival amit vártam. Egy démon királyra veszélyes erőnek, szerintem, fel kéne mosnia a padlót még Escanor-ral is. Közben meg King támadása is komoly védekezésre késztette... De ha ez mind igaz, akkor ebben az esetben a Démon Király ereje sem végtelen, kb. 600k körül lehet, max 800k.
Az én tippem: Zeldoris-on valahogy felülkerekednek, és Ludo eljut odáig hogy bevigye a végső csapást és megölje. Ban ekkor fog feltűnni, és Ludo legerősebb csapását egy legyintéssel intézi el, mondván: "Ő a legjobb barátom testvére, senki sem nyúlhat hozzá egy újjal sem." Aztán elveszi Zeldoris erejét és a sz_rt is kiveri az első démonból.
Amúgy... imádok kötekedni, úgyhogy megkérdezem: miért hívja mindenki Zeldorisnak szerencsétlen Zeldrist? Meliodast se Meriodasu-nak, Elizabeth-et se Erizabesu-nek írjátok. Miért pont Zeldris? Utáljátok szegényt, mi? Tudtam...
Ugrás a fórumra: |