Nem tudom hiba-e, de még ahogy keresgéltem ma az oldalon találtam egy pokemont! NA most mi van velük? Azt hittem hogy már ki lettek törölve. Sőt még a begyűjtését is engedte. Nem szűnt még meg ez a funkció? Vagy csak nem lettek törölve? Gondoltam szólok, nem-e hiba. Vagy csak el lett felejtve a törlésük?
Gondolom írsz nekünk egy Email-t azzal a címmel, amivel regisztráltál. A hszeid tudtommal nem törlődnek, de abba se vagyok biztos, hogy törlünk felhasználót. Egyszerűen ne jelentkezz be. Ennek utána kérdezek neked meggondolom, akkor a többieknek is.
Minket nem tudtok zsarolni. Ez a mi oldalunk a mi szabályainkkal. Még csak bűntudatunk se lesz.
De mint mondtam 99%, hogy nem törlünk felhasználókat. Szal marad a nem jössz fel.
Témát itt le is zártam, ha további kérdésed van keress minket privátban vagy Email-ben.
Zsarol a fene, csak ez már nem az a fórum és közösség, ahová anno regeltem/regeltünk. Felőlem úgy veritek szét, ahogy jólesik, elvégre itt ti vagytok a "kakas a szemétdombon". Más kérdés, hogy nem szívesen vennék ebben részt hallgatólagosan sem, de akkor marad a "nem lépek be többet" opció. Esetleg Masashiként átírogatom a hsz-eimet pöttyökre, de az túl sok idő lenne.
Lelked rajta. Mi csak tiszteletet és a szabályokra való nagyobb oda figyelést várjuk el. Valóban mi vagyunk a Kakas a szemét dombon és ezt a régi Kakas úgy látom nem bírja elviselni.
Ha meggondolod magad várunk vissza. Nem neheztelek vagy neheztelünk rád, de szeretnénk újra mi ülni a nyeregben.
Mivel régi fórumozó vagy és egyébként tisztellek ezt még leírtam, de innentől Moderátorként törlök minden erre irányuló hszt. Részünkről a vita le van zárva. A duma topic pedig kifog nyílni, ha eljött az ideje. Egy perccel nem előbb és egy perccel nem később.
Coelho írta:
Hogyan lehet töröltetni a profilomat az összes hozzászólásommal együtt?
Egyszer törölték a felhasználóm kérésre, ha jól emlékszem Cartnecternek írtam vele. Mivel végül újra regisztráltam, ez szóba került a dumában, ha jól emlékszem pont Hiei által. Azóta semmilyen formában, komolyabb (?) indok mellett sincs kivétel tevés. Úgyhogy beérheted a pontozással, amíg vissza nem térsz. Vagy tudod mit? Válts nevet.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Sziasztok!
Már küldtem egy üzenetet az oldalon, arra nem kaptam választ. Nem reklamálok emiatt. Viszont valamelyik admint vagy moderátort szeretném megkérni, hogy az alábbi hírek alatti kommenteket csekkoljátok már le: http://naruto-kun...icle_id=77 http://naruto-kun...icle_id=80
Random linkek vannak a kommentekben, amelyek fogalmam sincs, hova visznek, mert nem óhajtom próbára tenni a vírusirtóm. De bárhova is vezessenek, nem hiszem, hogy ott vannak a helyük.
Köszönöm!
Köszönjük a visszajelzésedet!
Kiirtottam remélhetőleg minden reklámozó botot az idei évre visszamenőleg.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Ja, most már látom, miről beszélsz. Azok 2017 márciusiak. Én visszamenőleg irtottam a mai dátumtól kezdve tavaly decemberig. De most már azokat is elintéztem.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)