Shiro
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Most akkor tényleg volt a ki elhitte, hogy az Asuna?
Tegnap azt hittem, hogy csak a lánymentés szimbolikájaként hivatkoztok rá.
Az új évad eddig nagyon tetszik. S ha azt mondjátok, hogy ez bizony sok epizód lesz, akkor jó esélyt látok rá, hogy az Alcatrasz olyan legyen amilyennek a SAO-nak lennie kellett volna.
Belegondoltatok már abba, hogy amúgy a SAO mekkora nagy bukás anyagilag?
Nem az amimére, hanem az animében szereplő játékra gondolok.
1.
10.000 játékos ragadt benn a játékban. Ennyi eladott példányszám egy játékból az csőd.
Ha azt is hozzávesszük, hogy ez a 10.000 játékos megvette a Nerve Gear-t amit mai szemmel úgy tudnánk megközelíteni, hogy a legerősebb PC +HTC Vive.
S még így is bukás. (úgy számoltam.)
Csak annyi bizonyos, hogy a vásárlók, bizony jó anyagi háttérrel rendelkeznek.
Lehet felhozni érvként, hogy a (közel) jövőben egyszerűbb lesz a játék fejlesztés. Teszem azt. drónokkal beszkennelszt egy erdőt, vagy várost, majd azt belerakod a játékba, de egy fejlesztés nem csak ennyi. A feltételezéseim szerint kellhettek oda orvosok és mérnökök is.
Egy rakat dolgot kellett finomhangolni. Sok ember sok munkája sok pénzből.
Oké, fogjuk fel, úgy, hogy Kayaba a céljai érdekében leszarta az anyagiakat, és ezért volt korlátolt a terjesztés.
De mi a helyzet az ALO-val?
A Movie-ban az emberek rákattantak arra az AR cuccra, ami miatt az ALO szerverei szinte kiürültek. Ami oké is lenne, de én úgy láttam, hogy Ordinal Scale játék eseményei egyetlen városra korlátozódtak. S még azon belül is elég gyér volt a résztvevők száma.
Az ALO és a GGO a Wordl Seed közzé tétele után elég hamar elkészült. Vagyis túl hamar. Elméletileg mind a kettőnek egy bug halmaznak kellene lennie.
A GGO-ban lévő BoB amin 30 játékos vett részt. Ha csak annyit mondok PubG, már vicces az egész.
Belegondolva a történet az Alicization-t megelőzve egy hatalmas bakiparádé volt a videojátékok szempontjából .
Szóval na, tényleg nagy reményeket fűzök az új részekhez.
When Zero Cry: Grail Killer Chapter