Hibajelentés
Üdv! Nálam nem működik a videó letöltése link One Piece Film: STAMPEDE alatt.
Tehát kint, ha rákattintok a főoldalon nem jön be alatta a kis menü ami felajánlja, hogy milyen formában tölsd le. Nem tudom ez saját hiba lenne akkor elnézést.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy csak nálam jelentkezik e dolog, vagy másnál is előjön-e ez a hiba.
Mindenesetre azért gondoltam jelzem. A szóban forgó probléma nálam a Fary Tail animet illetve a Bleach animet is érinti. Többi animet amiket néztem azoknál nem jött elő a hiba. (Tehát a Attack on Titan, Dragon Ball, One Piece anime-ket pl nem érinti)
Hiba akkor jelentkezik amikor az "Ugrás a videók letöltéséhez" link által behozott listák bármelyik elemére kattintok, hogy letöltsem a videókat, akkor a következőző hiba üzenetet kapom:
Firefox esetében:
"Blokkolva az X-Frame-Options házirend alapján
Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: mega.nz.
A Firefox megakadályozta, hogy az oldalt ebben a környezetben betöltse, mert az oldal X-Frame-Options házirendje tiltja."
Chrome esetében:
"A(z) mega.nz visszautasította a csatlakozást."
Internet Expoler esetében pedig:
"A tartalom nem jeleníthető meg keretben
A webhelyen megadott adatok biztonsága érdekében a tartalom közzétevője nem teszi lehetővé annak keretben való megjelenítését."
Esetleg erre tudtok valamilyen megoldást? Segítséget előre is köszönöm.
[img]http://kepkezelo.com/images/nvgs9xtqbj024smwbw94.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Hali.
Valamiért 1 napja folyamatosan tiltja ezt a valamit a vírusirtóm. Csevegő segítség topicban feltettem ezt a kérdést, hogy csak nálam tapasztalható e vagy másnál is. Ti tudtok erről valamit?
Hello.
Nálam is felbukkant ugyanaz a probléma, Avast esetében. Az okát nem tudom, de az alábbi módon tudjátok megszüntetni:
- Megnyitjátok az Avastot, majd a jobb felső sarokban a "Menü" fülre kattintva kiválasztjátok a "Beállítások" opciót;
- Amint ez megvan, az "Általános" fülön belül rákattintotok felülről a negyedik lehetőségre, a "Kivételek"-re;
- Egy jól látható zöld gombot keressetek, "Kivétel hozzáadása" felirattal, majd kattintsatok rá;
- Végezetül pedig beviszitek a stat.mystat.hu/-t. Amint a Kivétel lista kiegészítésre került ezzel a címmel, elvileg többet nem fog gondot okozni a riasztás.
Ugrás a fórumra: |