Jaj Heni drága nekem hazudhatsz, de legbelül úgy sem gyülölsz <3
Duma topic 14
A tengeri szerzetest 1000-1100 körül észlelték először egyes írások alapján. De, több feljegyzés is volt róluk (még pár király is megemlítette őket), illetve halászok is beszámoltak találkozásokról. Bár emberevős sztorit nem találtam, sokak szerint hasonlítanak a tintahalakra és azokkal téveszthették össze őket. Amivel amúgy nem értenék egyet, mert egy halász, aki egész életét a tengeren töltötte körülbelül és kívül-belül ismeri az általa halászott állatokat, mégis hogy téveszthetne össze egy tintahalat ezzel?
Az még érthető, hogy itt-ott az alakjuk kicsit talán tényleg hasonlíthat a nagyobb tintahalakra, de azért ennyire nem lehet vak egy ember.
Rólad mindig egy művészlelkű alkesz jut eszembe, Lew. Van valóságalapja?
Látom megint kezdődik elölről az őrület.
5CP Keiter! Légyszíves a provokatív magatartást fejezd be.
Az általad "őszinteségnek" nevezett szociopata, beilleszkedési zavaros magatartásodat a fórum határain" kívül folytasd kérlek.
Más tevékenységed nem zavar, de itt kötelező a beilleszkedés.
Moderátor
Ez a fórumos indokolatlanul felesleges chatablak is csak arra jó, hoy cenzúra és következmények nélkül elküldhessem gman2-őt a kurva anyjába.
Igen tudom hogy gman2 valójában csak egy ócska törött tükör és valójában magamat küldöm el ilyenkor az anyámba.
: ((
Pedig, mintha te lettél volna minden alkalommal bebaszva, amikor feljött. Ennyire rossz lenne az emlékezetem?
Syzygy írta:
Ez a fórumos indokolatlanul felesleges chatablak is csak arra jó, hoy cenzúra és következmények nélkül elküldhessem gman2-őt a kurva anyjába.
Ugrás a fórumra: |