Nálam a Superből összességében a Black arc vezet, de ha tényleg olyan szinten jól megcsinálják a torna végét, akkor átveheti ez az arc a vezetést
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Jaja pár oldalal ezelőtt ugyanezt leírtam mint superlacko Szóval meeeh
Én biztos vagyok benne, hogy Toyataro fogja vinni ezután a Dragon Ballt.
Ha már tipp szerintem Frieza fogja kiütni Toppot, vagy kiesnek mindketten és Goku meg Vegita Jiren-re koncentrál.
Hát én még messze nem mondanám, hogy Gokuék túl erősek. Megközelítik egy pusztítás isten erejét, de szerintem még nem érték el. Na meg itt van Jiren aki erősebb a pusztítás isteneknél, vagy legalábbis néhánynál. Vele még Goku és Vegita együtt is nehezen veszik fel a versenyt. Szóval van még hova fejlődniük. Eddig is az volt hogy volt egy erős ellenfél Goku nagy nehezen más segítségével (vagy éppen Gohan) leverte következő harcnál meg már jóval erősebb volt mint az előző ellenfele.
Tipikusan még itt vannak a pusztás istenek kimaradt 4 univerzum, és pláne az angyalok van még hova fejlődni.
Szóval a DB folytatására bőven van még lehetőség. És még az a lehetőség a Z vége előttire bele is fér. Itt a 131. rész befejezésével nem hiszem hogy valami nagy befejezést kapnánk pláne azt nem fogjuk tudni hogy mi is lesz ezután. Szerintem igen összekapott lesz, de ne legyen ebben igazam.
Szerintem Gohannak a következő saga-ban lesz nagyobb szerepe,igazából ezt már a kezdetektől fogva szajkózom...
Abban viszont egyetértek,hogy ráférne sorozatra a szünet,és visszatérhetnek egy jobb scriptel.Most telón vagyok,de később kifejtem mi a legnagyobb baj az írókkal.
Gohannal is elbántak, mint Piccolo-val. Bár Gohan azért több ideig volt bent. Mindez engem továbbra se zavarna, mert a kiesések sorrendjében most neki kellett volna következnie, HA, és ez a HA a lényege az egésznek, C17 is régen kiesett volna már. Vagányság ide, végtelen energia oda, most már láthatják a Gohan fanok is, addig vagány a karakter, amíg a kedvencetek előtt esik ki... Ha Vegita is kiesne, Freeza is kiesne, C17 meg még mindig ott betyárkodna, valószínűleg más szemébe se lenne már olyan vagány. Ha meg ő nyerné meg az egész tornát, szerintem elég nagy közfelháborodás lenne. Na mindegy, panaszkodtam erről már eleget, nem folytatom
Amúgy érdekes, mennyire felépítették az egész univerzumot, és most jól magára fogják hagyni az egészet. Korábban nem volt ilyen, a Z-ben mindig a semmiből jöttek a harcosok, most meg meg van ágyazva rengeteg új történetszálnak, 3 Univerzum akik még erősebbek az eddigieknél, istenek, angyalok, főpap, és a rejtelmes 5 harcos, akik sokkal erősebbek az angyaloknál, és a főpap csak az egyikük, lehet hogy soha nem lesz bemutatva? Vagy majd valami Movie-ba össze lesz csapva az egész 100 percben? Mondjuk, ha valaha a távoljövőben lesz új saga, az remélem legalább egy öt évvel idősebb korosztálynak fog szólni. Remélem, újra véres lesz, kegyetlen, és komoly. Nincs nagy bajom a Superrel most se, de azért az a régi brutalitás nagyon hiányzik. Olyan, mint egy finom pizza mindenféle feltéttel, de szósz nélkül.
Hát eddig mondhatjuk, hogy teljesen erőszint sorrendben estek ki a szereplők. Eddig 100%-ig bejött és ez is belepasszol a képbe, hogy most Gohan esett ki, mert ő gyengébb mind gold Friezánál mind pedig C17-nél. Ha ezen anaológia alapján nézzük a következő kieső C17 kell, hogy legyen, aztán pedig Frieza, habár ők elég közel vannak egymáshoz szintben, nehéz ezt most megmondani, de ha az őrületet is idevesszük (az őrültek mindig erősebbek) akkor Frieza az erősebb szal, C17 fog most kiesni. A végére pedig szerintem mindent fogunk látni lesz itt még Vegito is, ultra ösztön stb. kelleni is fog!
Fejlődni meg bőven lesz hová, hiszen a főpap elvileg valami nagy gonoszságot forral és őt is meg kell majd állítani, de ahhoz Whis-ék segítsége is kelleni fog. Simán eltudom képzelni, hogy Whis oldalán harcolnak majd egyszer a főpap ellen. Addigra Hit is tovább edzi még magát és végleges szövetségesük lehet majd.
Milyen erőszintekről beszélsz Yodamest? Elég nagy katyvasz az egész.
Krillin nem lehet gyengébb mint Roshi, és Piccolo se lehet gyengébb mint C18 sőt.
Egyszerűen most csak Gokuékra fókuszál a történet. Ha 1v1 harcok lennének akkor nem így alakultak volna.
Hát a 126-os rész címe alapján Vegita az életét fogja kockáztatni, és nekem kb. 99%-ban az jön le, hogy ezt Jiren ellen fogja megtenni, szerintem nem fog utolsó pillanatban Toppo-ra rámenni, amikor még következő részben C17 meg Frieza is ott van ellene. Ergo ha Vegita ettől nem is esik ki, amit erősen kétlek, akkor sem fog már elég ereje maradni arra, hogy Toppo-ra még egyszer rá menjen, úgyhogy ebből kifolyólag Friezának valahogy ki kell tudni majd ejtenie. Plusz aki még erőben valamilyen szinten talán karcolgathatja Jiren érdeklődését, az talán Frieza lehet, és őt még eddig nem engedték össze, már pedig ha így van, szerintem a Goku+Frieza vs. Jiren végjátékra van már a legnagyobb esély, már ha a Gohan-os megdőlt. Nem tud valaki írta-e ezt így már, de ha így lenne, én ebben a formában tudok vele egyetérteni.
A Toppo - Vegita szerintem csak kényszerből jöhet össze. Vagyis vasárnap kiesik C17 és Frieza, máskülönben nem értem miért hagyná magára Gokut Jiren ellen. (vagy lehet vasárnap máris UI-be megy Goku és ezért menne el Vegita tőlük? Aztán mint az u6 namekieknél, húzzák a harcot a 127.ig.)
update: pénteken spoilerek a 126-127-128-129 re elvileg.
Szerintem a végjátékig nem látunk ultra Gokut.
De a következő részre még belefér, hogy C17 megpróbálja magával vinni önfeláldozással Toppot mint ahogy most Gohan csinálta.
AZ viszont szerintem sok lenne ha egyszerre 2 ellenfél esne ki. ha a perc / részt nézzük akkor még van 6 rész és 6 versenyző. Utolsóra meg legalább 2-nek benn kell még maradnia. Szóval lesz még olyan rész ahol nem esik ki senki, de hogy olyan ahol 2 esne ki nem hinném. Bár még meglehet, de akkor több olyan rész is lesz ahol senki nem esik ki.
goku5 írta:
Szerintem a végjátékig nem látunk ultra Gokut.
De a következő részre még belefér, hogy C17 megpróbálja magával vinni önfeláldozással Toppot mint ahogy most Gohan csinálta.
AZ viszont szerintem sok lenne ha egyszerre 2 ellenfél esne ki. ha a perc / részt nézzük akkor még van 6 rész és 6 versenyző. Utolsóra meg legalább 2-nek benn kell még maradnia. Szóval lesz még olyan rész ahol nem esik ki senki, de hogy olyan ahol 2 esne ki nem hinném. Bár még meglehet, de akkor több olyan rész is lesz ahol senki nem esik ki.
Ugrás a fórumra: |