Egyébként itt most azon van a probléma,hogy mindenki rákészült a fehér hajra és ez keresztül lett húzva a pink színnel engem ez annyira nem érdekel,hogy ha a végkifejlet jó lesz már pedig remélem az lesz.Az idő húzásról meg az a véleményem,hogy pl.: Buu részeket nézzük ott is az elején a kétszázadik résztől egészen 208 részig mikor kezdődik a torna egészen 2 hónapot kellet várni a nézőknek heti egy részenként. Nekünk már más a dolog mert egyben tudjuk megnézni de ha heti egy alkalommal néznék lehet azt is rohadtul unalmas lenne.
Morbyd írta:
Férle értés ne essen, nem akarom én itt fullra védeni a super-t, mivel vannak hibái bőven. Illetve mindenkinek meg van a maga joga, hogy ne szeresse a sorozatot, csak kicsit elszomorító, hogy te olyan indokok miatt teszed, amik nagyrész mind hülyeség.
Morbyd
Én sem akarok vitát generálni,de én elfogadom mindenki véleményét és tiszteletben tartom.
Senki sem vitatja az érdemeit,ahogyan írtad "ő mangájára alapszik a legtöbb mai mainstream manga/anime."
Ha hülyeség szerinted az amit írtam akkor rendben ha te így látod akkor azon én nem tudok változtatni.
Javaslom nézz körbe pl fanfiction.net-en, vagy több angol fórumon az szerintem nem művészet amit mostanság Toriyama csinál,kitalál pár új nevet, helyszínt és kész ennyi .Jó hogy fogjuk rá ez a fanservice.
Amit már más alapjáratom végiggondolt és leírt,azt megvalósítja kisebb változtatásokkal.
Tudom mi a különbség db multiverse témában, példának írtam. A több univerzumos baromság Z idején előtérbe sem került.
Fel rúgja a saját megépített univerzuma szabályait a szerző,ezt a vak is látja ami több dologban nyilvánul meg;pl az erőszintek, vagy a halál központi kérdése,nem lehet komolyan venni még azt sem.
A szuper tele van logikai buktatóval,amiről szintén sokat lehetne írni,de minek????
Lefektetett szabályokat rúg fel,gond nélkül.
Elszomorító inkább az,hogy az ember nem erre számított volna 20 év után. Hanem valami lényegiben új és sokkal dinamikusabb sorozatra,ha már új akkor azt az ember azt gondolná hogy kihasználják a lehetőségeket,és teret enged azoknak akikben volt potenciál,pl Gohan,Vegita
A karakterdesignról nem is beszélek...
Én is örültem amikor elindult a sorozat mert bizakodva vártam,de ha neked és a többieknek ez megfelel részemről ok.
Szerkesztette: Gyuri - 2016.07.30. 14:33
Gyuri
A multiverse vagy éppen a Kaio Shin ek felett álló hatalmak (Wish, Zeno...) logikusan kikövetkeztethetőek bárki számára.
Evidens, ha már egy sorozatot tovább viszel, akkor a határokat is kitolni érdemes (12 univerzum)
Ezek nem fan októl lopott ötletek, csupán józan paraszti ésszel, bárki számára értelmezhető tovább gondolás...
Azt kifogásolni, hogy Goku miért nem SSJB + Kaioken zte szét Black et az első pillanatban:
1.Nem Goku stílusára, természetére vall (a sorozat és itteniek is kifejtették nem 1x)
2. Mi értelme lenne ha minden arról szólna, hogy az elején lecsapnak bárkit 2 perccel a feltűnése után (ha meg is tehetnék persze)??
Mi a francnak nézzen az ember animét, ahol az erősebb már azonnal győzelmet is arat?
Miképp kapcsolnád össze a fentieket a jellemfejlődéssel, történetvezetéssel, fordulatokkal?
Ez a sok hülye szivárványszín szerintem fölösleges. Sőt szerintem még ronda is!
Alap a fekete még jó is! A sárga jelenti a szintlépést meg még szerintem jól is néz ki, viszont már a többi színváltós lányoknak való szín na asz értelmetlen.
Amúgy Goku is tipikus csillagharcos! Szereti kiélvezni a harcot felvezetéssel, majd jöhet egyre keményebben, és ezért is akar mindig egyre erősebb ellenfeleket. Nem az a tacskó lábtörlő típus.
Engem nem különösebben zavar, legalább ennyivel is színesebb a sorozat Csak ne 15 részenkén kapjon egy bizonyos karakter új formákat. Ha ez az egész rózsaszín dolog csak Black-nek lesz, akkor nem lesz vele semmi baj szerintem. Egyébként az is lehet, hogy azért rózsaszín, mivel az kb pont a fordítottja az ssjb kékes színének:
kép
[img]http://kepfeltoltes.hu/160729/610WQyTqF5L._SX425__www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
[img]http://kepfeltoltes.hu/160729/Coi1Ym9VIAAe9b0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Kezd egyre érdekesebb lenni. Gondolom "Gowasu" az a sárga kaioshin akar lenni.
Morbyd írta:
Férle értés ne essen, nem akarom én itt fullra védeni a super-t, mivel vannak hibái bőven. Illetve mindenkinek meg van a maga joga, hogy ne szeresse a sorozatot, csak kicsit elszomorító, hogy te olyan indokok miatt teszed, amik nagyrész mind hülyeség.
Morbyd
Én sem akarok vitát generálni,de én elfogadom mindenki véleményét és tiszteletben tartom.
Senki sem vitatja az érdemeit,ahogyan írtad "ő mangájára alapszik a legtöbb mai mainstream manga/anime."
Ha hülyeség szerinted az amit írtam akkor rendben ha te így látod akkor azon én nem tudok változtatni.
Javaslom nézz körbe pl fanfiction.net-en, vagy több angol fórumon az szerintem nem művészet amit mostanság Toriyama csinál,kitalál pár új nevet, helyszínt és kész ennyi .Jó hogy fogjuk rá ez a fanservice.
Amit már más alapjáratom végiggondolt és leírt,azt megvalósítja kisebb változtatásokkal.
Tudom mi a különbség db multiverse témában, példának írtam. A több univerzumos baromság Z idején előtérbe sem került.
Fel rúgja a saját megépített univerzuma szabályait a szerző,ezt a vak is látja ami több dologban nyilvánul meg;pl az erőszintek, vagy a halál központi kérdése,nem lehet komolyan venni még azt sem.
A szuper tele van logikai buktatóval,amiről szintén sokat lehetne írni,de minek????
Lefektetett szabályokat rúg fel,gond nélkül.
Elszomorító inkább az,hogy az ember nem erre számított volna 20 év után. Hanem valami lényegiben új és sokkal dinamikusabb sorozatra,ha már új akkor azt ember azt gondolná hogy kihasználják a lehetőségeket,és tered enged azoknak akikben volt potenciál,pl Gohan,Vegita
A karakterdesignról nem is beszélek...
Én is örültem amikor elindult a sorozat mert bizakodva vártam,de ha neked és a többieknek ez megfelel részemről ok.
az hogy a dbs nem lett olyan jó mint vártuk, az nem csak toriyama hibája(bár nagy szerepet játszik ebben), hanem a mostani anime-gyártás pénzközpontúsága is . Minden híresebb animéből, aminél látják sok a rajongó, annál megpróbálják minél tovább fenntartani a hype-ot, hogy több pénzt tudjanak termelni belőle. lásd naruto shippuden, ahol rég vége a mangának, de tele nyomják fillerekkel, hogy tovább húzzák az időt, és minél hosszabb ideig el tudják adni a naruto-s fancuccokat. És annak is van oka, hogy toriyama miért pont ennyi év után folytatja a dragonballt, sztem sokan közületek már rájött erre az okra(biztos nem a pénz ) .
A DBS színvonala még közepes szint,viszonylag még jól is jártunk vele, látnád mit műveltek az új berserk animével.... na az dűhítő.
Azért ne vonjunk párhuzamot!
A Berserk 2016 igaz, ocsmány a maga 3D s stílusával, de a sztori igen is hozza az alap szintet (érdemes az 5. részig megnézni), ez kétségtelen.
mjay50 Nem hinném, hogy Toriyamának annyira közrejátszana a pénz. Már most is bőven elég pénze lehet, hogy jól éljen, pláne, hogy megéljen. Bármi db-s tartalmat kiadnak, neki abból jön és mindig is jött a pénz. Új játékok, figurák stb. eddig is jöttek, még a két film előtt is. Már csak a Dr. Slump is milliomossá tette, még jóval a db előtt. Nyílván most így még több pénz jön, de biztos vagyok benne, hogy eddig sem volt üres a pénztárcája. Szóval nem hinném, hogy nagyrészt a pénzről lenne itt szó ő nála. A bog-t is állítólag azért csinálta, mert a db evolution-on annyira elszörnyűlt, hogy kedvet kapott ahhoz, hogy megmutassa, "hogy is kell ezt csinálni". Aztán nyílván annyira belejött, hogy nem csak még egy plusz filmet, de még egy egész sorozatot elkezdett csinálni.
Azért ne vonjunk párhuzamot!
A Berserk 2016 igaz, ocsmány a maga 3D s stílusával, de a sztori igen is hozza az alap szintet (érdemes az 5. részig megnézni), ez kétségtelen.
OFF vége!
A sztori csak azért hozza a minimálisat, mert kentaro miura olyan zseniális történetet írt még anno a berserkhez, amiből csak ha egy kis részt kiveszel,már az is megállja a helyét.
Lehet én vagyok túl elfogult az animével(és az 5ik részt nem láttam) de sztem egy berserk rajongónak legyenek elvárásai.
És bocs mindenkitől,hogy ezt ebben a fórumban fejtem ki,de válaszolnom kellett
Magyarországon is vannak 4-5D mozik, ahol 10 perces filmeket vetítenek, levegőt fújnak az arcodba, mozog az egész ülőhely, 3ds a kép. Ez is csak egy ilyen film.
A mai rész amúgy nem volt rossz, legalább megtudtuk Black/Zamasu motivációját, így már érthető miért akarja kiírtani az emberiséget. Illetve nagyon úgy néz ki, hogy Beerusék látogatása és Goku bemutatása az, ami miatt megszületett Zamasuban a gondolat, hogy vegye el Goku testét. Már csak az nem tiszta, hogy a Future Trunks idejében lévő Zamasu honnan szülte meg ezt a gondolatot, ha a 2 idősíknak nincs hatása egymásra.
A DBS minőségére visszatérve.... szerintem storyban nem rossz, a rajzolás az ami botrányos, néha néha vannak jó pillanatok, de pl visszanézve a dbz részeket, főleg a buu sagás részeknél, ott mérföldekkel profibb a szint. Hát ez van, manapság ez is eladható, így is megnézik, minek vesződjenek akkor profibb minőséggel.
Mai rész nekem tetszett, volt benne akció(azaz HARC), kiderült mi a motivációja a Kaioshinnek. Azt gondoltam harcban nemcsak SJ2-es szintet fognak bemutatni, de ma csak ennyi jutott