Miért akarja mindenki elhitetni önmagával, hogy olyan fontos ember ő, hogy más a figyelmére éhezik?
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Duma topic 14
Miért akarja mindenki elhitetni önmagával, hogy olyan fontos ember ő, hogy más a figyelmére éhezik?
Coelho írta:
Szerintem senki sem utál (én legalábbis nem), nekem erről az egészről az jut eszembe, amikor egy magányos gyerek csak azért rosszalkodik, hogy végre észrevegyék a tanárai/szülei és a büntetés által fontosnak érezhesse kicsit magát
#psychologistCoelho
Pont ez a baj a mai társadalommal. Ha valaki önmagát adja és nem olvad bele a tömegbe, vagy olyat mond amitől a többi rózsaszín lelkivilága összetörik, azonnal röpülnek is a vádak és az összeesküvés elméletek a beilleszkedésről, figyelemhiányról, feltűnősködésről, holott nemes egyszerűséggel arról van szó, hogy valaki őszinte, egyéniség - de, megsúgom, pont az ilyenek azok, akiket utoljára érdekel az, hogy olyanok figyeljenek fel rájuk, akik egymás hátsójában matatva követi az első popsit.
Persze, persze, valójában minden sötét, a kéjgyilkosság menő, minél őrültebb és "pszichopatább" valaki(akármilyen helytelenül is használják ezt az orvosi kifejezést a mainstream médiában), az annál inkább dugható és a reptiliánok minden nap veled, a kiválasztottal kommunikálnak. Te igazi egyéniség vagy, Masashi, mi meg rózsalelkű birkák mind.
Ha komolyan gondolnád, talán még meg is tapsolnálak érte. De, így...
Coelho írta:
amikor egy magányos gyerek csak azért rosszalkodik, hogy végre észrevegyék a tanárai/szülei és a büntetés által fontosnak érezhesse kicsit magát
#psychologistCoelho
Valahogy ez sem talált. Nem is értem, miért. Vajon ilyen %-ban mennyire lehet érvényes a többi "értelmes" állításod? Nem is tudom.
Azért gondoltam, mert nem szól hozzá a témához, mégis mindig belájkolja a kommentjeidet.
Ha már Aes hamarosan úgyis lezárja megint a topicot és moderátorként leszid mindenkit, talán egyszer végre én is berakhatok egy gif-et normálisan
http://i.imgur.co...
Ugrás a fórumra: |