Ha csak nem lesz egy olyan csavar, hogy visszakell jönniük a múltba mert a jelen megváltozott akkor kizárt, hogy bármire is emlékezni fog bármi vagy lehet kapunk egy utalást, de utána senki nem fog róla dumálni.
Tudjátok min gondolkoztam?
Naruto meg Boruto már ugye csináltak egy kombinált Rasengant. Akkor nem értem, hogy Boruto most miért nem tud emlékezni arra az érzésre.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Ha csak nem lesz egy olyan csavar, hogy visszakell jönniük a múltba mert a jelen megváltozott akkor kizárt, hogy bármire is emlékezni fog bármi vagy lehet kapunk egy utalást, de utána senki nem fog róla dumálni.
Tudjátok min gondolkoztam?
Naruto meg Boruto már ugye csináltak egy kombinált Rasengant. Akkor nem értem, hogy Boruto most miért nem tud emlékezni arra az érzésre.
Azért mert akkor nem közösen csináltak rasengant, csak naruto felerosítette boruto rasenganjat, amit a fiatal naruto még nem tud megtenni, kédőbb naruto képse szét osztani a csakrájátmamire a fiatal naruto még nem képes
Nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz a történet után, mivel a 135.résztől új történet ív lesz. Urashiki csatája is érdekes lesz, vajon milyen Boruto-Naruto támadással fogják kiütni ? Urashiki valószínűleg fel fog venni egy alakot az összegyűjtött chakrákból. Opening végén úgy tűnik nekem. Sasuke remélem az igazat megmondja Jiraiya-nak. Sakurára is kiváncsi leszek mi lehet azon a papíron amit Sasuke elhagyott. Vasárnap- Boruto és Naruto edzése közben érkezik Urashiki, biztos jó oka lesz rá hogy ilyen hamar megjelent. Boruto állítása szerint egy jó darabig nem fogják látni, hogy kidolgozhasson stratégiát.
Mondanom se kell kaptunk egy nagy nullát. XD s megint várhatunk egy egész hetet. Az a bizonyos Jutsu sem derült ki, hogy mi lesz belőle.
Urashikinek úgy nézz ki lesz valami terve, bár valamiért azt gondoltam, hogy majd elszólja magát Uzumaki Boruto, előbb a jövőt intézem el dumával XD
Na mind1, nem hittem volna, hogy Sasuke nem avatta be Jirayát, hogy a rinengan szemével képes Urashiki helyet cserélni vele.
Hát tényleg nem tudom, hogy hova is tart ez az arc. Eddig még volt valami de egyre jobban kezd elveszni a történet.
Lényegében sehova nem haladt ez a rész. Max némi megbékélés és jobb összhang Narutó és Borutó között.
Annak az üzenetnek (tényleg Saradáé volt) meg semmi értelme nem volt. Miért szerepelne benne Sasuke neve. Mármint Sarada írta és ő csak apának szólítja visszanézve szintén nem szerepel benne Sasuke neve. Szóval tényleg minek is tették bele???
Urashikinek meg a szemét tényleg nem értem. Mi a francért csinálták úgy hogy már lassan ki sem igazodunk azokon a szemeken. Kénye kedve szerint váltogatja őket. Vörös meg sima Rinnegen, Byakugan meg variánsaik között.
Ez a jövőbelátás is mi lesz már megint. Gondolom Rinnegan mint annó amit kakashi mutatott a Narutó elején a sharingannal. Nem jövőbelátás csak irányított technika ami a jövőbe lást látszatát adja.
Amúgy ez az ugrálás térben meg nem Sasuke egyéni technikája amire a rinnegnja képes? Eddig ezt se volt, pedig jó technika.
De hogy mit is akarnak kihozni belőle nem értem. Az az összedolgozás meg tényleg csak egy Omada vagy egy szuper rasengan lesz semmi más. Pláne minek gyakorolni amikor ezután különválnak és hogy használják ezután azt?
A legröhejesebb dolog meg még mindig áll!!!!! Hogy a francba nincs még ereje Sasukának????? Régebben elég volt pár óra vagy esetleg 1-2 nap most viszont még az előző harcuk óta is napok teltek el. A chakra kiszívása óta meg hetek telhettek el. És lányegében semmire nem megy el chakra csak pihenés és töltődés! Nem értem.
Azt meg hogy Jiraya mennyire is komoly nem értem. Biztos gyanítja kik is lehetnek de tudja jobb nem firtatni amit nem kell. Vagy tényleg csak mondott valamit?
goku5 írta:
De hogy mit is akarnak kihozni belőle nem értem. Az az összedolgozás meg tényleg csak egy Omada vagy egy szuper rasengan lesz semmi más. Pláne minek gyakorolni amikor ezután különválnak és hogy használják ezután azt?
A legröhejesebb dolog meg még mindig áll!!!!! Hogy a francba nincs még ereje Sasukának????? Régebben elég volt pár óra vagy esetleg 1-2 nap most viszont még az előző harcuk óta is napok teltek el. A chakra kiszívása óta meg hetek telhettek el. És lányegében semmire nem megy el chakra csak pihenés és töltődés! Nem értem.
Azt meg hogy Jiraya mennyire is komoly nem értem. Biztos gyanítja kik is lehetnek de tudja jobb nem firtatni amit nem kell. Vagy tényleg csak mondott valamit?
Urashiki szemét már nem is követem XD valamilyen szemet használt azt kész, Jiraya pontosan tudja ki Sasuke, csak eljátszotta hogy tévedett, de pontosan tudja.
Az, hogy Boruto és Naruto milyen jutsut fognak létrehozni nem lehet olyan nagy "cucc" bár tételezzük fel: Boruto tudja a szél elemet, ha esetleg véletlenül vegyíti a rasengannal megkapnánk a rasen-shurikent, aztán mivel majd leverik az ellenséget, ezért visszatérnek a jövőbe, s elvileg mindenki elfelejt mindent.
Vagy egy super-rasengan mint a moziban Minato és Naruto kombinációja.
Szerintem Sasuke azért nem használ semmit mert tuti lebukna. Chidori/tűz jutsu/ vagy bármi olyan amit használhatna de nem használ. Kitudja miért tartogatja a chakráját. Gondolom itt arra mennek ki a készítők, hogy az új generáció fog győzedelmeskedni vagyis Boruto és a múltbéli apja. Lehet arra akarnak hajazni, mint Boruto eltűnő rasenganja, amit csak Sasuke ismer jelenleg ebben a világban, vagy akár bármi más is kisülhet belőle.
Őszintén szólva nem is tudom, hogy erre kellett várnunk 2 hetet? XD ne már...Shikamaru féle ebédelés is full időhúzás volt kb. S Sakura jelenete is azzal a levéllel. Abból max Kakashi neve volt benne, hogy kérje el tőle azt a könyvet. De kitudja mivel elázott lehet lefolyt a tinta és kijött belőle a "sas'ke' XD gőzöm sincs, de tuti hogy ha lebuknak végre a kövi részben, akkor ő is ott lesz és rájön hogy mégsem utazó művészek voltak.
Nem azért de Sasuke nem tartalékol semmit. Nem hinném, hogy ilyen ellenfél ellen lebukás esetleges veszélye miatt ne harcolna rendesen. (Amúgy egy technikát tűz villám igen sok valaki ismerhet) Egyszerűen nincs ereje de hogy miért az rejtély.
Az tuti hogy a gyerekek új technikája a lényeg hogy az győzzön ne Sasuke vagy Jiraya na de akkor is. Ők legyőznék majd Borutóék befejeznék még jó is lenne de nem hogy a gyerekek győzik le valahogy.
A rasen shuriknt meg egyebeket hagyjuk a filmes szuper rasengan lesz az. Szerintem szinte tuti. Na de hogy az mitől szuper meg mivel jobb azt nem értem. Mivel lényegében két rasengan összeolvadása erősítése lenne. Amit meg amúgy Narutó bármikor megcsinálhatna könnyen mivel csinál pár klónt és mindegyik csinálja a saját rasenganjár majd egyesítik azokat. Nem igen értem ezt.
A végső lezárást hogy oldják meg a jövő megváltoztatása nélküli dolgot majd meglátjuk.
Ja amúgy meg hogy elvileg még ilyenkor Narutó Sakurát szereti vagy csak a szokásos jeleneteik teljesen kimaradnak. Pedig ebből is érdekesség jönne ki ha megtudná Borutó hogy ilyenkor még nem az anyja iránt hanem Sakura iránt érdeklődik.
Jiraiya komolyan veszi egyáltalán az Urashiki elleni harcot? Semmi jutsut nem használt, remete formát se, és így akarja megvédeni Narutót meg a kilencfarkút? Pláne a kilencfarkú megvédése komoly ügy, mivel ha Konoha elvesztené, háború törne ki ellenük, mivel ebben az időben még nincs béke a faluk között. Egy ilyen szintű ellenfél ellen minimum hívnám Tsunadét meg Kakashit erősítésnek. Aztán Jiraiya azt mondja, nem látott még olyan shinobit, aki előre látná a jövőt. De arra volt esze, hogy kitalálja, hogy Uchiha Sasuke az utazó bűvész. Akkor ezekszerint az időutazásra már volt példa, ha erre a következtetésre jutott? És végül, Urashikit közelről látta, hogy Rinneganja van, minimum vártam volna egy meglepődést, hogy ugyanolyan Rinneganja van, mint Nagatónak. Ez a rész tele volt hibákkal.
Az nekem is feltűnt, hogy Jiraya elég laza volt Azért amikor komolyan kellett venni a dolgokat akkor régen is komoly volt nem egy bohókás öregember szóval nem értem a készítik miert ezt az oldalát mutatják jobban de lehet majd ezután ő is mutat valamit.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
goku5 írta:Urashikinek meg a szemét tényleg nem értem. Mi a francért csinálták úgy hogy már lassan ki sem igazodunk azokon a szemeken. Kénye kedve szerint váltogatja őket. Vörös meg sima Rinnegen, Byakugan meg variánsaik között.
Ez a jövőbelátás is mi lesz már megint. Gondolom Rinnegan mint annó amit kakashi mutatott a Narutó elején a sharingannal. Nem jövőbelátás csak irányított technika ami a jövőbe lást látszatát adja.
Amúgy ez az ugrálás térben meg nem Sasuke egyéni technikája amire a rinnegnja képes? Eddig ezt se volt, pedig jó technika.
Ha megfigyeled, a különböző színű Rinnegan különböző képességet takar.
Ha jól emlékszem, eddig 4 féle volt:
- sárga (Momoshiki)
- piros (Madara, Kaguya, Momoshiki, Urashiki, Hagoromo)
- kék (Urashiki)
- lila, ugye ez az alap (Hagoromo, Madara, Sasuke)
Ha van benne tomoe, az nyílván további plusz képességet jelent. Eddig láttunk 6 és 9 tomoe-s változatot, előbbi pl. Sasuke, utóbbi pl. Kaguya.
A piros színűt eddig csak az Ootsutsuki klán tagjaitól láttuk (illetve Madara-nak is megjelent a homlokán, miután magába szívta a Szent Fát), úgyhogy én arra következtetek, hogy ez az ő sajátosságuk. Az átjáró nyitást láttuk korábban Kaguyától, most Urashiki-től is, akinek csak 6 tomoe van a szemeiben. Azt, hogy Urashiki másik piros színű Rinneganjának van-e külön képessége, egyelőre még nem tudjuk.
A kék Rinnegannal eddig 2 képességet használt: az origami és most ez a "jövőbe látás"
Csak azért néztem meg ezt az arcot eddig, mert elkapott a nosztalgia érzés, de szerintem a készítők egyre jobban ellentmondásba keverednek önmagukkal. Teljesen felesleges így megvariálni a Rinnegan-t, mert a végén már ők sem fonak tudni kijönni belőle.
Ki emlékszik még arra, mikor a Hyuga klán "elvileg" erősebb volt, mint az Uchiha?
goku5 írta:Urashikinek meg a szemét tényleg nem értem. Mi a francért csinálták úgy hogy már lassan ki sem igazodunk azokon a szemeken. Kénye kedve szerint váltogatja őket. Vörös meg sima Rinnegen, Byakugan meg variánsaik között.
Ha megfigyeled, a különböző színű Rinnegan különböző képességet takar.
Ha jól emlékszem, eddig 4 féle volt:
- sárga (Momoshiki)
- piros (Madara, Kaguya, Momoshiki, Urashiki, Hagoromo)
- kék (Urashiki)
- lila, ugye ez az alap (Hagoromo, Madara, Sasuke)
Ha van benne tomoe, az nyílván további plusz képességet jelent. Eddig láttunk 6 és 9 tomoe-s változatot, előbbi pl. Sasuke, utóbbi pl. Kaguya.
A piros színűt eddig csak az Ootsutsuki klán tagjaitól láttuk (illetve Madara-nak is megjelent a homlokán, miután magába szívta a Szent Fát), úgyhogy én arra következtetek, hogy ez az ő sajátosságuk. Az átjáró nyitást láttuk korábban Kaguyától, most Urashiki-től is, akinek csak 6 tomoe van a szemeiben. Azt, hogy Urashiki másik piros színű Rinneganjának van-e külön képessége, egyelőre még nem tudjuk.
A kék Rinnegannal eddig 2 képességet használt: az origami és most ez a "jövőbe látás"
Csak azért néztem meg ezt az arcot eddig, mert elkapott a nosztalgia érzés, de szerintem a készítők egyre jobban ellentmondásba keverednek önmagukkal. Teljesen felesleges így megvariálni a Rinnegan-t, mert a végén már ők sem fonak tudni kijönni belőle.
Ki emlékszik még arra, mikor a Hyuga klán "elvileg" erősebb volt, mint az Uchiha?
Még az jutott eszembe, hogy Sasuke chakrája nem azért nem tér vissza mert nem tudd? Mármint Urashiki utolsó támadásánál Sasuke Chidoriját használhatta amit mondott is, hogy "milyen érzés a saját technikád ellen küzdeni?" Lehet amiket eddig begyűjtött tőle az nem térhet vissza neki. Még ez is egy eshetőség.
Nem hiszem, hogy ez lenne a helyzet. Az úgy túlságosan is erős képesség lenne, ha soha többet nem tudna újra töltődni a chakrája. Az viszont nem elképzelhetetlen, hogy lelassítja a regenerálódást.
De ha őszinte akarok lenni, akkor szerintem csak annyiról van szó, hogy a készítők szándékosan legyengítették Sasukét. Ha vissza nézed a Shippuuden végét, akkor te is láthatod, hogy az akkori és a mostani Sasuke között ég és föld a különbség. Egyáltalán nem használják ki a karakter teljes potenciálját. Teljesen szánalmas volt, amikor a 120. rész végén feltűnik Boruto és eltereli Sasuke figyelmét, miközben Urashiki ellopja a chakráját. Aztán meg simán beleugrik a portálba, amit a szeme láttára nyitnak meg előtte.
Sasuke ugye más tárgyakat/embereket is tud teleportálni egy bizonyos távolságon belül. Csak annyit kellene tennie, hogy maga elé hozza Urashikit és egy jól célzott támadással kivégezni.
Lehet hogy legyengítik. De most Urashikinek létezne olyan szeme ami látja a jövőt? Na az ellen hogyan akarnának küzdeni? ez is egy "erős" képességnek számítana ebben az esetben is. Valahogy elvesztettem a fonalat, merre is halad a sztori jelenleg XD
Túlságosan lebutították Sasukét is és Narutót is. Túlságosan is.Rendben van hogy a gyerekeké a főszerep meg a kevés harc miatt messze nem olyanok mint fénykorukban de ez már szánalmas a készítőktől.
Sasuke erejét lopta el elnyelte a jutsuját és azt használja. Nem tudja elvenni a képességét. Csak ő maga is mondja nincs ereje használni ami ennyi idő után tényleg szánalmas.
Jiraya meg hogy mennyire komoly harcban az tényleg jó kérdés de ő se volt azért az a fajta hogy meggondolatlanul teljes erejével rohan az ellenfelének. Megfontoltan harcol gondolom kivárással, de ez még így is laza tőle.
A rinnegant meg tényleg túltolják. Túl sok fajtája lesz itt már mutatva. Na meg hogy hirtelen vált egyikről a másikra. És ami még fontosabb hogy Byakuganról vált rinneganra meg vissza. Ez két indokkal érdekes. Egyik hogy Sharingan végső változata nem a Byakugané. Azért a két szem nem ugyanaz. A másik meg eddig aki elérte a rinnegant annak az is maradt nem tudta visszaváltoztatni. Pl Madara vagy Sasuke.
És persze amit eddig is írtam valahogy nem lehet kitalálni hova is akar kilyukadni ez az arc. Elején még jó volt potenciál de valahogy egyre ellentmondásosabb az eredeti sztorival meg egyre a néző is nem tudja hol tartunk.
Ez a jövőbe látó szem meg biztos nem igazi. Ez is csak egy látszat képesség lesz amiről azt hiszik mintha tényleg látná de csak ő manipulálja őket.
Emlékezzünk a Narutó elején a Kakashi (csak sima sharingan) Zabuza harcra.