Köszönöm
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Ezért is mondom hogy túl sokáig voltak a szigeten, azt kellett volna ilyen gyorsan letudni. Helyette meg mutathatták volna a haza utat, esetleg meglepett arcokat, hogy nézd már , mégis visszajöttek! Az ellentámadásokat meg hogy mit hogy tudtak meg.
Erről a kiderítős dologról az az elképzelésem hogy TS képessége miatt megmutatták neki a KEfűvek hogy mi is történt pontosan, amikor odaért kb mintha egy látomásba került volna. Esetleg QM hagyott valami üzenetet a tüzében, más elképzelésem nincs.
Meg sok minden történik a háttérben is amit nekünk nem vagy csak utólag mutatnak meg, nehogy túlságosan egyértelmű legyen minden.
Szerintem azzal hogy eddig tartottak a próbák nincs baj. Sőt jó is volt. Látni kellet az egyéni fejlődésüket és hogy min mentek keresztül. Kiket ismertek meg. Viszont azt is tényleg jó lett volna rendesen látni hogy amikor visszaérnek hogy is reagálnak az emberek rá. Főleg mondjuk a kalózok vagy a tanítványa. Vagy más emberek. Mondjuk nem volt rossz az a belépő se a kritikus pillanatban és erődemonstráció. De valahogy amit itt olvastam, hogy mi volt a novelben az nekem jobban bejött volna. A rejtélyes megjelenés hogy senki nem tudja hogy TS maga mészárol le LCS egységeket és városokat szabadít fel. Meg hogy eleve senki nem tudja hogy visszajött és milyen erős. Külön az a sok megdöbbent arc!
Eleve A rókalány és Bibi néni TS-nal való találkozása. Nem hogy mindenki tud már mindent róla mielőtt megjelenik.
A kék ezüst fű meg vagy a tanár meg csak nem tud ilyen látomásokat mutatni. Kicsit túlzás volt. Pláne az ebből kinyert infó.
Igen, úgy lett volna a legjobb ha mutatják ezeket is, és még messze lennénk a Mingekért való harctól. De mivel nem mutatták, ezért inkább azt választottam volna hogy a próbák legyenek így összecsapva.
Szerintem nem túlzás, a KEfűvek is intelligensek valamennyire, és TS a királyuk akinek jelentették hogy mi is történt. Most az hogy nem magyarázzák meg pontosan hogy is volt, az meg arra jó hogy ezen elmélkedjünk, és vitázzunk.
Ha nem lenne március közepe óta harmaddal rövidebb a sorozat, akkor nem lenne ilyen probléma, és a történet is előrébb lenne, vagy részletesebb.
Én így is nagyon hálás vagyok hogy a sok teendő mellett nem hagy cserben minket Ayagii. Így semmi esetre se akarom hogy még azzal is fárassza magát hogy, újra csináljon már kész feliratokat a másik verzióhoz, ezért nem is feszegetem a témát, és inkább átneveztem.
Gondolom van egy ütemterv hogy mikorra meddig kell eljutni a történetben. És ezt az ütemtervet tartják, még annak ellenére is hogy megrövidült a műsoridő. Gondolom ennek hatására kicsit át kellet írni a történetet és kihagyni pár dolgot és így összecsapni pár valamit. Bár nem értem minek. Ha ez van én inkább kitolnám a határidőket mert tudtommal úgy is elég sikeres ez a történet. Így tovább lehetne adni. Mást valahogy nem tudok elképzelni ezek miatt a változások miatt.
Azt hogy a kék ezüst fű valamilyen módon intelligens nem tagadom, csak valahogy ez a látomásos dolog nem hihető számomra. Inkább valószínű hogy csak az animátorok csinálták a nézők kedvéért, hogy TS mit is képzel el. D valahogy akkor is túlzásnak tartom, hogy TS tudna a 8. gyűrűről és képességéről. Pláne hogy ebből a tűzből azt meg tudná állapítani hogy kivel harcolt.
Elsőnek én is azt hittem hogy lélekcsont. Viszont ahogy Severum is írta az is élő dolog lenne és csak úgy magában elpusztult volna megfelelő tároló nélkül. És még valószínűbb hogy egy olyan értékes dolgot Szellem biztos magával vitt volna a LCS számára. Mint ahogy TS is elvitte az ő lélekcsontját.
Én is nagyon becsülöm és köszönöm a fordítok és lektorok és időzítők munkáját. Nem is panaszkodom. örülök hogy végzik saját szabadidejükben más hasznára. Itt is csak érdeklődök hogy miért van ez és lesz-e cserélve. Mert minek átnevezni ha cserélve lesz. Ha nem lesz cserélve akkor meg át lehet nevezni. Csak azért kérdem én is hogy tisztábban lássak.
goku5 írta:
Gondolom van egy ütemterv hogy mikorra meddig kell eljutni a történetben. És ezt az ütemtervet tartják, még annak ellenére is hogy megrövidült a műsoridő. Gondolom ennek hatására kicsit át kellet írni a történetet és kihagyni pár dolgot és így összecsapni pár valamit.
goku5 írta:
Hát még mindig marad a 10 perc. Nem változott remélem majd fog.
Pláne remélem hogy azért még fel fog élénkülni ez a fórum mert lég kihalt mostanában.
farkaskas írta:
Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ki mit tud az élő szereplős filmről, mert elvileg lesz, láttam előzetest meg egy két nagyon király videót, mikor várható kb?
Csak kérdezném hogy vajon a novelben is ilyen gyorsan halad a történet? Mert a nem spoillereset már mondták hogy tényleg változott és kimaradt pár dolog, de a spoilleres is?
Ugrás a fórumra: |