Látom itt a nagy többség Ui Goku győzelmet vár. Hát, szerintem meg nem ez lesz. Lehet bármennyire Perfect Ui az a Goku, Jiren még mindig csak morzsákat mutatott a teljes erejéből, és hihetetlenül magabiztos. Szerintem olyan befejezés fog születni, ami valósággal folytatásért fog ordítani. Nem lesz itt minden lezárva. Szerintem bármennyire is próbálkoznak, Goku, Vegita, Freeza, nem fogják tidni legyőzni Jirent. Fúzió is csak akkor lesz, ha Jiren úgy akarja. Mert ha nem akarja, akkor széttöri a potarát, még mielőtt megpróbálhatnák. Vagy ha mégis összejön, akkor a fúzió Kb 1 percig fog tartani, maximum egy nagyobb rohamra lesz elég, hogy legyengítsék Jiren-t, ha belegondolunk, hogy már Zamasu ellen is csak nagyon rövid ideig maradt meg a fúzió, mondván, a potara nem bír el ekkora erőt ilyen sokáig. Azóta csomót fejlődtek. Kaiokenes/Ui-s Goku, Super(?)Blue-s Vegita, a potara kb szét fog robbanni ha ekkora erőket kell eggyesítenie... Jiren rohadt kemény és szerintem még mindig csak tesztelgeti ellenfeleit. Csak úgy maradhat nyitott a sorozat, ha nem tudják őt felülmúlni. Jiren fog győzni, de a kívánsága valamennyit enyhíteni fog Gokuékon. Talán megmenti őket az eltörtéstől, vagy mégse? Talán csak bizonyos harcosokat ment meg, talán az összes univerzumot visszakívánja, talán csak egyedül Gokut, ki tudhatja. Ebből később még folytatódhat a széria, izgalmas maradhat végig, bennünk hagy egy várakozást a közel, vagy távol-jövőben történő folytatáshoz, de ha Gokuék nyernek, akkor meg mindenki Happy lesz, vissza lesz kívánva az összes univerzum, és nem maradnak nyitott kérdések, csak hogy húúúú, lesz e olyan új ellenfél, aki még erősebb?