Morbyd hogy hogy nincs e heti rész? én nem találtam semmi infót erről
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Kvaczi Úgy hogy nincs. Valami mást tettek a helyére (hogy most pontosan mit, azt nem tudom), így csak jövő héten lesz. Egyébként ha csak simán rákeresel a részre google-ön, már akkor azt dobja ki elsőnek, hogy elmarad(t) az e heti rész, illetve már én is vagy 20-szor kiraktam ezt itt a fórumon és az oldalon is, szóval meg lehet ezt tudni könnyedén.
Kai-san írta:
Amúgy ha vége lesz a super-nek akkor a következő dragon ball-nak milyen nevet fognak adni? (Ha lesz új dragon ball egyáltalán xd)

Morbyd írta:
mjay50 Nem. GT teljesen fanmade és nem része az eredeti történetnek (még ilyen formában sem). Meg amúgy sincsenek mindenféle alternatív idősíkok, amik vannak az eredetin kívül, azok is csak azért vannak mert Trunks illetve Cell létrehozta őket azzal, hogy visszamentek az időben.
mjay50 Számtalan jövő alatt, mint számtalan lehetőségű jövőt kell érteni (de amúgy sem ez volt a lényege a mondanivalójának). Ami így is van, mivel azzal, hogy megmentette Goku-t, számtalan lehetőséget hozott létre a jövő számára. Most él, de lehet később meghal, vagy nem hal meg egyáltalán, vagy meghal, de feltámasztják, vagy esetleg még az után is meghal stb. De azzal, hogy visszament az időben csak egy idősíkot hozott létre, számtalan új kimenetellel. És igen, vannak alternatív idősíkok, számszerint 4-ről lehet tudni, hogy biztosan van. De ezek sem csak úgy vannak, hanem létrehozták őket. Ha ezeken kívűl még van több is, akkor azokat is valószínűleg időutazással hozták létre. De most csak azért, hogy a GT is beférjen valahová (aminek amúgy sem lenne értelme semmilyen szempontból), nincs külön még egy idősík.
Itt nem utálkozik senki a GT körül, én legalábbis biztos nem (annak ellenére, hogy tényleg nem csípem). Pusztán a GT nem része Toriyama db-jének. Ez tény és ki is lesz mindig mondva, ha tetszik, ha nem. Ettől függetlenül mindenki szeretheti amennyire csak akarja, szerintem senki nem fog megkövezni és/vagy máglyára küldeni ezért.
Egy kis plusz jóság az 53. részrőlTrunks This Week: Reuniting with his former nemesis, No.18?!
Trunks learns that Kuririn's wife is No.18, who in another dimension nearly exterminated humanity! Though Trunks is shocked, how does No.18 react?!
Sokan várták, hogy Trunks találkozzon Gohan-nal és meglepődjön mennyit változott. Na én ezt vártam![]()
Mr_Hyde írta:
Szevasztok. Valakinek esetleg van infója arról mi a betegtüdőért nem jelent még meg az 53. rész?
Annyit tudok 7. 31. én fog kijönni, DE MIÉRT?!

"Black" Spoiler[img]http://kepfeltoltes.hu/160728/610WQyTqF5L._SX425__www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Bandai kiadott pár új képet a Candy nevű "képpakkban" (nem tudom pontosan mi akar ez lenne, a lényeg, hogy ez hivatalos), amiben Black új formája is benne van. SSJ Pink? Na kíváncsi leszek, hogy milyen is lesz ez az animében, lehet később már kicsit másabb lesz, de egyelőre ez van.
Elképzelhető, hogy Time Breaker Bardock felbukkan a Super ben? Esetleg, merész elképzelés lenne, hogy köze lehet Black hez?
http://www.kanzen...f-bardock/
| Ugrás a fórumra: |