Én szoktam főzni- Jó magyar ízeket enni Most jött meg egy levél pont köménymaggal a paprikás krumplihoz Jövő héten tuti főzök egy kondért. Ha van kolbász a magyar boltban Vagy a lengyelben ott is akad néha jó.
Duma topic 14
http://index.hu/k...orszagban/
Istenem, olyan demagóg ez a "ha most megdermedünk a félelemtől és a rémülettől, a terroristák elérték a céljukat" nyomorult és szánalmas szöveg. Mégis, mit akar az jelenteni, hogy "nem szabad félnünk, mert elérik a céljukat"? A félelem és az agresszivitás egy önkéntelen reakció egy fennálló problémára. Nem az ösztönös érzelmet kell elfojtani, hanem megoldást kell találni. A terroristák nem azt akarják, hogy féljünk, hanem azt, hogy káosz legyen körülöttünk, és az emberek ettől a káosztól félnek.
Ahelyett, hogy ezek a gyökerek meg a káosz rendezésén dolgoznának, továbbra is PC szar szövegekkel traktálják a népet, és a megoldások helyett ilyen demagóg szarokat dobálnak a pofájukba. Ez a szöveg semmi másra nem jó, csak arra, hogy az illetékesek elfedjék a töketlenségüket, mert ha panaszkodsz, ha megoldást akarsz, ha eleged van, akkor majd azt mondják, hogy "félsz, és így a terroristák miattad érik el a céljukat". Gyökerek.
http://index.hu/m..._kritikak/
Haldoklom a röhögéstől, mindjárt megöl a hypercapnia. XD
Jöttem fel a szobába lifttel és egy helybéli utazott velem. Egy büdös szót nem szóltam, az meg elkezdett magyarázni valamit szlovén fekete nyelven. Én meg végig bólogattam, vágtam az arcokat, majd a 4. emeletnél amikor kiszálltam, mondtam neki Magyarul, hogy ez az én emeletem és kiszálltam a liftből XD szerintem még azóta is anyázik.
noemimi-chan írta:
Olyan paprikás krumplit sikerült rittyentenem, hogy még otton is megnyalnám utána
Gdat88 írta:
Kéne csinálni vmelyik hétvégén egy trollbarlangot. Az újaknak még nagy élmény lehet.
Lew írta:
500 ft-ból olyan paprikás krumplit főzök hogy megszólal
Lew: Otthon én is, de itt 600-ból nem jön ki a krumpli sem, ha épp nincs itthon némi maradékom. Meg otthon tényleg van jó házi kolbász dögivel itt meg vigyázok rá, mint az aranyra, mert biztos vagyok benne, hogy a franciáké is jó, de nem adok ki 1 száll kolbiért 5 eurót. Egyébként meg tényleg az a bajom a főzéssel, hogy 4 hónapra nem volt kedvem fűszereket meg normális konyhai felszerelést venni.
Irakban is volt robbantás egy meccs záróünnepélyén amit az ISIS magáraválalt, de ez a hír tényleg el se jut hozzám ha nem nézek híradót.
Na ez az amit kurvára nem tud senki. Eredetileg szlovén licenc, de semmi bajuk nem lett volna azzal, ha otthon forgattuk volna. Simán találtak helyszíneket pesttől 100 kilón belül, de a fejesek ide akartak jönni. Nyilván egyszerűbb így, mint otthon, ahol az emberek lazán haza tudnak menni és nem kell kint baszniuk a rezet az isten háta mögött. Fuck logic.
Coelho, a srác azt állította, hogy meghúzta Saphit. Még képet is mellékelt.
Ma megtanultam hogy itt errefelé nem a középső ujjukat mutogatják az emberek hanem a középső és a mutatóujjukat. És ez a 100 éves háborúra vezethető vissza elvileg. Mert amikor a Franciák elfogtak egy angol íjjászt levágták ezeket az ujjait hogy ne lőhessen többet. És Incselkedés gyanánt mutogatták a távolból a franciáknak így hogy "kapjátok be nekünk még mindkettő megvan". Nem tudom ez mennyire true. De érdekesen hangzik
Ugrás a fórumra: |