És még mindig csak annyi a hír, hogy a Dragon Ball Super nem a megszokott idősávban fog szerepelni, de temessük a sorozatot Komolyan amíg nincs hivatalos nyilatkozott a Toei-től miért kell már temetni...
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
És még mindig csak annyi a hír, hogy a Dragon Ball Super nem a megszokott idősávban fog szerepelni, de temessük a sorozatot Komolyan amíg nincs hivatalos nyilatkozott a Toei-től miért kell már temetni...
Ez hivatalos és tőlük van. A Dragon Ball Super helyén a Kitaro anime fog menni, míg a Dragon Ball Super búcsúzik, de maga a Dragon Ball nem fog véget érni örökre. Szóval vagy vége lesz teljesen, vagy szünetre megy, stb nem tudjuk, de az már hivatalos, hogy most egy ideig nem lesz.
Nekem az az elméletem, hogy most megy ez a Kitaro tegyük fel 1 évig, majd visszatér a Dragon Ball. Én valószínűnek tartom azt is, hogy a movie végén kapunk egy kis teasert.
Én csak ismételni tudom, amit oozaru írt, hogy élvezzük a maradék részeket, aztán majd ha eljön az ideje, úgy is megtudjuk, hogy mi lesz.
Én is örülnék, ha cliffhangerrel lenne vége, mert akkor biztosabbak lehetnénk abban, hogy lesz folytatás.
Annyi a hivatalos nyilatkozat, hogy a Kitaro anime fog a Dragon Ball helyén menni, de a Dragon Ball készítői még nem nyilkatkoztak mi lesz a sorozat jövője. Semmi nem zárja ki, hogy másik idősávban vagy másik csatornán fusson az anime.
Lehet Superként, vagy más alcímmel de (http://naruto-kun...icle_id=81 összefoglaló alapján is) de logikus, h folytatni fogják. Itt már csak a mikor a kérdés....
Kicsit felocsúdva a hír súlyától, most gondolok bele, másfél nap és itt az új rész.
Apropó... nem lesz kedve valakinek időzíteni a feliratokat a BD kiadáshoz?
Hát ha tényleg 4 hónap amivel előrébb járnak akkor már elvileg be is fejezték a sorozatot.
Amúgy attól hogy az anime befejeződik még marad a manga és még jön egy film is év végén! Szóval ezek még enyhíthetnek az elvonási tüneteken. Bár ezért is kérdés ha beéri az animét a manga akkor is fog-e folytatódni és átvenni a sztori vezetését?
Nekem csak az nem világos miért most? A Dragon Ball rajongás újra a tetőpontján van, a TV-ben is jól szerepel, sok figurát adnak el, külföldön elég népszerű.
Nem olyan mint a Naruto Shippuden vagy a Bleach ami szerintem a vége felé már nem volt benne a top 10-ben a TV nézettségi adatok között.
Lehetséges, hogy Toriyama behúzta a féket? Most ezzel beakarná fejezni és átadni a helyét Toyotaronak. Idén utolérné a manga az animét és utána Toyotaro történetét adaptálnák. De ezzel meg az a baj, hogy havi 1 megjelenéssel nagyon lassan haladna a dolog.
Igen lencse,érdekelne hogy ki volt?
Nekem is sikerült, elérnem az egyik Toei-s ismerősömet skype-on.
A többiek nem írtak vissza,ilyen is van.
Most kezdi a szakmát kitanulni a cégnél junior animátor 22 évesen.
Említett pár dolgot ; először is maga a csapat sem tudja, hogy hogyan fog alakulni a sorozat jövője a továbbiakban.
Látom a kanzenshuu-n lévő baromság mindenhol terjed,majd akkor hiszem el ezt a 3-4 vagy több éves szünetet ha feketén fehéren kint lesz a nyilatkozat.
A mozifilmeket meg ne keverjétek ide ha lehet mert az teljesen más dolog,mint időben,fejlesztésben és pénzügyi háttérrel.
Másodszor,alkotói szabadság maximum ezt azt hiszi el aki nem lát be a színfalak mögé.
Voltak/vannak olyan problémák még talán most is amin a legtöbb ember a fejét fogná.
De az aki élvezi és csak nézi nem hiszem,hogy ezzel foglalkozik.
Pedig ezek kemény dolgok amik meghatározzák a munkafolyamatot .
Még régebben írtam kb decemberben ,hogy volt az a bizonyos Potaras epizód ahol belerohant a brigád egy jó nagy pofonba,gyakorlatilag tökön rúgták magukat.
Higgyétek el,maga az egyik animátor írta nekem,hogy azt a részt a 0-ból húzták újra mert akkor menteniük kellett a menthetőt. Amit meg is tettek a maguk módján. Eredetileg semmiféle magyarázat nem is történt volna.
Nem volt más választásuk mint napi 8-12 megfeszített munkaóra.
Nem a "kis embereket" hibáztatom mert ők nem sok vizet zavarnak,ugyanez volt amikor leszavazták az új ötleteket is.
Remélem Toriyama és Toyotaro észbe kap és képes lesz a jövőben lenyelni az egót és együtt működni a csapat többi tagjával.
Én most elköszönök,hiányozni fogtok srácok.
A többieknek meg kitartást.
Peace
Értem én, hogy sokan szeretnék a jövő évi visszatérést.
Azonban nemcsak a DragonBall 2018 domaineket vették meg, hanem a 19 és a 20-at is. Tehát nagy eséllyel most jön 3 film egymás után. Ha pedig a 18-as film miatt nem lesz Super, mert elveszik az animátorokat, akkor bizony 19-20ban sem lesz anime a filmek miatt.
Jaeger, ez alkotói válság. Már most a pusztítás istenek szintjét veri Goku, mégis hova tovább? Majd mindig lesz egy Jirennél is erősebb vadállat az univerzumban? Alkotói válság.
Íme: https://twitter.c...4665698304
Herms fordítása a tweethez
laszlo222 írta:
Nem feltétlenül sablonos shadowdroid. A Frieza saga óta nem volt csakis Goku végjátékú befejezés. Így pedig, hogy véget ér a Super, én mindenképpen Goku győzelmet akarok látni és biztos is, hogy Gokuval fogják búcsúztatni a sorozatot.
Egyébként már augusztusban eldöntötték ezt akkor, mert a szokásos 13 részes doboz helyett 11 részesre váltották a mostani 121-131-ig. Tehát semmi köze hozzá Bulmánk halálához. Ezt azért jó tudni.
xindrix írta:
Ez volt valamikor régen téma, ez csak valami félreszínezett SSJ Blue Goku.
Volt amikor azt hittük, hogy ez lesz az új forma
Ugrás a fórumra: |