Köszönöm szépen a munkátokat!
Egyesítve 2022.05.25 22:01:20:
Én annó is mondtam hogy ne vegyük készpénznek hogy nem lehet egyszerre használni két lelket csak mert eddig nem volt képes rá senki.
Szerkesztette: Hasler - 2022.05.25. 22:01
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Szerintem a Pokol Fehér Tigris új képessége nagyon vagány volt. Bár egy kicsit furcsa, hogy egy gyűrű tulajdonságot tudtak beleszőni. Eddig nem is tudtam, hogy lehet ilyet.
Az Arany-Vas Háromszög, vagy a Krizantém és Szellem Lélek Fúziójánál nem volt ennyire eggyértelmű
Hogy van-e jelentosege nem tudom, nem hiszem de ha visszatekintesz a kiralyi fovaros ostromara akkor mar ott is az "aranyszinu" LCS mester homlokan ott van a jel. Szerintem az "angyalpapi" vezette "szarny" egyedisege az a fejtetko.Zsu írta:
Köszönöm a fordítói munkátokat!
Ennek az Ördögűző Doulounak is van egy arany jel a homlokán, nem tudom van-e valami jelentősége csak feltűnt, mint a kis szörnyeknek a szigeten anno. Ki mit gondol róla?
Köszönöm!
Ez a 7. szent elég béna alak azért, előadta a nagy arcot hogy lazán elintéz mindenkit, azt milyen kis ideges lett mert nem sikerült!
Eddig is előhívta a két lelkét egyszerre, gondolom képességet tud csak egyszerre az egyiken használni.
Amúgy mi is a fehér tigris képessége? nem igen jött le.
A LCS nagyzolásának meg tipikus példája volt mikor is a tornára igyekezve megtámadták a résztvevőket. Egy egész seregnyivel akiket egyből 2 TD vezetett. Pláne TS-t akkor még 40 volt akarták megölni! Ismétlem 2 TD-val. Ez a mostani is hasonló lehetett. Találkozós!
Nem úgy van hogy angyal lélekkel kell rendelkezni annak a szettnek a használatához? TS is csak a póklélekcsont miatt lesz képes a csont fúzióra, na meg kell hozzá minden lélekcsont, így még nem időszerű a dolog. Talán bibi nénje is tud valamit amivel képes lehet rá, vagy egyszerűen csak a 2 százezer éves gyűrű/csontra fája a foga, ami szintén érthető.
Hát mondjuk nem véletlenül raktam spoilerbe. Még az lenne kissé.
De magának a lélekcsont fúziónak a lányege, hogy azonos lélekállatból származnia mind a 6 lélekcsontnak. A harci lélekhez semmi köze.
És TS már 5-el rendelkezik. És ez nőhet a közeljövőben 6-ra. De már 4-el is képes volt valamilyen szinten. Bibinek meg a LCS készletei miatt lehet mind a 6. Akárcsak a lányának. De mostanság ez fel sem merült megint hogy előjöhet. De azért remélem a jövőben még lesz róla szó.
Na Most jutottam el a fordított részig,köszi Ayaggi, egy kis kötözködés újból: AZ NEM BASSZA SENkI CSÖRÉT,H AZ ERŐ SZINTEK NEM JÓK ANNYIRA ISMÉT??.... na ugye TH amikor 90 lett és megszerezte a vörös gyürüt akkor 2 TD és az akkori pápát ellen harcolt és nyert,a pápa is 96os volt asszem... Na most akkor TS-nek nehogy már megkottyanyon ez a mitugász mikor 4 vörös gyűrűje van,és egy csomó ritka lélekcsont...és 1v1... TH meg 1v3. Tudom nincs még a kalapácson gyűrű,de akkor is.a többiek harca tetszett. meg ez a meglepődés... WTF... 4 vörös gyűrű,oké Bibinek is van 1,de szerintem 2-3 biztos,meg TH is van 1,és ennyi.... ennyi.... és akkor csak annyit nyög be,h jé van 4 100.000 éves gyűrűje...
Szerintem Ördögűző Doulou csak egy Harci lelke van. Tudom, hogy furcsa , hogy a bot és a sárkány forma között váltogat de van rá magyarázat.
Ott van a Sárkány Herceg és a Kígyó Asszony, akiknek a Harci Lelkük Dragon Staff és Serpent Cane (nem tudom pontosan mi magyarul, ezért írtam így)
Az ő Harci Lelkeik is mutatnak tárgy és állati tulajdonságokat a harcban . Sőt, a Lélek Fúziójuk is egy olyan lény ami egyszerre kígyó, és egyszerre sárkány.
Nem hiszem, hogy beszélni fognak róla a a sorozatban(ÍGY EZ NEM SPOJLER), de a Ördögűző Doulou Harci Lelkének neve Coiling Dragon Staff.
Az öregnek az elején is sárkánybot meg a mostani egyik TD-nak is sárkány bot a harci lelke. Szóval neki miért ne lehetne. Csak mind más féle.
Az első embernek meg aki kettős harci lélekkel volt az bele is halt. Lényegében az mondták felrobbant. Nem bírta elviselni a kettőt.
De amúgy jó kérdésnek megint csak felmerül, hogy hogyan is oldotta meg bibi ezt a dolgot. Gondolom már nem is derül ki. Mert már TS számára mindegy. Eléri a TD és csak azután tesz a másikra gyűrűket.
Ugrás a fórumra: |