Az a Shinki a saját klónja átváltozva az eredeti elindult Konoha felé. Úgyhogy nem biztos, hogy látható.
Boruto anime
Hát szerintem mindenki számára tiszta hogy Shinki külön ment Shukakuval. És hogy Borutó az átváltozott klónjával van ott.
Na de viszont ennek az arcnak szerintem az egyik lényege az hogy rávegyék Shinkit hogy fontosabb a társak megmentése mint a küldetés adott esetben.
És a másik fontos dolog az előzetes alapján, hogy a harcban már az eredeti Shinki lesz ott nem pedig Borutó klónja. Már csak a vashomok technika miatt is.
Ezért is írtam hogy érdekes lesz, hogy megjelenik Borutó jobb szeme megint (ezt láthatja Shinki) de ez sehol nincs a mangában még, na de viszont a karma ami inkább fontosabb lesz később és a mangában van róla szó még sehol nincs. Pláne ha az ellenfelet nézzük.
Kétlem, akkor nem lehetne egy teáskannában tárolni, mert akkor Gaarat kellene hurcolászni. Nem hiszem, hogy Killer Bee és Naruto kivételével lenne jelenleg más bijuuval rendelkező shinobi. Shukaku amúgyis egy cserépedény, nem tudom elképzelni, hogy önszántából feladja a szabadságát.
Most nem azért de ez a rész mégis mi akart lenni? És még a logikátlanság a baj a mangával! akkor ebben mi van?
Komolyan!? A Byakugant nem tudja rendesen használni? 360 fokos látótér! Akkor hogy a fenébe nem veszi észre Borutót!
És a tényleges igazi baj! Szerintem igen nyilvánvaló!
Gaara Sasuke meg egy pár jonint simán elintéz de most Borutóék ketten max chunin szinten legyőzik kis híján?
Az egyedüli érdekes megjelent megint Borutó jobb szeme és említik a nevét! Na de ez is tényleg komolyan? A mangában szó sincs még róla. Itt meg már Shinki is simán láthatja és mesélhet róla mire is képes! Ehhez képeset a mangában sehol.
Magyarázzon már némi logikát a készítőknek már valaki. Ha még Sasukéval csinálták volna ezt még el is hinném. De nélküle? Ráadásul alig jön meg Sasuke intéz egy chidorit és már össze is esik!? Ha marad még őt is elintézte volna!
Amúgy tud valaki valaki bővebbet mi is lesz az az Október 20-án induló Narutó (fiatalon) Borutó kaland amikor együtt lesznek?
goku5 írta:
Most nem azért de ez a rész mégis mi akart lenni? És még a logikátlanság a baj a mangával! akkor ebben mi van?
Komolyan!? A Byakugant nem tudja rendesen használni? 360 fokos látótér! Akkor hogy a fenébe nem veszi észre Borutót!
És a tényleges igazi baj! Szerintem igen nyilvánvaló!
Gaara Sasuke meg egy pár jonint simán elintéz de most Borutóék ketten max chunin szinten legyőzik kis híján?
Az egyedüli érdekes megjelent megint Borutó jobb szeme és említik a nevét! Na de ez is tényleg komolyan? A mangában szó sincs még róla. Itt meg már Shinki is simán láthatja és mesélhet róla mire is képes! Ehhez képeset a mangában sehol.
Magyarázzon már némi logikát a készítőknek már valaki. Ha még Sasukéval csinálták volna ezt még el is hinném. De nélküle? Ráadásul alig jön meg Sasuke intéz egy chidorit és már össze is esik!? Ha marad még őt is elintézte volna!
Amúgy tud valaki valaki bővebbet mi is lesz az az Október 20-án induló Narutó (fiatalon) Borutó kaland amikor együtt lesznek?
Nem tudom, mit vagytok oda, csak a szokásos "színvonalas" Boruto részt kaptuk meg a héten is, semmi változás nincs. Két kis taknyos ismételten God-módban állt ki egy olyan ellenfél ellen, aki röhögve kifújta az orrát jounin és kage szintű ninjáknak is, de áh, micsoda meglepetés... Két geninnel már csak nem bírt el.
Igen, az anime általában hozzátesz a mangához, de ezt miért úgy kell megtenni, hogy közben teszünk a mangára? Elviekben az előbb tart, mint ez a szellemi posvány, de azért villog olyanokkal, amikkel nem kellene. Nem olyan régen dühöngtem egy sort, hogy Boruto meg a bandája a rangjukhoz képest túlzottan táp, hát akkor morcizás kettő. Könyörgöm, luxus lenne végre egyszer normálisan balanszolni? Csak egyszer... nope. A felnőttek fejetlen csirkék (ezek mégis hogy a vérben nyertek meg egy háborút?! Azon csodálkozom, hogy levegőt képesek még venni...), a kölykök meg 12 évesen megváltják a világot és csuklóból megmondják, az bizony egy Jougan. A néző meg törődjön bele, hogy mindenki le van butítva, gyengítve, kifordítva önmagából, csak a next gen a helikopter.
Attól az időutazós cucctól már előre tartok, bár ha már hozza a Naruto Part 1 féle fillerek minőségét, akkor drasztikusan megugrik majd a színvonal felfelé. Mert amit újabban előad ez az anime, az egy bazi nagy nulla...
Elvileg az volt az elvárás, hogy a gyerekek túlszárnyalják a szülőket. Bőven nincsenek azon a szinten, de erősebbek, mint ők fiatalon. Viszont nem képesek Kaguya szintű ellenfeleket legyőzni, még ha itt pár ember azt is mondja.
Urashikin látszott végig, hogy nem veszi komolyan, különben már rég megölte volna őket, de szerintem nem akarta.
A filler/nem filler dologhoz csak annyit, hogy míg a Naruto esetében csak a manga számított canon-nak és az abból készített anime, itt a történetszál a novellákon is átível, amik szintúgy canon részek.
Ahogy bijuu93 írta, a Kuu-s történet is az volt, ahogy ez is. Vélhetően a későbbiekben megjelenik majd hozzá a novella, ahogy valamelyik arc-nál szintén később jött. Egyébként a sztorin látszik, hogy tartani akarják a manga és anime közötti időkülönbséget így egyhamar nem fogják még azt folytatni.
Vannak fillerek, de vannak egyértelműen canon epizódok. A probléma csak ott van, hogy nem tudod konkrétan eldönteni melyik melyik.
A szemével kapcsolatban megint nem tudtunk meg semmit, csak annyit, hogy látja honnan bukkan fel. Valószínűleg ennyit fejlődött az eltelt idő alatt, de még mindig nem képes magától aktiválni. Csak Shinki tudja ezt, másoknak valószínűleg nem fogja elmondani és megint hónapokig nem lesz róla szó.
--
Látom goku egy síkon próbálsz mindent nézni és írni még mindig nem tudtál megtanulni. Csak az fontos, hogy a Himawari edzzen, hogy Hinata milyen jó nő, hogy Boruto egy hülye gyerek, hogy csak a régiket mutassák.
Változik a világ, ahogy a miénk is, megszoksz, vagy megszöksz. Számtalanszor le lett már ez írva szebben, csúnyábban, bővebben, rövidebben, de a vége mindig ugyanaz.
Sok mindenben egyet lehet érteni azzal kapcsolatban, hogy régen minden jobb volt, de ahogy az idő múlik, ez egyre jobban cáfol rá csomó dologra.
Az animét tekintve nem hinném, hogy Hinatának, vagy a lányának annyira fontos lenne harcot tanulnia. Visszagondolva Boruto képességeire egyáltalán nem sokkal jobbak, mint régi fiatal Sasuke, Neji képességei. Csupán hajlamosak vagytok mindent elfelejteni és úgy látni, mintha ők super OP-k lennének akik képesek legyőzni egy ilyen erős ellenfelet, akin teljesen látszódott az, hogy nem veszi őket komolyan és kb. játszadozik.
--
Így a végére ideírom azt, hogy ezt ugyanannak a 14-15 éves korosztálynak szánják akik mi is voltunk ezelőtt 10-15 éve.
Éppen ezért van benne rengeteg olyan dolog ami nem tetszik a régi nézőknek, de ha ennyire sok vele a probléma nem értem miért kell nézni a sorozatot.
Egy ideig óráig elfogadható az, hogy a régi szereplők miatt, de ha ennyire sok vele a baj, akkor csak szimplán tekintsd fanfictionnek az egész Borutót és ne vegyél róla tudomást. Ez a topic is már teljesen átcsapott az utálatba, s többek között ezért nem is látogatják már elég sokan.
Ez mind szép és jó amit leírtál, de szerintem és mondhatom, hogy szerintünk nem velünk van a baj hanem az animével.
Rengeteg más anime van ami 14-15 éveseknek szól még sincs benne ennyi logikátlanság mint ebben.
Ha nem akarták, hogy összehasonlítsuk a régivel akkor nem a Naruto folytatásaként kellett volna reklámozni.
Az tény elismerem hogy jobbak Borutóék most mint annak idején ennyi idősen Narutóék voltak. Ezzel nincs gond!
NA de abban hol a logoka meg racionalitás hogy két ilyen genin legyenek akármilyen különlegesek is le tudjanak győzni egy ilyen ellenfelet! Ezt láttuk hogy Gaarának meg Sasukénak Joninok társaságában nem sikerült. Még ha nem is vette teljesen komolyan!
Borutó nyávogását meg rengeteg aggódását mert tényleg utálom. Érdekes mangában eddig ilyen nem volt és nem is lesz. És senki ne mondja hogy Narutó is ilyen szánakozó nyávogós volt. Ő szimplán dühös és tett is valamit. Nem nyávogott egy részben 20-30 szor elismételve az adott arc áldozatának nevét.
Az hogy mennyire filler nem az van vagy lesz-e írott alapja megint nem érdekel. Logika legyen benne. Ne hogy vannak ilyen ellenfelek és már Borutóéknak kell őket legyőzniük mert a náluk sokkal de sokkal erősebb és tapasztaltabbak nem tudják.
Szemre megint hol a logika. Megint csak nem érdekel hogy lesz e írásos alapja vagy nem de előbb vagy utóbb (inkább sokkal de sokkal utóbb) kapcsolódni fog a mangához. Ott meg semmi jel tudás említés a szemre. És elég furán nézne ki ha csak úgy a semmiből ott megjelenne. Legtöbb valaki már ismerné mert látta és még valamennyire tudják is mire képes. Úgy hogy eddig szó se volt róla. Mert hogy mondjuk Shinki ezt biztos nem említi meg Gaarának mi hogyan is sikerült megúszniuk a csatát. Vagy eddig a régi csapattársak vagy más előtt már megint csak ismert lesz ha felbukkan még valamikor. De persze úgy hogy látták hogy van de semmi nem derült még ki róla valójában. Úgy meg hiányos.
Egy olyan nevetséges dologról meg ne is beszéljünk mint hogy múlik az idő. Ezek az események amik csak a chunin vizsga óta történtek mégis mennyi idő telhetett el!? Meg mennyi fog még ilyen részekkel eltelni. Még ha csak az ő idejüket is nézzük. Ne haragudj de kb már egy évnek el kellet volna múlnia. És még mennyi fog a mangáig. Hol bizony Borutóék se igen idősebbek mint mostan ábrázolva. Himawarit meg még fiatalabbnak ábrázolják ott.
És hát Hinatát tényleg hiányolom. Még ha nem is igen harcol de akkor is! Akkor mi van Temarival? Himawari koráról meg ne is beszéljünk. Ő meg teljesen semleges lesz a shinobi világ számára ilyen hátérrel képességekkel? Még ha nincs is szándékában shinobinak lenni de akkor is bőven tanulhat technikákat harcot, mert említve volt az az előnyére válhat.
ÉS hát igen lehet hogy mostani 14-15 éveseknek szólna de a manga is akkor jobb meg az anime is ha a régi hősön is feltűnnek és ők harcolnak. És őket meg mennyire legyengítették az már egy más dolog.
"NA de abban hol a logoka meg racionalitás hogy két ilyen genin legyenek akármilyen különlegesek is le tudjanak győzni egy ilyen ellenfelet!"
Itt meg is állt az olvasás, nem érdekel a többi.
ha nem tűnt fel eddig, hogy Urashiki kb. csak játszott velük, egyáltalán nem vette őket komolyan, s nem számított arra, hogy talán betudnak neki verni, akkor nincs miről beszélni.
Lehet itt mondani azt, hogy logikátlan, de miért is kéne neki full erőt bevetnie 2 egyszerű gyerek ellen, mikor a karaktert alapból úgy alkották meg aki csak vihorászik össze-vissza és ilyen a jelleme.
Szimplán csak bevertek neki, de pl. Sasuke ellen használnia kellett valamiféle jutsu-t, amitől eltudott rejtőzni, s ő ellen pl. sokkal komolyabban is vette a harcot.
Csak nem bírtam megállni és továbbolvastam, de te ugyanazokat a hülye érveidet hozod fel, amiket már 1-2 éve is folyamatosan nyomsz. A karakterek viselkedéseit ilyennek alkották meg. Hozzáteszem régen Naruto gyerekkori viselkedésére írták pontosan ezen a fórumon sokan, hogy nagyon idegesítő.
Madara ugyanúgy játszott a Kage-k ellen, nem vette őket komolyan, majd amikor majdnem sikerült nekik valamit elérni máris elkezdte komolyan venni az egészet.
nem igazán érdekel, hogy mostanra jóval több olyan fórumozó van itt aki szintúgy csak fikázza az egészet, de te látszólag annyit csinálsz, hogy lekopizod a másik mondatait, közéjük raksz 3 értelmetlen kötőszót, fogalmazási képesség nulla és így gyártasz több ezer, jelenleg 3300 hozzászólást, s mivel egyik moderátort sem érdekli ezért nem is kapsz ezekért semmit.
Egy egész jó kis történetszál lehetett volna, ha nem rakják tele logikai hibákkal.
Ott tértem vissza, az animéhez, mikor Kankuro megküzd a négy bábbal, aminek a koreográfiája egy irtó nagy baki parádé. Bábok ellen csupa olyan technikát használ ami egy élettelen fabábu ellen nem igazán hatásos.
Eleve úgy megy a csatába, hogy nem helyettesíti magát a bábjával. Egy normál esetben meg már ott elbukott volna, hogy megvágta az egyik báb.
A Normális megoldás az lett volna, hogy zúzó fegyverekkel és robbanó jegyzetekkel megpróbálja összetörni a bábokat, esetleg elvágni az ízületeiket. A báboknak meg adni pár olyan mechanizmust amikkel mindezt semlegesíteni tudják.
Shinki vs 1 db bábu
Gaara fél pillantás alatt elintézte volna. De, mindegy az új generáció felülmúlja a régit.
Az a senbon hogy a fenébe hatolt át Shinki páncélján. Javítsatok ki, de szerintem a vashomoknak nem kéne erősebb páncélt biztosítania mint a sima homoknak.
Megjegyzem Shinkinek a nála levő eszközökkel vagy egy tucat módon el kellett volna intéznie azt a bábut, de hát akészítők be akarják mesélni, hogy Kankuro az ő mentora és így evidens magasabb szintűek a harci képességei, mint neki.
Temari +Boruto és Shikadai vs 1 db bábu.
Ha Temari Geninkánt eygetlen támadással letarolni egy egész erdőt, oké persze a legerősebbel, de még az alap támadásaival is szeletelte a fákat Tayuya előtt.
Nem lett volna evidens, hogy elit jouninként azt a bábut egyetlen csapással darabokra szaggatja.
Az egyetlen logikus része a bábuval való küzdelemnek ahogy végül Boruto és Shikadai elintézték.
Bár ehhez a lehetőséghez három olyannak kellet bénáznia akiknek elvileg sokkal könnyebben el kellett volna intéznie.
Boruto és Shinki vs Urashiki
Ho-ho horgász lebecsülte őket, ők meg egyetlen találat után kimerültek, ez a harc elfogadható volt.
A byakugan látóterének is van határa. A wiki szerint Hinata vagy 20 kilométere is ellát vele, de nyilván Urashiki nincs azon a szinten. Vagy Borutoék azok akik hirtelen szereztek vagy 30 kilométer előnyt.
Csak a hídon tudnak átkelni. Wtf?
1. Boruto stream
2. Shinki hidat épít a vashomokból.
3. Shinki vashomokjával átlebegnek, mint Aladdin.
Borutonak azt a falat simán egymaga fel kellett volna, hogy emelje
A rasengan mióta robban?
Shikadainak miért fekete a csakrája?
Temari: - A futóhomok ezen a környéken áramlik a föld alatt.
WTF?
Boruot és Shukaku Shinkiről:
Shukau: - A régi Gaarára emlékeztet.
Megj: Csak, emlékeztet, ha tényleg olyan lenne, akkor ez a beszélgetés meg sem történik. XD
Attól, hogy a készítők legyengítik és komplett idiótákat csinálnak az előző generáció tagjaiból, az nem jelenti azt, hogy Borutoék, most erősebbek lennének, mint Narutoék voltak a part1-ben. Sőt még mindig merem állítani, hogy az utóbbi felmosná a padlót az előzővel. (persze talán lenne egy-két kivétel)
Ha már igen régóta ugyanazt írom az azért van, mert még mindig ugyanaz. De ahogy látom más is van ezen a véleményen szóval nem másolok csak ugyanúgy gondolom és ha már évek óta írom akkor ők másolnak nem én.
Egyszerűen ez a véleményem másé más. Elmondom és kész. és nem szólom le másét. A fórum erre való.
Amúgy lehet egyeseket nem fog meglepni, de nekem pl ez a rész nagyon jó volt. nekem tetszett.
Végre már egy kellemes filleres nyugis rész ami bemutatja az Uzumaki család egy pihenő napját mikor együtt a család. Bár tényleg keveselltem azért Hinata szerepét. De legalább volt több Himawaiból. És jött a Byakuganja is. Nem mertem hinni az előzetesen látott spoilleres képeknek amin Himawaru Byakugannal támad. Ez jó volt. De valahogy ez is megint csak érzelmi alapon tör elő belőle szuper képzett shinobit csinál belőle majd szimplán kikapcsol. Mint egy másodlagos személyiség aki szükség esetén jön elő, majdnem mint Borutó jobb szeme.
Amúgy a biju gyűlés és Shukaku Kuramma vitája meg külön tetszett.
A következő rész is igen érdekes lesz. Kellemes agykikapcsoló rész az előzetes alapján.
De én inkább ilyen részeket nézek mint a mai vagy a következő mint az előzőekben bemutatott történetszálat amíg nem kezdődik a mangás főszál. Gondolom október 20-ig ilyenek lesznek.
Nagyon várom a holnapi részt, Új OP és ED
Urashiki is visszatér majd 128.részben.
Kiváncsi leszek az új történet ívre hogy mik lesznek benne, Boruto és Naruto, lehet Boruto megismeri a Naruto szereplőit ezáltal megváltozik és komolyabb lesz.
Ugrás a fórumra: |