Köszönöm
Boruto manga
https://mangaatre...english-2/
Egyesítve 2024.09.19 17:06:05:
Ezt a két vén szarházit minek kellett megint szerepeltetni? Amúgy is már hány évesek?Nem is kéne már élniük. Ha jól értelmeztem Ryuu-Shinkiből lett,ettől azért többet vártam,nem értem miért pont ő?
Mert Shinki az konfliktusba áll Mitsukival.
Igy Saradának Hidarit kellesz legyőzni, Mitsukinak Shinkit, Borutonak meg Jurát. És tádáá megvan a párosítás.
De ne feledjük, hogy Boruto igy is kb majdnem mindenkit képes lenyomni aztán nem is használta még a teljes erejét.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Érdekes egy fejezet volt. Hogy a fenében annak még életben azok az öregek? Már vagy 100 évesnek kell lenniük. (ők a shinobi lét szégyenei hogy eddig élnek)
Semmi közük pláne lemaradásuk egy elmúlt időnek a mostaniakhoz. Ne ők irányítsanak már pláne ne legyen hatalmuk.
Esküszöm itt az egész történetben Kawaki a legirritálóbb személy és kész. Nem hogy még ő viselhesse az uzumaki nevet Kész gyalázat!
Shikamarunak meg tényleg csak most esik le hogy mi is van valójában? A nagy zseni a logika bajnokának tényleg most áll össze a sztori. De vajon mire lesz képes?
Amúgy előző részhez. Valahogy nekem csalódás hogy nem a varangyokkal vannak. Csak mesterséges varagy volt. Pedig az jobb lett volna. A természeti erők ismeretére jobb magyarázat lett volna.
De amúgy meg kell hagyni igen érdekes kihallgatás volt. És Mitsuki se csak parancs miatt tette amit tett. Meglett a korábbi beszéd eredménye.
A másik nagy dolog de most komolyan. Mi lesz most Himaval és Saradával? Őket vagy egyáltalán a falut ők képtelenek megvédeni. Hogy mi lesz most velük? Tényleg el kellet volna vinnie őket Borutónak. Náluk jobb helyen lettek volna. meg még tán ők még edzeni is tudták volna őket. De ezért is lett volna a varangyok helye a legjobb menedék. Azért én még bízom benne hogy valami normális történetet kapnak hogyan hozzák fel őket. Hima már megvan de Sarada? Meg eleve az első kiszivárgott spoiller Himás volt azt hittem több szerepe lesz de megint csak várni kell még rá.
A végén ez meg megint csak érdekes fordulat vajon miért?
Azt meg nem értem miért is lenen konfliktusba Mitsuki és Shinki?
Érdekes fejezet volt azt meg kell hagyni.
Hogy miért nem vitte magával őket Boruto? szerintem pusztán azért, mert ahol ők rejtőzködnek Kashin Kojival nem pont a legveszélytelenebb hely. Illetve, ott vannak a faluban Daemon és a csajszi is. Szerintem, hogy ne fogjanak gyanút, ez egyértelmű.
Az a két öreg tanácsos... eskü a chakra tartja életben őket.
goku5: Én nem szerettem ezt a mangát
Erre pont te olvassod felületesen. Shikamarunak már 5-ször leesett mi a helyzet. De Eida képessége miatt mindig törlödik az egész. Boruto utalt rá, hogy már elmondta Shikamarunak a dolgokat aztán mindig elfelejti. Ezt láthatjuk most is, hogy már nem tudja szinte miért segít Borutonak.
A faluban ott van Kawaki ha baj van azért ő még tud valamennyire segíteni. Boruto a szökött ninja akit üldöznek abból elég egy is
Shinki harcolt Mitsukival a chuunin vizsgán és gondolom felkeltette az érdeklődését. Ezért őt akarja megenni a tudás miatt.
Hidari amúgy fogyatékos?Vagy miért csak neki nincsenek emlékei Sasuke által?Saradát csak azért ismerte fel mert kimondták a nevét,ha nem halja meg simán elmegy mellette.A többiek mintha teljesen máshogy működnek,ott van például Mamushi, az rendben hogy ösztönből tudta Eida nevét és ő lett a célpontja, de honnan tudta Eida képességét?Matsuri is úgy mondja Ino-Shika-Chou gyermekek,tehát pontosan tudja kikről van szó.
Valaki aki emlékszik, segítsen már nekem pls, hogy mégis mi a franc ez a sírás Kurama körül. Oké, az kiderült, hogy a bijuuk lelke nem tud elpusztulni, de baszki, miután Naruto és Sasuke kiverték egymásból a másik bánatát, utóbbi az összes bijuut szabadon engedte, velük együtt Kurama másik felét is. Tényleg nem jutott eszébe senkinek az, hogy mondjuk Naruto ellátogat a régi barátjához, és ledealel vele egy új jinchurikis dolgot?
Mondjuk ehhez nem hülyéknek kéne írniuk a mangát, szóval ja... nem szóltam.
Capac írta:
Tényleg nem jutott eszébe senkinek az, hogy mondjuk Naruto ellátogat a régi barátjához, és ledealel vele egy új jinchurikis dolgot?
Amúgy eddig nem olvastam ezt a szemetet, csak mostanában unatkoztam a melóban.. viszont.
De most baszki tényleg ennyire alul van a léc? Már a Naruto manga végén is hülyét kaptam attól, hogy kvázi (utólag) egy Bosszúállók Végjáték lett a sztori vége, de a Boruto mangánál nincsen lejjebb. Egyrészt minden karakter a maximumról indít. Csak hogy a főbb karaktereknél maradjak:
- Boruto mindent is tud. Asszem kezel vagy 2 elemet, 2 istentelenül erős családból jön, az akadémián mindent is tud, mindenki is szereti. Amúgy meg a manga elején egy ripacs, hisztis hülyegyerek. Asszem ezért is dobtam az egészet a Boruto film után. Hádde baszki, később se sikerült árnyalni a karakterét, cserébe mindent jobban tud, mint mindenki más.
- Sarada ugyanez, csak most úgy néz ki, mint valami fóti szemétégetős stoppolós.
- Himawari... cuki amúgy. Mondjuk itt jön a legnagyobb mif.szom. Eddig egy emberből úgy lett jinchuriki, hogy belézárták az adott bijuut. De nem, most már az is elég, ha apu sebességben hagyja anyut. Igaz, erre soha nem volt példa, de nem baj.
Meg amúgy ott van ez az egész alap feszültség... Naruto és Sasuke békét hoztak a shinobi világra, oké. Kábé istenek, oké, láttuk már. Erre előrángatnak a semmiből egy Ootsuki isten/démon/kiborg agyhalált úgy, hogy az egész amúgy totál kilóg a Naruto világából. Azt még a Momoshiki is beleveri Sasuke rinneganjába a kunait gecc xDDD
Ez anno Narutonak persze nem jutott az eszébe, pedig ez a legkönnyebb shortcut ha belegondolsz
Aztán még ott vannak a töltelék karakterek. Oké, a Naruto mangában is csak azért voltak, hogy legyenek. De legalább volt személyiségük, megtudtad őket különböztetni egymástól. Erre az utódaik pont ugyanolyanok, mint a szülők. Ráadásul sokszor indokolatlan felmenőkkel, mint Choiji meg a feka nő. Nincs egy gramm személyiségük, nincs semmi, ami matt mások lennének, mint a szüleik. Gyakorlatilag klónok.
Az egész baromi erőltetett és semmilyen. A karakterek vagy rohadtul irritálóak, vagy semmilyenek. A sztori erőltetett és súlytalan, máskor meg rossz. A régi karaktereket lenerfelték kb valami tucat npc szintjére, a főhős meg már 14 évesen is mindeninél többet tudóan isteni erős.
Fúbaszki. Bocsi a rantért, de ez most kikívánkozott, mint a románoktól egy újabb árulás.
De most itt mindenki fullba nyomja a kretént?
Csak költői kérdés
Naruto manga végén Kurama egyesült Narutoban... Nincs semmilyen másik Kurama a világban ami egyesülhetett volna újra Narutoval...
Capac
Azt még a Momoshiki is beleveri Sasuke rinneganjába a kunait gecc xDDD
Himawari... cuki amúgy
Rendben, a két Kurama egyesült Naruto-ban. Elfogadjuk. Mi a helyzet a többi Bijuu chakrájával? Hihetetlen, hogy Kaguya legyőzése óta egy szó sem esett erről, pedig semmi nem bizonyítja azt, hogy Naruto ne rendelkezne vele. Sőt, bár én évek óta nem követem konzisztensen a mangát, de ha jól emlékszem, az Isshiki elleni harc közben Naruto még említést is tesz a S06P formájáról. Kurama halála után miért ne lehetne képes Naruto használni azon Bijuuk chakráját, amelyeket Obito belehelyezett?
Ami pedig a Baryon módot illeti... Szerintem egy totálisan ostoba, seggből előrántott dolog, amely utólag elég sok kérdést felvet az egész Naruto/Boruto cselekményében. Tehát van ez a mód, amellyel a Jinchuriki mérhetetlen erőre tehet szert, viszont veszít az életerejéből, végül meghal. Erre kitalálták, hogy csak Kurama ereje szívódik fel és hal meg végső soron, Narutonak utána kutya baja nem lesz. Na most a Naruto-ban egy alapvető szabály, egy alapvetés volt, hogy a Jinchuriki meghal, ha elveszíti a benne élősködő Bijuut. Sebaj, rúgjuk fel ezt is, mi több, rukkoljunk elő egy olyan erőnövekedéssel, amelyről eddig soha senki egy említést sem tett.
Ami a Rinnegant illeti... Nem esek túlzásba azt gondolom, ha azt állítom, hogy valószínűleg maga Kishimoto is már rég belehülyült ebbe a rengeteg Dojutsu és Otsutsuki történeti elemekbe. Ugyanakkor a Rinnegan a sztori egy elég korai pontján megjelent, mégse vagyok meggyőződve arról, hogy ki és hogyan birtokolhatja, sajátíthatja el. Most akkor bármelyik Uchiha vagy Senju felébresztheti, aki rendelkezik a másik chakrájával is, vagy csak az Uchihák ébreszthetik fel, ha azok szert tesznek egy Senju chakrájára? Vagy csak azokra vonatkozik a Rinnegan birtoklási lehetősége, akik közvetlenül Indra és Ashura reinkarnációi? Mindenesetre nekem Obito ilyen szempontból a legnagyobb kérdőjel, aki nagy erejű Uchihaként soha nem ébresztette fel a saját Rinneganját, pedig tele lett tömve Hashirama sejtekkel.
Az erőviszonyokat hát felejtsük is el. Már régen volt róla szó mindenki erre panaszkodik hogy nonszensz és követhetetlen ez. A shinobivilág két félistenét meg végtelenül le kellet gyengíteni és kiírni a történetből, hogy az új generációé legyen a szerep. Bár ebben is egyet tudok érteni az előttem szólókkal. Túlságosan klónozzák velük ez előző generációt. Szinte semmi új nincs bennük.
Na meg ezek az androidok meg ki tudja milyen lények akik jönnek már és milyen elkepesztő erővel. ÉS ezeket kellene legyőzni. De mégis hogyan? Ha már istenek erejét is felülmúlják.
Meg Boruótó is túl gyorsan erősödik túl sokat Karma nélkül is. Nem beszélve a technikákról és eleve hogyan taníthatta meg azokat neki Koji. Neki is ismernie kéne hogy megtanítsa nem?
Pláne mint írtam jövőbelátás. HA nem tanítom meg neki nem láthatom, de ha már látom megtaníthatom mi? Szóval nem akkor láthatom ha megtanítom?
A Rinneganhoz meg nem senju chakra hanem DNS kell. Szóval a felébresztet azért sikerült mert Saske is kapott keveset Hashiramától amikor is az megmentette az életét. De mégis csak az egyik szeme alakult át.
Borutóról és Himawariról meg annyit hogy genetikailag ők lényegében jobban hajaznak egy igazi Otsutsukira mint eddig bárki más. Nézzük csak meg elve a származásukat. (tényleg csak Indra DNS-e hiányzik. Mert hinata útján mindkét vér Chakra egyesült ismét) Mert miért is van az hogy hiába kerestek alkalmas tárolót nem találtak. Max Kawakit. Borutó meg egyből tökéletes is lett. Egy igazi Otsutsukinak meg Byakuganja van. És akkor még ne is beszéljünk arról honnan is van a Otsutsukik ereje. Az a charka gyümölcs 10 farkúból. És hát nem Kuramma a legerősebb a 9 bijuból? Nem a legtökéletesebb párja eleve vonzza Himawari. Apja nagymamája meg eleve alakította a DNS-ét. Szóval miért ne lehetne legtökéletesebb tárolója. Bár nekem ez az érdekes hogy felégeti magát és mégis újjászületik. Nem csak meghal és aztán éled újjá.
Ugrás a fórumra: |