Köszi a munkátokat
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Zsu írta:
Ennek az Ördögűző Doulounak is van egy arany jel a homlokán, nem tudom van-e valami jelentősége csak feltűnt, mint a kis szörnyeknek a szigeten anno. Ki mit gondol róla?
Szerintem se jelent semmit az a jel. Lehet maga vagy a klánjának a jele ami mag hord.
Az úgymond titulusa meg szerintem az hogy a LCS TD-i között foglal helyet. Vagyis legalább annyi van. És gondolom minden TD-nak van ilyen ragja.
Amúgy a korábbi kérdésem még mindig áll. Bár a következő rész elejéhez köthető. Mégpedig, hogy miért is lepődnek meg annyira az aranygeneráció tagjai XW ottlétén? Mert hogy azért TS nem titkolva vitte minden hova nyilvános helyekre is magával az áldozata után is. És nem értesültek volna róla?
Egy másik kérdés. Ki mit mond amúgy hogy angyalkánknak vajon milyen lehet a 8. gyűrűje? Mert ha az is isteni gyűrű akkor biztos neki is vörös akárcsak RR esetében. (bár ilyenkor vetődik fel, hogy TS és QM esetében is egy vörös gyűrű mekkora szintlépéssel jár. ez vajon megtörtént RR esetében is?) De ha vadászott akkor biztos fekete. Lényegében az a kérdés hogy a próbákat a 80 előtt vagy után kezdte el. De ha a LCS-hoz való visszatérése után közvetlenül, ha jól emlékszem akkor még 7x szintű volt. Szóval már neki is vörös lehet a 8.
Tenger Isten = Angyal Isten, Bo néni = Angyal papa, ami próbákat mutattak az meg szinte ugyan az mindkettő esetben. Akkor miért gondolod azt hogy Lcsnak nincsenek ezzel megegyező rangú TDi? Na meg ez az első eset hogy a szent megnevezést használták az egyik TDjukra, Krizantémra vagy szellemre egyszer se utalt így senki. Szerintem 2 csoport van LBban az egyik közvetlen Bibi nénje alá tartozik és nem végezték el a próbákat. A másik AP alá tartozik akik elvégezték mint TI sziget TDi, persze támogatják LB császárát.
Na de ő csak a 7. szent így van még legalább 6, ha azoknak is lesz jel a homlokán akkor nagy valószínűséggel úgy van ahogy mondtam, ha nincs akkor lehet csak egy szimpla tetkó.
Nem éppen TSal volt akkor éppen elfoglalva Lcs, hanem a 2 birodalom bekebelezésével, és mivel látták XW "halálát" ezért sokad rangú probléma lett TS számukra akivel majd később elbánnak. Más magyarázat nincs, legalábbis aminek értelme lehetne, mert ha figyelik akkoriban, akkor biztos jelentették volna a pápának hogy él még a nyuszi és az már biztos felkeltette volna Bibi nénje érdeklődését.
Szerintem simán vörös QR 8. gyűrűje, elvégre elég kemény a csaj, legalábbis ő volt az egyetlen aki tényleg leverte TSt, ráadásul vörös gyűrűvel. Ha előtte a nyuszi nem nyúlja le az ajándék virágot, akkor ott vége is lett volna a dalnak.
Van benne valami. Meg amikor QM visszatért akkor is mondta Bibinek hogy a LCs lényegében 2 részből áll és az egyik az övé legyen (ami eleve a nagyapjához tatozott) a másik meg Bibi-é. Viszont az anyjának túl nagy hatalma és befolyása volt. Ezután kezdte a próbákat.
Na de viszont már a szigetnél is már már túl érdekes volt hogy 7 pillér van és pont (csak vagy éppen) 7 TD. Szóval nem-e azért van 7 pillér mert 7 TD-van. Vagy mondjuk fordítva. A másik az hogy a szörnyek homlokán a próbának megfelelő jel volt. Fekete vagy vörös. És a próbák elvégzésével eltűnt. Szóval akkor most ezt nézve ő is isten próbát teljesítene? Mert hogy arany? Hát szerintem nem. És a megnevezés is szerintem arra utal "csak" hogy a LCS hányadik besorolású TD-ja. Milyen magas pozíciót tölthet be. Meg eleve akkor mégis hány TD lenne a LCS-nak? Mert kb 7 lenne csak az angyal egyház miatt akiket még nem láttunk. Meg még legalább az a 6 aki Bibivel ment vadászni!? Kicsit már már sok lenne.
Én nem gondolnám hogy bármikor is TS sokad rangú probléma lett volna a LCS számára. Pláne kiemelkedő volt mindig. Ereje tudása tehetsége és kapcsolatai miatt. És kémei nehogy már ne lettek volna mindenütt. Már csak ha azt nézzük hogy a Shrek akadémia eleve problémás nekik. tanárok kiképzés diákok meg kapcsolat a nagymester és a császárral. (meg eleve a 7 szörny felelhetősége) És vegyük már csak azt hogy egy átlagos tanuló is tudhatta hogy ki XW. Mert ha nem tudta megkérdezhette bárkitől és nem volt titkolva hogy ő is a 7 szörny egyike. Ezért van ott olyan személyekkel. És a kém simán leadja jelentésben hogy a 7 szörny mindegyike az akadémián van, vagy hogy együtt távozott. És hát egy ilyen jelentés ne kerülne egy olyan kezébe aki tud XW személyéről és áldozatáról? Simán fel kellet volna tűnnie valakinek és ezt jelenteni.
Ha tényleg a 80 szint előtt kezdte akkor tényleg biztos vörös, mert kapott egy istenit. Viszont ha vadásznia kellet akkor biztos fekete mert nem sok itt a 100.e éves szörny. De szerintem is vörös lehet neki.
És hát eleve érdekes hogy Bibi néni eddig nem ment el a Mindekért. Csak pont most.
Én így tippelem, és nem feltétlen ugyanazt a jelölést használják.
Lcs nem úgy gondolta hogy TS a legégetőbb probléma tehetség ide tehetség oda, ők nem tudták hogy TS a főszereplő. Miután kiderült a személy azonossága, és "lenyúlta" előlük a vörös gyűrűt és a hozzá tartozó csontot, akkor se mentek utána, így biztos nem őt tartották a legnagyobb problémának.
Ha volt is beépített emberük, ők pont nem látták így nem is tudták jelenteni, az meg biztos hogy kimondottan nem figyelték TSt, mert az egyetlen információjuk a Tang szekta megalapítása volt, de azt se tudták pontosan.
Ha meg mégis figyelték, akkor igen gyenge munkát végeztek.
Észrevettétek, hogy a Fekete Tigris Klán emberei képesek elválasztani maguktól a Harci lelküket, és megülni, mit egy lovat? Qin Ming már csinált ilyet a 90. epizódban 12:30- nál. Ezek szerint a nem Tárgy típusú Harci Lelkek is képesek a testtől függetlenül használni a Harci Lelküket
Amikor meglátták a kalapácsot egyből TH-ra gondoltak, senki nem számitott TS-ra, ebből kicsit úgy érződött mintha őt kispadra tették volna. Meghalt a szerelme, elment gyászolni és talán sose jön vissza, vagy mire visszatér már mindent LB ural és esélye se lesz.
Hát igen a "külvilág" számára egy hatalmas villogó kalapács egyet jelentett Tang Hao, mert még a fia nem mutatkozott be a nagy nyilvánosságnak. De ami késik nem múlik...
Mennyire jellemző a LCS-ra a nem fair play küzdelem. Gondolok itt arra hogy elküldött erre a "titkos " gyűlésre egy jelentős hadsereget a kaszás és a lávás gyerek vezetésével (nem tudom most a nevüket, elnézést érte ) plusz a 7 nagy klánból 2-t akiknek vezetőjük majdnem TD-k, és még megspékelte az Ördögüző Douluo-val az egészet, aki ott csücsül egy épület tetején, flegmán játszadozik a kis botjával és azon panaszkodik hogy milyen unalmas ez a csata. Nem jelent kihívást a számára etc. Nem lett volna elég ha csak őt küldik? De most komolyan? Ő se unatkozott volna ennyire. Szerintem a LCS csak a 2 birodalom uralkodójával és seregével számolt. Én úgy érzem hogy nem vették számításba a Tiszta Ég Kalapács klánt, TH-t ill. a kis szörnyeket. ( a nem vették számításba úgy értem hogy nem gondolták hogy meg fognak jelenni ezen a gyűlésen ) Azt sajnálom még nagyon hogy az Ördögűző Douluo a "rossz" oldalon harcol pedig annyira jó a harci lelke, Mennyei Szent Arany Sárkány, imádom a sárkányokat.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Nem hiába a Tiszta ég kalapács a legerősebb. Maga a kalapács volt képes tartani magát.
Ezt nem félreérteni. TS kezében, de említve hogy nem véletlenül a legjobb harci lélek. Még gyűrű nélkül is TS tartja magát egy TD (96)
ellen. Képes minden eszköz lelket elnyomni.
Amúgy így utólag belegondolva érdekes, hogy harcolnak többen is, mégse halljuk hogy valamelyik képességet használnák. Az egész részben két 8. és egy 9. képesség volt megemlítve és kész. De hogy hogy védik ki mivel harcolnak az nem. Na meg érdekes hogy Szellem doló is bekap egy olyan támadást mégse igen sérül meg. Kicsit ez azért már túlzás. Az erőkülönbség nem, de hogy képesség használata nélkül megússza már más kérdés.
Na és még egy másik régi dolog. Úgy volt hogy egyszerre csak egy harci lélek használható nem? Akkor mi az hogy a kalapács a kezében és lehívja a gyűrűit a fűnek!? Mintha azok a kalapácséi lennének. Ja meg a 8. képessége használata közben.
Ugrás a fórumra: |