Fél, max 1 évvel kiegyeznék.
Bár a OPM 2. évadára is lassan 2 és fél éve várok.
2013 ban az AoT miatt örültem meg, csupán 4 év türelem kellett.
Egy esetben se olvastam direkt a mangát.
Bocsánat a fél OFF ért!
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Az említett pozitív hozadékokon kívül legalább nem kell goku5 nyelvi és mentális szőnyegbombázását naponta átélni.
Én azért soknak gondolnám ezt a 2-3 évet is akár,mert akármilyen töretlen népszerűsége is volt/van/lesz a Dragon Ballnak,azért meg kellett dolgoznia a Supernek ezért a közel top nézettségért és sikerért. Hülyeség lenne most ennyi időre leállni.
Azért emberek várjunk már meg egy hivatalos nyilatkozatot.
Akkora hülyeségeket ír le néhány ember, hogy az szörnyű. Azzal kezdve, hogy 3-4 évre szünetre megy az anime...
Elmondom mi a hivatalos dolog, abban nincs tévedés, hogy az idősávját egy másik anime kapja meg, de a Toei még nem mondott semmit a Dragon Ball Super-ről. Azzal kapcsolatban, hogy szünetre megy vagy mi lesz vele.
Az is elképzelhető, hogy csupán másik idősávban fogják adni.
Jaeger, a következő 3évben lesz DB film, ami el fogja vinni a legjobb animátorokat. Már csak ezért is lehet realitás ebben.
További gond, hogy Goku szinkronhangja nagyon öreg. Semmi garancia nincs, hogy az egészsége meglesz-e a szünetig + még 3évre amíg lemegy ismét 130rész.
Szomorúan olvastam a hírt, miszerint szünet lesz, azonban várjuk meg a hivatalos infot. Volt arról is "spoiler", hogy valamelyik héten szerdán lesz, lehet, hogy mégis átteszik?
Kis szünet még beleférne, de 2-3 évet soknak tartok. Skipeljék az idei évet, csinálják meg profira a movie -t, aztán mondjuk 2019 elején folytatódjon a Super.
Tetszik ez az elmélet is, hogy veszít az U7 és ezzel fejeződik be, de nekem is van egy olyan sejtésem, hogy happy endes Gokuék nyernek és mindent visszakívánnak vége lesz, úgy, hogy Freeza nem lesz hakaishin meg semmi.
GovetaXV
-"The Super Broadcast has not been decided for now" is what the officials says!"
-What Officials Says :
"The Super Broadcast is Undecided"
"It's not like the series will end"
-Tsutomu Ohno
So, Dragon Ball Super will End it's Broadcast in Spring (March?) Has already gone Public.
Just Found Out Yesterday that Episode 126 will be my last time being an Animation Director.
(Tsutomu Ono is an Animation Director for Dragon Ball Super.)
Peterk
Igen én mutattam hírt, erről az esetleges vetítési időpont változásról.
Azért hátha kapunk egy dupla zárót a végére és adnak egy méltó befejezést a jelenlegi sorozatnak.
És akkor egy utolsó rohamot indítva, kiélvezvén a hájpot. Itt az én előrejelzésem akkor a következő 8 részhez.
124 - Gohan és a Dyspo kiesik.
125 - Hakaishin Toppo 1. része és kiesik C17
126 - Hakaishin Toppo 2. része. Vegeta és a Toppo egymás ellen küzdve kiesnek
127 - Goku és Frieza vs. Jiren, Frieza kiesik.
128 - Goku vs. Jiren 1. rész.
129 - Goku vs Jiren 2. rész, Goku legyőzi Jirent és megnyerje a ToP-t.
130 - A kívánság rész.
131 - Hazatérnek és jön az epilógus.
Ha megkapjuk a spoilereket az utolsó részig, akkor mi lesz ebben a témában? Gyártson mindenki teóriákat!
Nekem az a gondolatom, hogy Frieza nem lesz pusztítás isten, ahhoz túlságosan őrjöngő típus. Vegeta sokkal inkább annak való.
(Elkezdtem olvasni a mangát és el is felejtettem, hogy Beerus kérte meg Friezat a Vegeta bolygó elpusztítására. Szóval nem teljesen alaptalan, hogy ő pusztítás isten lesz.)
A zárás tuti happiend lesz. Bár el tudom képzelni, hogy a szuper sárkánygömbök nem tudják visszahozni az univerzumokat, mert azokat Zeno pusztította el és az ő akaratát nem lehet felülbírálni.
boldizar írta:
A zárás tuti happiend lesz. Bár el tudom képzelni, hogy a szuper sárkánygömbök nem tudják visszahozni az univerzumokat, mert azokat Zeno pusztította el és az ő akaratát nem lehet felülbírálni.
-@Spy_0taku
Engem eléggé zavar, hogy úgy vonulunk el szünetre, hogy a testvéruniverzumunkat, tehát az U6-ot nem látogatjuk meg előtte. Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy még milyen eltérések vannak közöttük. Különösen a namek bolygó érdekelne. Viszont én még személy szerint bízok benne, hogy legalább a mangát nem hagyják abba, és az folytatódni fog a jelenlegi arc-on is túl.
Ugrás a fórumra: |