de most telefonról vagyok.
Legjobb érv, ha valójában nem tudsz valamit kifejteni.
Duma topic 14
Lew írta:
Sabaku csak a te kedvedért amint hazaértem képregényt fogok írni, de akkor elvárom hogy olvasd is el.
A Gondoltad volna? oldal facebookon kitett egy képet, hogy valami brit focistát, Adam Johnsont 6 év börtönre ítéltek, mert megcsókolt egy 15 éves lányt (és Angliában 16 éves kortól legális a szexuális kapcsolat).
Wow, mielőtt elkezdek migránsozni, megjegyzem, hogy ez azért durva. Nagyon túl van tolva. Más lopásért, sőt hirtelen felindulásból elkövetett gyilkosságért sem kap ennyit, nem egy csókért.
És akkor emlékeztek még a Rotherhami gyerekerőszakolásokra? Amikor a pakisztáni bevándorlók 1997 és 2012 között 1400 gyereket erőszakoltak meg, kínoztak meg, kényszerítettek prostitúcióra, miközben a rendőrség 10 éven keresztül elnézte nekik, az áldozatokat pedig elküldték azzal a picsába, hogy "ne merészelj itt pakisztániakról beszélni", mert éljen a politikai korrektség?
Csak hogy pár részletet idézzek a cikkből:
... she had been accused of being insensitive when she told one official that most of the perpetrators were from Rotherham's Pakistani community. A female colleague talked to her about the incident. "She said you must never refer to that again – you must never refer to Asian men." "And her other response was to book me on a two-day ethnicity and diversity course to raise my awareness of ethnic issues."
The report noted that the police showed lack of respect for the victims, who were deemed "undesirables"
Theresa May described the failures of police and council agencies to deal with child sex abuse as a complete dereliction of duty. She said that "institutionalised political correctness" had contributed to the authorities turning a blind eye to the abuse: "I am clear that cultural concerns – both the fear of being seen as racist, and the frankly disdainful attitude to some of our most vulnerable children – must never stand in the way of child protection. We know that child sexual exploitation happens in all communities. There is no excuse for it in any of them."
The report estimated that 1,400 children had been sexually abused in the town between 1997 and 2013, predominantly by gangs of British-Pakistani men.[7] Abuses described included abduction, rape, torture and sex trafficking of children.
Hugom 2 anyanyelvű legyen, Nevelőfaterom 8 órás munkával keressen annyit programozóként mint otthon sokkal több melóval. Nyelvet tanulni, dolgozni, tapasztalatot szerezni. (most vagyok először külföldön életemben. Jól tolom szerintem nem apróztam el XD) Sok oka volt. De ezek a legfőbb okok.
Le is feküdt a csajjal, de a csaj akarta Trófeának a focistát. Abszurdum. Nálunk a nemi erőszakért nem adtak ennyit 6 éve. Ott meg a csaj hagyta sőt akarta. Nem tudom, hogy mit érez majd a csaj. Tönkre teszi egy gyakorlatilag fiatal ember életét.
Kicsit durva, de voltak kommentek ahol írták, hogy ha leültetik a srácot akkor megerőszakolja valaki a csajt, hogy kompenzálja a bűnét. Hát durva és nem kívánnám neki, de van benne igazság.
Már tönkretette. A csaja érthető okokból otthagyta, gyereküket vitte magával, karrierjének lőttek, 6 évig meg kuksolhat a börtönben. Ez nagyon gáz egy ribanc miatt, aki ezzel akart menőzni a barátnőinek.
És én nem mondom azt, hogy nem felelős 28 éves fejjel, mikor tudatában volt, hogy hány éves a csaj. De egyrészt az a félév a 16. évig már ide vagy oda, másrészt nem értem, hogyan lehet egy 15 évest 8 évesként kezelni és pedofília súlyával mérni az egészet, harmadrészt a 6 év mindenhogy nézve kibaszott sok.
Hiei írta:
Le is feküdt a csajjal, de a csaj akarta Trófeának a focistát. Abszurdum. Nálunk a nemi erőszakért nem adtak ennyit 6 éve. Ott meg a csaj hagyta sőt akarta. Nem tudom, hogy mit érez majd a csaj. Tönkre teszi egy gyakorlatilag fiatal ember életét.
Kicsit durva, de voltak kommentek ahol írták, hogy ha leültetik a srácot akkor megerőszakolja valaki a csajt, hogy kompenzálja a bűnét. Hát durva és nem kívánnám neki, de van benne igazság.
Ugrás a fórumra: |