Na ezt nem tudtam. Köszi az infót
Duma topic 14
http://eye-on-ani...-in-the-uk
Itt van pl. egy részletesebb magyarázat a hasonló dolgokra is.
Gman. Akkora butaságot írtál. Épp azert veszélyes az üzenete, mert a gyerekeknek nem tűnik fel. Csak egy érzelmi mintát hagy bennük, amikor meg az életben hasonló helyzet fordul elő, akkor e szerint dönt.
Lew: Rajtad tökéletesen működött ezek szerint a manipuláció, ha csak ennyi jött át. De itt a lényeg, hogy azt sugallják, hogy a rasszizmusnak sosincs valódi alapja, csak a kisebbrendűségi komplexus és, hogy minden kezelhetetlen ember valójában jó, csak szegényt manipulálták biológiailag. Ez azért káros, mert a terrorizmusra nem fogsz tudni gyógyszert adni a terroristáknak, de egy impotens világnézetet tesz a magáévá, aki ezt befogadja.
Na szuper. Már megint belém kötöttek egy indexes cikk alatt Írtam neki egy kisregényt érvekkel Tuti 5 szóban visszakapom hogy hülye vagyok bármilyen érv nélkül, vagy logika nélkül. Észt ezektől nem is várok. Hiányzik az egyik csaj akit letöröltem. Vele olyan jól lehetett politizálni. Nagyon balos volt, de sosem egymást szidtuk hanem pörgött a beszélgetés és mindketten élveztük. Sokszor ő írt rám megvitatni dolgokat. Na a lényeg hogy bárcsak több ilyen ember lenne.
Eddig is érdekelt ez a rajzfilm, de mostmár méginkább megakarom nézni, de nem tudok letölten, meg a legtöbb steam portál is le van tiltva a koliban. 7 eurót meg nem adok ki a moziért, ezért a rajfilmért.
Ha indexcikk alá kommentálsz nemtudom miért lepődsz meg rajta, ha beszólnak. Egy másik dolog:
Nagyon balos volt,
Étrendváltás és stressz. Főleg a kenyeret és a pékárut hanyagolom. Meg kevesebbet eszek sokkal mint otthon. Tartom a 73-74 kilót 180 magas vagyok. Nem panaszkodom. A testzsírom még így is magasabb mint szeretném, de majd alakul az is. Itthon gyakorlom a kung-fut és eddzegetek. A kardiót nem bírom a ketyegőm ki akar ugrani. A Nyújtásra álltam rá mert a rúgások nem mentek. Most már lassan alakul. Nagyon lassan de jobb mint volt. Thai Boxosnak nem lennék jó nagy valószínűséggel.
Noé: inkább Együtt PM DK 4K szimpatizáns volt. bár ezekből kiábrándult. Nagyon Vár egy normális baloldali szerveződést. Mondtam neki sokszor hogy arra biza rettenetesen sokat kell várnia ahogy kinéz otthon a paletta jelenleg.
Miért ne lennél elég magas vagy hozzá. Képzeld nekem se bírta a kardiót. Futottam 300 métert és majd nem bele haltam és most képes lennék futni több km-et is. Ez volt az edzésemnél is. Mindent lehet csak akarni kell.
Egyesítve 2016.03.25 16:40:14:
Miért ne lennél elég magas vagy hozzá. Képzeld nekem se bírta a kardiót. Futottam 300 métert és majd nem bele haltam és most képes lennék futni több km-et is. Ez volt az edzésemnél is. Mindent lehet csak akarni kell.
Értem én, hogy lábfétish, de leaglább nők lennének.
http://444.hu/201...meg-a-papa
Amúgy gáz, hogy nem fogja fel, hogy emiatt csak még jobban le fogják nézni a kereszténységet.
Gdat te tipikusan a rosszat láttad meg a filmben. Hülyesèg belekeverni ebbe a rasszizmust. A filmben bemutatott utöpiában rájöttek, hogyha az egyes rasszok, ( állatok ) felhagynak azokkal a szokásaikkal amelyek ártalmasak a közösségre, tehát kompromisszumot kötnek, kialakulhat az utópia.
Ez nagyon sötèt látásmód Gdat. Én nem igazán ilyennek ismerlek. Ha gondolod kifejtem bővebben miért zseniális a film üzenete de most telefonról vagyok.
Ugrás a fórumra: |