Nekem tetszik. Humorra jó, történet jó és szépen megismerkedünk egy új karaktert .
Ami biztos, hogy Kibának még nincs gyereke. Így a macskás kölyök egy óriási ?.
Én nem bánnám, ha átlagos kölyök lenne ,aki eléri az elöbbi generáció erejét .Metal szintén.
Így az ember jobban odafigyel,akkor sok kérdésre kapunk választ.
Hát ez a rész is érdekesre sikerült. Azért valamennyire ki tudott akasztani de komolyan!
Jön egy nagy szikla ami lényegében hatalmas és pont úgy néz ki mint egy giga kavics. Nincs semmi más törmelék ha már hegyomlás volt. Itt vannak olyan nagy shinobik mint Gai aki szerintem még a mostani formájában is képes lenne széttörni a követ vagy pont Kakashi aki a raikirijével simán szétrobbantaná de egyik se csinál semmit. Mirainak meg gyakorolhatná a chakra pengéit a szétvágásához! Na de itt mi van? Jön Choji és megtanítja őket chipset sütni majd a giga Choji csak segítséggel (most komolyan shinobik egy fát használnak erőkarnak segítségképpen hogy elmozdítsák) végül mégis Choji egyedül dobja fel a dombra (hátha onnan megint legurul mi?)
De azért nem volt rossz rész! Még jónak is nevezhető a maga gyerekes módján. hozta a Kakashi "üdül" formát jobb volt mint a előző rész.
Mirai is megint megtudott 1-2 dolgot az apjáról, és már tudjuk miért hozták be az új lányt. Lényegében ez az arc Mirai bemutatásáról és hogy mennyire hasonlít az apjára szól.
Ami viszont tényleg nagyon tetszett a részben az a visszaemlékezések voltak ltva régi öreg barátainkat még fiatalon. Klasszikusok mindig menők.
Vagy hogy milyen jó ivó Kakashi hogy még maszkon keresztül is tud inni. Vagy legalábbis pont akkor takarják amikor kell!
És Mirai belső monológjai is jók voltak!
De amúgy lassan már kezdem elfelejteni hogy most a Borutót is nézzük mert már részek óta ő és barátai fel se tűntek. De én valahogy nem is igen bánom.
Az epizód egészen tetszetős volt, de sajna több ponton is hülyére veszi a nézőt.
Egyszerűen tele van túl egyértelmű utalásokkal, hogy itt valami csalafintaság van.
Ugyanakkor az elég durva húzás lenne, ha a víz izével kapcsolatban az lenne amire gondolok a főpap jozdonyvezetői mivolta okán. XD
Hát csak nekem tűnik ez túl szektásnak már első ránézésre is? Bár akik ilyen fanatikusan látni akarnak vakmai azok bármit elhisznek. De azért akkor is.
Az meg hogy pont 20 valaki kell (és valamiért mind pont fiatal lány) nekem megint gyanús volt. Gondolom ez is a rituáléhoz kell. Hát ez így tényleg túl gyanús első hallásra is. Pláne olyanra lenne képes amire még Orochimaru sem volt képes ugye!? Bár ő eleve holtakat katonának hozta vissza.
Amúgy az a lány aki odavezette őket a bejárathoz csak nekem volt túlismerős??? Mintha láttuk volna már őt csak nem emlékszem hol.
De az előzetes alapján tényleg csak arról szól hogy le akarják másolni Hidant.
Gondolom kb a következő résszel vége is ennek az arcnak, max még egy levezető rész. De vajon ezután megint mivel húzzák majd az időt?
Baromi érdekes filler lehet,ha normális magyarázatot kapunk Hidan jutsu -ára.
Hidan karaktere és jutsuja a mai napig nem kaptunk magyarázatot .
Attól, hogy Orochimarunak nem sikerült, még nem biztos, hogy lehetetlen . Mert a jutsuk is fejlődnek és új technikák jönnek,esetleg egyedi vérvonalas képességről beszélünk .Ha nem is testileg, de lelkileg ideiglenes visszalehet hozni .
Ezen a részen most nagyon elgondolkodtam .
Nem sok filler rész van amúgy nem tudom miért hajtjátok azt hogy eddig filler ment. https://www.anime...enerations
A következő résszel lezárul ez az arc és valami GEMAKI háború lesz a részek címeiből ítélve.
Nem sok filler rész van amúgy nem tudom miért hajtjátok azt hogy eddig filler ment. https://www.anime...enerations
A következő résszel lezárul ez az arc és valami GEMAKI háború lesz a részek címeiből ítélve.
dungeonlord írta:
Hidan karaktere jutsuja a mai napig nem kaptunk magyarázatot .
Ha az lesz, mint Juugo esetében, akkor jobb ha nem várod. (Azt mondták, hogy Juugonak átok pecsétje van, közben a a nagy fenéket)
Hidan jutsujára meg össze tudod szedni a maygarázatot, a történetből:
Egyrészt kb azon a logikai elven működik, mint a Nara klán kagemane jutsu-ja, csak árnyék helyett vérrel. Illetve még ehhez hozzájöhet valami téridő jutsu-s cucc.
Arra azért kíváncsi, lennék hogy Jashin tényleg létezik-e, és nem csak-e egy szektás hallucináció.
Persze ha a Shinigami létezik, akkor ő miért ne.
-----------
Egyébként, meg nem teljesen igaz rá, hogy filler, mivel ez a történetszál is egy novellát dolgoz fel, tehát van forrás mű.
Illetve mivel a mangát sem Kishimotou írja így azt se kéne túlságosan kanonként tekinteni.
Ez már inkább a Narutó Technikákhoz jobban illik. Ez írtam már korábban is.
Juugo klánjának volt az a különleges képessége (vérvonal képesség) hogy képesek voltak természeti energiát felvenni ezáltal átalakulni. Így Juugo vérét használva alkotta meg Orochimaru az átok pecsétet. Ezáltal mások is hasonló módon képesek voltak felvenni azt és átalakulni. Feltéve ha elbírta a testük és nem haltak bele az átokpecsétbe. Ez gondolom amiatt volt mert nem tudta a testük jól tolerálni elviselni használni a természeti energiákat.
Semmire se emlékszem és lusta vagyok utána nézni .Ezért elhiszem, amit mondtok .
Szerintem ők se tudták, azt keverték átokpecsétes dolgot.
Legújabb rész 1-nek elment, végeredményen nem lepődtem meg, de a top 4 már annál inkább.
Remek összefoglaló,de a végén csalódtam. Választás jogos, csak sablonos^^
A Mirais arc szerintem egész jó lezárást kapott. Csak valahogy az nem jött be hogy Borutó már a kapuban várta és gondolta semmi nem történet.
Hát ez a rész megint hasonló volt mit a Mitsukis visszaemlékezés volt. Csak azért 1-2 fokkal jobb. Csak ez is tiszta visszaemlékezés egy kis jelennel.
AZ meg hogy sablonos lenne nem annyira. Tény hogy ez volt a Narutóban is Shikamaruval, de itt nem véletlenül lett Shikadai a kinevezett. Megérdemelten!
Bár ez igaz Saradára is. Csak gondolom a tipikus folytatás miatt nem választhatták őt. (manga)
Na De viszont tényleg a másik kettő minek került oda nem értem! Attól még hogy valaki a legtöbbet fejlődött még messze nem a legjobb vagy a legalkalmasabb. Pláne ha tényleg ő volt a legrosszabb!
Na meg a Saradás faluelhagyásnál is van sokkal súlyosabb bűn!
De legalább a következő rész már értelmesebbnek néz ki! És egy régi ismerős disznó is visszatér! Kész csoda hogy még él vagy nem ették még meg.
Miért hiszitek azt,hogy az ilyen hozzászólásokkal bármit elfogtok tudni érni?Elsősorban kezdjük azzal,hogy ez egy fórum.Itt mindenki leírhatja a véleményét attól független,hogy pozitív,vagy negatív. Kritika esetén az ember általában nem szokott egyetérteni a másikkal,ilyenkor elmondja, hogy neki miért tetszett az epizód,és ha tudja,akkor megcáfolja a kritikát megíró személyt.Így fokozatosan kialakul a "vita". Két ember közötti vita arra szolgál, hogy egyrészt mindkettő megismerje a másik véleményét, másrészt normális keretek között megpróbálják - legalább részben - meggyőzni egymást.
Normális kulturált vita során, mindkét fél meghallgatja és tiszteletben tartja a másik álláspontját, annak ellenére, hogy az érveivel megpróbálja megváltoztatni azokat.
Szóval,ha nem értesz egyet azzal,ahogyan Goku áll hozzá a dolgokhoz,akkor meg mondj ellent neki a saját indokaiddal.Ne gyertek már állandóan ezekkel a dedós "ha nem tetszik ne nézd" hülyeséggel.
Én pont ezt mondtam magamnak, és azóta nem is nézem.
De néha feljövök, elolvasom a véleményeket hogy alakul a történet, amint beindul újra nézni fogom.
A shippuudenről meg annyit hogy én mire elkezdtem vége volt, ezért minden rossz részt átugrottam már első nézésre.
De ha megnézzük hány része is van, és vonjuk ki belőle a rossz részeket akkor van legalább 300 nagyon jó része, sőt.
Vagyis ez egy nagyon jó anime szerintem. Ennél csak a tudjuk melyik anime sokkal jobb.