Boruto manga
Köszönöm szépen a munkátokat!
Igen érdekes fejezet volt.
Azért kezdjük már ott hogy mióta is tudnak repülni benne? Na de most komolyan? Tiszta Dragon ball lesz már vagy mi?
Azt hogy Eida mit lát Kawakiban tényleg rejtély. Tényleg már csak azért akarhatja őt mert rá nem hat és még vele egykorú. Ezen még a végén Borutó is segíthet ahogy idősebb lesz.
Az meg hogy Saskume megint ellenség. De tényleg ennyire az eredeti Chakrájuk lennének? Meg komoly ez a megállítás. Értem én hogy erősek, de a konohai Shinobik meg már túl könnyű esetek. Majd jön pár gyerek akik lehet jobbat mutatnak mint a városvédők mi?
Az meg hogy Kawaki hogy lett ennyire gyenge kész őrület. Tisztára az lett mint Narutó és Sasuke korábbi önmaguk lebutított változata.
Ami Himawarit illeti! Itt jön a régi agy rajongói teória ami nekem is kedvencen volt. Kuramma még nem halt meg mert egy része sőt lehet más bijuk is Himawaiban élnek akárcsak annó Narutóban. Ezért is volt korábban olyan kisugárzása Eida öccsére. És még most is belőle éreznek valamit. Csak érdekes főhős lesz ő is ahogy én reméltem már korábban.
Csak ezekkel az árkozott ruhákkal kezdenének valamit. Még ha hasonló is a divat. De istenem itt komolyan be kellet hozni? Ezekben harcolni? Magassarkú emelt cipő. Bő ruhák, meg övek. Istenem harcművészeti témában nem lenne elvileg jártas az író? Ilyet ráadni a főhősökre!?
Köszönöm a fordítást.Sasuke olyan nem törődöm seggfej mint régen volt. Sasuke bal szeme vajon Sharingan?Mindegyik új jószágnak meg van mind a két szeme,Sasukénál meg bőr nőt rajta?Abban se vagyok biztos hogy negatív karakter lesz Hidari.Lehet Sasuke csinált valami szemteknikát mielőtt elnyelte a fa?Eida így nem ér egy forintot sem konohának,lát mindent csak elfelejt szólni róla.Végül is nem fontos információ hogy a jószágok Konohába jönnek.goku5,biztos eredeti Sasuke chakrája mivel a fa szívja egyfolytában tőle.Értem én a ruha és a cipő zavar téged harc szempontjából,de akkor mi a helyzet Sarada szemüvegével?Nem tudom miből van,de ha agyon is verik Saradát azon a szemüvegen egy karcolás sincs. Konoha kapujánál szerintem már a Shippuuden óta meghal minden kapuvédő mikor megjelenik egy ellenség.Azt én se értem miért mindig a leggyengébbek védik a kaput,itt viszont azért csak a tízfarkú lábkörme ölte meg őket.Hogy nézne ki hogy Kawakit fél perc alatt leveri,de megizzadna 6 kapuőrtől?
Tibiii
Ha Hidarinak van bal szeme akkor biztos az is Rinnegan mint mindegyik karomizének.
Egyébként nem meglepő hogy rá van nőve valami és az se lesz meglepő ha nem lesz bal szeme elvégre az alapalanynak Sasukénak sincs bal szeme.
Illetve kikérem az összes kapuőr nevében hogy a Shippuuden óta minden támadásnál meghalnának. Kérem szépen már Orochimaru támadásánál is meghaltak jóval a Shippuuden előtt
Viccet félretéve szerintem logikus hogy az első védvonalat ne a legelitebbek alkossák elvégre egy jól szervezett meglepitámadás esetén sokan odaveszhetnek mire felocsúdnak. Nagyobb veszteség lenne ha egy ANBU osztagot lepnének meg és odaveszne 2-3 tag, vagy ilyen Kakashi szintű jonin mintha odavész 10-20 joninnak csúfolt selejt.
Köszönöm a nyolcadik a fejezetet nagyon érdekes volt és egyben nagyon gonosz. Pont a legérdekesebb résznél álltak meg. Van rá esély, hogy nagy pofára esés lesz, már a behatolók részéről. Ugyanis mikor még kicsi volt és megsérült a macija egy mozdulattal hatástalanította a sokadik Hokagét aki akkor még nem volt rókátlanítva. Most érettebbnek, erősebbnek, és dühösebbnek tűnik, várom mi sül ki belőle.
Ui: Amúgy engem érdekel, hogy Himawari miképp élte ezeket az éveket, ugyanis abban a hiszemben van, hogy a srác akit befogadtak megölte a szüleit. Vajon egy ilyen tragédia miképp hatott arra a folyton mosolygó kislányra?
Sziasztok!
Engem mindíg is foglalkoztatott és egyben egy érdekes teória lenne, hogy mi lett Kurama másik felével?!
Ugye a háború végén az egyik fél Narutoban maradt a másik pedig? Én sehol nem találtam róla említést, hogy hova került volna. Mi van ha Himawari-ba lett pecsételve?
Érdekes egy fordulat lenne a cselekményben
https://mangaplus...er/1020601
Egyesítve 2024.04.18 18:23:19:
Cuki Kurama
Ugrás a fórumra: |