No, most értem haza a Batman vs Superman-ről, írnék egy kis véleményfélét. Kicsi SPOILER de a nagy csavart nem lövöm le a végéről.
Történet: Nincs időnk 5 filmet csinálni ezért csináljunk meg 5 filmet egyetlen filmben, amiből kettő jó, három kurva szar.
Látvány: A végén már nagyon túlzásba vitték hogy minden másodpercben robbanjon valami de amúgy ez a része nagyon rendben volt. A Harcjelenetek látványosak, a CGI szép, a jelmezek is okésak.
Batman: Meglepődtem mert azt hittem Ben Affleck is el fogja rontani nemcsak az írók és a rendezők de nem lett igazam. Korrekten hozza azt a három arcát amit eddig is és nem ripacskodik szerencsére. Batman, tényleg Batman volt. Nyomozott, harcolt, gondolkozott... Aztán megölt kb 20-30 embert a film alatt és a konfliktust is nevetséges karakteridegen módon tolták le a torkán ahogy a megoldást is.
Superman: Pöcs.
Wonder Woman: Vézna de a karaktere jó, a jelenetei jók, komolyan megnézem majd a szóló filmjét.
Luthor: Joker meghágta Lokit a női alakjában és megszületett Luthor, akinek mai napig nem tudom a motivációját de a legvalószínűbb a fél mondatban elejtett gyerekkori trauma. Apu megütött egyszer és csak a cégét, a kastélyt meg pár milliárdot hagyott rám. Brühühü.
Lois: "Én nem nő vagyok hanem újságíró." - Lois Lane 2016.
Alfred: Egy kicsit alkesz de amúgy a klasszikus változat, annyira nem szerepelt sokat hogy el lehessen rontani.
Többiek: Mindenki kellemesen keveset szerepel és politikailag korrekt.
Összkép: Szarabbra számítottam, titkon jobbat reméltem. 10 kriptonitlándzsából (miafasz) hatot kap tőlem.