Jól láttam hogy az a Ragnarök srákányféleség vagy mi a csuda egy robot?
Köszi a rész magyar feliratát!
[Naruto-Kun Projekt] Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! anime
Köszi Ayagii és Mynky az egész éves munkátokat... ezer hála és kellemes ünnepeket előre nektek
Egyesítve 2023.12.21 15:56:41:
És megnézve az első évad első rész...jó kis emlékeztető volt, halványan emlékeztem de jó volt így a rész előtt megnézni... és wtf az utolsó rész... Kár,h ragnarök még a huzalokat se bírta el,mondjuk elég sok informácíót kaptunk , mondjuk érdekes ha Delta ereje után rakta a 9. lovagot felturbózva, akkor gondolom Alfa 1 és 2 lovag után lazán alÁzhassa a gyengébbeket , végülis szerintem jót is tesz, h Cid kicsit eltünik a színről és a csajok kicsit magukra veszik a terhet és remélem lesz róla szó,h milyen lesz egy kis ideig Cid nélküli élet plusz harc...Gondolom a film arról a világról szól majd ahonnan Cid jött, hátha kapunk egy erős Bosst,mert eddig laza volt mint forró kés a vajat úgy aptítsa a kultuszt Cid. .mondjuk kiváncsi vagyok Nishino mit fog szólni, hogy újra ott lesz az akit utál ,gondolom jön a szokásos szerelembe esés
Köszönöm szépen az egész éves munkáitokat!
Egyszerűen fantasztikus volt. És erre a fordulatra a végén nem számítottam, pedig láttam a rész előzetesét. Fantasztikus történet volt.
Valahogy a csata várható volt. Még tán gyenge is az elvárthoz képest. Viszont a történet nagyon ott volt. Így most már a nézők több dolgot is összerakhatnak kombinálhattak. Szóval így kerülhetett a lélek át egy másik világba. valami véletlen vagy sors folytán.
De ez a fordulat a végén hogy visszakerül eredeti világába. Nem vártam. És még pont ugyanazokkal a személyekkel és történettel mint az első évadban., csak sokkal látványosabban és gyorsabban. Na ez kellet a látványos és gyors belépőhöz. Csak itt már a szereplők vagy 15 évvel már idősebbek. Cid meg csak fiatal, de mindent visz. És a lányokat látva ahogy reagáltak mikor Árnyék eltűnik!?
Á már alig várom a folytatást. Csak félő hogy az még jó sokáig csak nem jön még, hiába van meghirdetve még. Pláne felirattal még mikor is láthatjuk. Fájó belegondolni.
De tényleg alig várom. Hogy is kerül megint vissza a régi világába és onnan megint vissza. Ahogy ismerem őt megint robbant egy atomot a térbe és azon át jut vissza. Meg vajon mit is csinál régi világában. De csak egy film max 2 rá igen kevés szerintem.
Mégegyszer köszönöm a munkátokat és remélem majd viszitek a folytatást is.
Köszi az évados munkát!
Hát, azért erre a végkifejletre nem számítottam. Én is kíváncsi vagyok hogyan tovább. Meg nekem úgy tűnt, hogy Alfa teljesen képbe van, mi fog történni. Mintha ez Shadow választása lett volna. De hát mi ugye tudjuk, hogy semmit nem csinál direkt jól, csak így alakul. Mindig úszik az árral.
A világ ahova meg visszatért az is érdekes. Nekem úgy tűnt, mint egy posztapokaliptikus modern világ kiborgokkal meg varázslattal. Hogy abból mi lesz
Vajon mennyi időt fog ott tölteni, haza jut e egyáltalán? Van e ott is egy gonosz szervezet amit le kell győznie? Rengeteg kérdést vet fel egyetlen rész.
Kicsit félek a folytatástól mivel ügy tűnik teljesen eltérnek az eredeti műtől (mangától), csak azt nem értem hogy miért...
Eddig is voltak apróbb eltérések (karakter design, egy egy harc helyszíne) de most az alap story-t is elferdítették nem is kicsit!
Várom a filmet de fél szemem csukva lesz amikor megnézem...
Köszi a két évadot! Először nem fűztem nagy reményeket a sorihoz, de elég hamar rákaptam, és le is daráltam az egészet. Ez a világ, ahova átkerült, érdekesnek tűnik, esélyes, hogy a másik világ ráhatása miatt jelent meg itt is a mágia, mert eredetileg itt nem volt.
Ugrás a fórumra: |