köszönöm szépen az új rész fordítását!
[Naruto-Kun Projekt] Fumetsu no Anata e (To Your Eternity) anime
Köszönöm az új részt!
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Nem voltam biztos benne, Bon meghal-e, vagy megmenti őt Fushi valahogy, de az előzetes nem hagy felőle sok kétséget, hogy mi lesz a sorsa. Bár a feltámasztás ezek után még mindig szóba jöhet.)
Köszönöm szépen a munkátokat!
Lehet én egyszerűsítem le de ha Fushi felveszi Bon alakját akár láthatja a szellemeket is. Akár magát Bon-t is. Azok meg elmondhatják neki hogyan támaszthat fel embert. Így akár Bont is és régi barátait is felélesztheti. Vagy csak én látok bele túl egyszerűen? Mert barátai szellemei vele van. Meg a testüket is újra alkothatja. A lányt még nem is igen ismerte mégis ment neki véletlenül. Nemhogy ilyen plusz segítő infókkal. Pláne ha még tud kísérletezni is.
Köszönet az újabb magyar feliratért!
Basszus egy-két másodpercre már elhittem hogy Bon fejetlen lett Persze, mert elfelejtettem, hogy Fushi ez előző részben ott repült felette.
Aztán milyen gonoszak voltak az animátorok. Direkt úgy rajzolták meg Bon ébredését, mintha a túlvilágon ébredt volna. A fényviszonyok, a szellemek kinézete. Ismét össze zavart, és rám tört az az érzés: "ugye nem?"
Az előző évad mély nyomot hagyott bennem ilyen téren. Soha nem lehet tudni ebben az animében mikor hal meg valamelyik főszereplő.
Na de kiderült a nokkák célja. Ha valamire nem számítottam, akkor az ez
Hát de nem jó fejek? Megölnek mindenkit, hogy ne szenvedjenek.
Mint amikor fáj a könyököd és ezért levágják tőből a karod, kérdezés nélkül.
- Ugye hogy nem fáj már a könyököd?
- Nem de megkérdezhettél volna, mielőtt levágod a karom...
Ugrás a fórumra: |