Köszönet a részért!
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Király rész volt. Nekem is hasonló gondolatok jutottak eszembe mint Gokunak,na akkor picit tévedtem,nem az öregapja volt az előzetesben hanem a dédapja... És 99 szintűek voltak mind a ketten.Ők is mekkora géniuszok lehettek akkor. Annyi kérdésem lenne még pluszban,hogy akkor most ez az Angyal kivégző aki elérte a 99 szintet az ugyanaz a személy lehet mint a SZÖSZI nagyapja?? vagy itt is egy generációval előtte? valaki megválaszolhatná aki tudja pontosan,csak,h picit tisztábban lássunk és nagyjából tudjunk mindenkit hova helyezni. És ezer hála a részért..
Kinézetből én arra tippelnék hogy a két személy ugyan az. Bár akkor tényleg elgondolkodik az ember hogy ha legalább 50 éve már 99 szintű volt és még nem tudott lépni tényleg mi lehet áttörni a 100 szintre. Na meg a másik hogy hogy lehet a Lélekcsarnokban nagyobb befolyása Bibi néninek mint egy nagyon max-os 99 szintűnek akinek még szeráf is a harci lelke. Akkor már Bibi is 99 szintű lehet. Eleve ha már így félnek Krizantém és Szellem doló is tőle pedig már ők is 95-96 szintűek.
De amúgy még jobban megerősíti a gyanúmat az hogy TS dédapja lehetett az első aki mészárló városban járt. Ezért is lett olyan erős.
Másik jó kérdés hogy ő él-e vagy valaki meg tudta ölni, ha már az öreg ellenfele a szöszi nagyapja még életben van.
Még jobban várom már hogy mi is lesz azon a szigeten hőseinkkel. Ha már a nagybátyja is így vélekedik a szigetről.
Lehet hogy 99es az öreg de Bibi nénje szintjét nem tudjuk, és azt se felejtsük el hogy neki is nagyon durvák az alap harci képességei, elvégre ő is lehozta azt a 100 meccset Mészárló városban. Amióta létezik az a város ha jól emlékszem akkor TSal és a Rókalánnyal együtt összesen 10en nyerték meg mindet, és ebből 4 jelenleg is életben van, talán még előkerül TS nagyapja is. Ebből nekem az a meglátásom hogy egyre erősebb utódokat neveltek ki a lélekmesterek, így nem akkora csoda hogy kisebb szinten is képesek már ugyanarra az utódok mint az elődeik voltak.
Felmerült bennem egy jó kis kérdés, amit a heti rész csak jobban megerősített.
Oscar 6. késessége a másolás. És ez jó is. Amit úgy valósít meg hogy vér kell valakitől és annak lemásolja a képességét. Ezelőtt tanakodtunk hogy oldja meg majd harcban a vér szerzést pláne ha nincs vele senki olyan. Na de az előző részben is edzésnél használta TS képességét most meg mást is anélkül, hogy ott lett volna az illető. Azt hogyan csinálta? Lehet elég egyszer megízlelnie a vért aztán azt bármikor elő tudja venni? Azt hittem friss vér kell hozzá. De lehet még vért se kell hordania magával mert képes azt tárolni vagy mi van?
goku5 írta:
Felmerült bennem egy jó kis kérdés, amit a heti rész csak jobban megerősített.
Oscar 6. késessége a másolás. És ez jó is. Amit úgy valósít meg hogy vér kell valakitől és annak lemásolja a képességét. Ezelőtt tanakodtunk hogy oldja meg majd harcban a vér szerzést pláne ha nincs vele senki olyan. Na de az előző részben is edzésnél használta TS képességét most meg mást is anélkül, hogy ott lett volna az illető. Azt hogyan csinálta? Lehet elég egyszer megízlelnie a vért aztán azt bármikor elő tudja venni? Azt hittem friss vér kell hozzá. De lehet még vért se kell hordania magával mert képes azt tárolni vagy mi van?
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hát ez tényleg egy remek rész volt! Tényleg sok minden volt benne. Még így két külön résszel is remek volt, sőt talán emiatt lett még jobb a rész! Jól kiegészítette a két rész egymást mindenki megkapta amit akart.
Az első fele az eljegyzés! Egyszerűen gyönyörű volt! Remekül meg lett csinálva minden része.
TS külseje újult. még jobban hasonlít a régi énjéhez. XW pedig megmutatkozott fülek nélkül is. Mily szokatlan de mégis szép és édes. Jó volt látni őket és megérte az a pár könnycsepp amit kiváltott belőlem. Szerintem másból is. Bár szerintem a szívek mutatását már kicsit túltolták. Elég lett volna kevesebb is. ÉS még a kis mókusunk is társra lelt!
A második fél meg egy jó kis edzés volt. Nagyon jó volt látni ismét a csapatot! Azért XW még híja. Kard bácsink meg is mutatta miért is olyan félelmetes egy igazi TD. Az előzőek nem tűntek messze ilyen erősnek. Ő is olyan 96-97 szintű lehet. Mégis milyen erős. Milyen erős is lehet egy igazi 99 szintű!? És ezt kell igazán felülmúlniuk! Azért a Nagymester azon kijelentése hogy másoknak még azt se engedte hogy nézzék vitte a dolgot. Láttuk miért is.
Azért azt külön kiemelném, hogy végre láttuk RR lélekcsontját és annak képességét amit TS-tól kapott.
Ahogy látom még a következő részben sem indulnak, hanem jó kis királyi vizit lesz. Meg TS Megint csak kap valami különlegeset. Biztos meglesz annak is a haszna a szigeten meg a fejlődésben.
Már csak az a Tiszta Kék herceg cím a jó kérdés!? Egész jó cím TS-nak. A Tiszta ég és a Kék ezüst fű vegyítése. Jövőbeni Tiszta Kék doló cím birtokosa.
Nagyon köszi az új részt!
Jól kiegyensúlyozták ezt az epizódot! Volt romantika és "harc" is.
Ugrás a fórumra: |