Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
202. fejezet
Nem, nem maradt ki egy fejezet...
Időben elvileg ugrottunk közel 2 napot is talán. Yuujiék legutóbb november 14-én beszélgettek, amikor feltűnt nekik, hogy rengeteg ember, feltehetőleg a nagyhatalmak katonái lépnek be a kolóniába. Kenjaku érkezése most ellenben már november 16-án játszódik, és azt is mondja, hogy elérte a CG a célját. Gondolom látni fogjuk, hogy mi történt.
Kenjaku motivációja kimerül annyiban, hogy ő egy "őrült tudós", és látni akarja, hogy mi fog születni a kísérletéből. Ha abszolút kudarc lenne, azt is leszarná, nevetne rajta, de véghez viszi, amit elkezdett. Valahogy nem akarom elhinni, hogy csak erről lenne szó.
Yuki jogosan kiosztotta Tengent, mert meg lehetett volna akadályozni a jelenlegi helyzetet, ha más valaki egyesült volna vele, mert nem csak Amanai Riko lett volna alkalmas. Yuki is az lett volna.
Chousou majdhogynem biztos, hogy meg fog halni. Kár lenne érte, én bírom.
----------
203. fejezet
Logikusan ment neki Chousou a Kenjaku elleni harcnak, de eddig csak a szíve viszi előre, érdemi eredményt nem tud felmutatni. Talán a fejezet végi érzelmi powerup segíteni fog, de úgy érzem, hogy Kenjaku csak a tisztelete jeléül fog neki felfedni valamiféle információt az átoktechnikájáról, az arzenáljáról, nem azért, mert Chousou kikényszeríti.
Érdekes, hogy Kenjaku elmondása szerint Yuujinak csak annyi szerepe volt, hogy ő Sukuna tárolója, aki elindította az események láncreakcióját. Yuuji mentalitásával ez összefüggésben áll, ő csak egy egyszerű "fogaskerék", de Sukunának akkor van valami közvetlen szerepe a terveiben, ha Yuujinak nincs is?
Szerkesztette: Bastian - 2022.11.04. 12:24
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)