Köszi a forditást jó mint mindeg.
Super Dragon Ball Heroes
Köszi, hogy viszitek még mindig a sorozatot!
Szerintem a 20. rész környékén hagytam abba. Talán azért, mert meg akartam várni, hogy kicsit előre menjen a "sztori", de aztán rájöttem, hogy annyira már nem vonz. Viszont most ezt a képet látva, amit az aktuális részhez raktatok, kicsit megjött a kedvem.
Akik nézik, mit gondoltok, megéri felvenni a fonalat ott, ahol abbahagytam vagy inkább nem érdemes?
Én küzdök, mint malac a jégen... De nagyon küzdök! Rég elvesztettem a fonalat, hogy mi is történik, miért történik.
DB, szóval megnézem bármi is legyen, viszont a szekunder szégyen miatt van mosoly az arcomon, nem azért mert elalélok. Sajnálom a kérdést, de valahogy a DB-ről alkotott vízióm megóvása érdekében teszem fel.
Mikor fejezik be ezt a sorit? Egyáltalán miért csinálják ezt?
itachi01 írta:
Én küzdök, mint malac a jégen... De nagyon küzdök! Rég elvesztettem a fonalat, hogy mi is történik, miért történik.
DB, szóval megnézem bármi is legyen, viszont a szekunder szégyen miatt van mosoly az arcomon, nem azért mert elalélok. Sajnálom a kérdést, de valahogy a DB-ről alkotott vízióm megóvása érdekében teszem fel.
itachi01 írta:
Csak egy hajszál híján mulott (megint), hogy le tudták győzni ezt a mindenek felett álló gonoszt, de hála az összefogásnak (megint) megmenekült a mindenség (újfent). Úgy reménykedtem, hogy a Kakarotto famíliában lesz egy kis összeborulás vagy valami olyasmi. Vagy legalább Goku tanakodhatott volna hol látta már ezt az arcot.
Mindegy, köszönöm a fordítást.
Amúgy szerintem már rég nincs is fonál szerint annyi a lényeg akiket Gokuék ütnek azok a rosszak.
Mondjuk a kártya játék történetéről jó lenne egy kis összefoglaló féle mert nem teljes sötétség uralkodik, igaz nem csak ezen a téren.
Még egyszer köszönöm a kemény, kitartó munkátokat.
Amúgy csak kíváncsiságból erre minek pazaroltok időt? Ez egy olyan "sorozat" ami szerintem nem sok embert érdekel de vannak olyanok amik viszont igen, szeretem a fordítást amit csináltok hiszen azóta vagyok tagja az oldalnak hogy meg alakult, de az hogy megy a harc hogyha vki szóvá teszi hogy rohadt ritkán jönnek ki a népszerű sorozatok fordításai nekem nonszensz. Tudjátok srácok szerintem nem azzal van a baj hogy mi olvasók nem vesszük figyelembe hogy ti szabadidőt áldoztok a fordításra hanem ti nem veszítek figyelembe hogy mire kíváncsi a nép. Olyan sok fölösleges projektbe pumpáltok energiát hogy az borzalom, rengeteg félbe hagyott munkátok van akár érdekelné az embert akár nem, én a helyetekben szavazást indítanék és akkor tudnátok mire érdemes energiát fordítani. Ne vegye magára senki mert nem sértésnek szánom de ez a véleményem, na minden jót!
Morauze írta:
Amúgy csak kíváncsiságból erre minek pazaroltok időt?
Morauze írta:
az hogy megy a harc hogyha vki szóvá teszi hogy rohadt ritkán jönnek ki a népszerű sorozatok fordításai nekem nonszensz.
Morauze írta:
Tudjátok srácok szerintem nem azzal van a baj hogy mi olvasók nem vesszük figyelembe hogy ti szabadidőt áldoztok a fordításra hanem ti nem veszítek figyelembe hogy mire kíváncsi a nép. Olyan sok fölösleges projektbe pumpáltok energiát hogy az borzalom, rengeteg félbe hagyott munkátok van akár érdekelné az embert akár nem, én a helyetekben szavazást indítanék és akkor tudnátok mire érdemes energiát fordítani.
Tapion-sama
1. Előttem írták páran hogy promo sori és sose ér véget amíg a kártyák eladása pörög, és lehet hogy túlél téged az üzlet, sosem fogod befejezni mert sose lesz vége.
2. Új bleach, boruto manga de szerintem az anime is, 4 lovas manga, Ragnarök (bár azt most vmiért nem láttam már régen posztolva), Onepunch man, uq holder, hero academia de abból csak a fő száll, demon slayer, meg volt egy ilyen rock lees naruto manga meg anime amit csipáztam, ezek jók és ezek közt van olyan ami már nem megy.
3. Nem kell írni hogy mi a félbe hagyott hiszen ti magatok teszitek közzé, fölösleges ez a dbs hero, a filmekhez köthető manga kiadások, vagy fillerekből gyártott manga, illetve hogy újra csináltok 1 ezeréves vmihez feliratot ami jobb felbontásban nézhető.
Részemről ennyi, a többi dolog nem érdekel. Pá
Morauze írta:
1. Előttem írták páran hogy promo sori és sose ér véget amíg a kártyák eladása pörög, és lehet hogy túlél téged az üzlet, sosem fogod befejezni mert sose lesz vége.
Morauze írta:
2. Új bleach, boruto manga de szerintem az anime is, 4 lovas manga, Ragnarök (bár azt most vmiért nem láttam már régen posztolva), Onepunch man, uq holder, hero academia de abból csak a fő száll, demon slayer, meg volt egy ilyen rock lees naruto manga meg anime amit csipáztam, ezek jók és ezek közt van olyan ami már nem megy.
Ugrás a fórumra: |