Nagyon jó fejezetnek ígérkezik majd
Kimetsu no Yaiba manga
Állítólag a Nezuko hasonmásnak Agatsuma a vezetékneve. Ha igaz, akkor Zenitsu révbe ért.
Meg is jött a koreai szken.
https://manamoa.n...id=3271398
Szerintem hosszú idő után egy olyan befejezés született, amibe nem tudok belekötni. Az utolsó oldal különösen tetszik. :"]
Parkour bajnok lesz belőle.
Csak menjen jobban neki, mint az Office szereplőinek. A hűtőnyitásban én is jó vagyok.
https://www.youtu...Kvw2BPKjz0
Na habár szét spoilereztem magamnak a mangát a legvége elolvasásával de azért rendesen elkezdtem olvasni 1 hete és most tartok a kardkovácsos történetszálnál (106. fejezet) és én őszintén nem értem, miért kell a vonatos arc-nak mozifilmnek lennie. A nagy harc alig 2-3 fejezet a mangában XD és bár az nagyon ütős, átszáguld rajtad mint egy vonat (höhö) az utána lévő történetszál szerintem 10000-szer izgalmasabb és látványosabb. Bár ami ott történik azt biztos hogy sorozatban jobban eladható lesz hogy majd rengeteg youtube reakció videó is születhessen róla. Így meg ráadásul nagyon soká jön a 2. évad a tv-re szóval nekem homály ez a dolog. A manga amúgy nagyon király eddig szóval kíváncsi vagyok a maradék 90 + fejezetben mi lesz ami maradt és hogy jutunk el Muzan-ig és a vele való harc 90 %-át nem lőttem le magamnak azért, szóval arra is kíváncsi leszek hogy oldják meg. A felső holdak királyak eddig, az első számú hold képességeire nagyon kíváncsi leszek mert Akaza-nak sikerült felhypeolnia őt nekem Nem sokszor szólalt meg eddig de amikor igen ott a gyűlésen az menő volt.
Nem hosszú a vonatos történetszál, éppen ezért pont alkalmas mozifilmnek. Ráadásul canon, így lesz okuk az embereknek megnézni, bekészítve a 100-as papírzsepi csomagot, miközben az Ufotable lehozza a csillagos eget. Nem akarom eltúlozni előre, de bevételügyileg egyértelműen a többmilliárdos kategóriában lesz.
Az animációval biztos, hogy semmi gond nem lesz és szerintem kifogják kicsit tolni azt a harcot majd, de remélem sikerül úgy megoldaniuk hogy ugyanolyan rövid de ütős legyen mint a mangában. Az nagyon tetszett, hogy Akaza nem szarakodott és egyből nekiment Tanjironak mindenféle szó nélkül. Egyetértek Bastian hogy kaszálni fog mint az állat a film . Ha már a manga ekkora siker lett, az animéről nem is beszélve.
Jaj meg tényleg hát Kanao-t meglehetett volna zabálni ahogy örült annak, hogy Tanjiro a gyengélkedőn magához tért . Az a reakció úgy ahogy van aranyat ér. Uzui meg egy igazi boss a háremével XD.
Akazában az a legveszélyesebb, hogy papíron kapóra jöhetne a démonvadászoknak, hogy közelharcos, de olyan mesterfokon űzi a tudományát, hogy köpni-nyelni nincs idejük, ha komolyan nekik ront. És ennek ellenére, amit Rengoku letett ellene az asztalra, az igencsak megsüvegelendő. Flame Bro csodálatos glóriája.
Uzui egy Chad.
https://i.imgur.c...Hp4LJI.png
Akaza az tényleg elég kemény dió, ugye a képessége miatt hiába közelharcos az inkább előny neki mint hátrány.
Nagyon jó kép Bastian
Amugy én talán azt bírtam a mangában, hogy ez próbált a legrealisztikusabb maradni az összes nagy közül. (Nagy alatt értsd, One Piece, Bleach, Naruto, Dragon Ball még a HunterxHunter is)
Itt mindenre megvan a logikus magyarázat szóval elég szépen össze van szedve minden.
Talán az anime témájában említettem, hogy a Kimetsu-t nem kell túlagyalni, de cserébe hozza azt, amit célul kitűzött, hosszú, kielégítő harcokkal. És mindezt úgy tette, hogy nem lett elnyújtva. Amiben jónak kell lenni a műfajban, amivel meg kell nyerni a korosztályt, sőt, több korosztályt is megnyert magának, abban csillagos ötösre vizsgázott.
Jézusom Bastian ezen a képen behugyoztam XDD Virgin Trio :'D
Jaeger nálam is eddig így áll a helyzet, bár nekem a Hunter X Hunter még mindig top 1 (sajnos nagyon elfogult vagyok vele ) de a kimetsu nagyon feljött és igen ahogy Bastian te is írtad annyira örülök, hogy nincs elnyújtva. 205 fejezet, egy kerek egészet alkot és kész. Eddig a prostis szál volt a kedvenc de most ez a kardkovácsos rész is tetszik szóval kíváncsi vagyok mik lesznek még itt a fináléig.
Én annál fejezetnél kezdtem el hétről-hétre követni, amikor Daki belevágta Tanjirout a falba (76. fejezet). Miután 19 héten keresztül izgultam, és látszólag győzedelmeskedtek hőseink, Gyuutarou még tolt egy óriási méregfelhőt (94. fejezet), és jött a kedvenc szerkesztői szövegem hozzá, ami nagyon igaz az egész mangára:
"The tragedy just never ends..."
Ilyen élmény volt a Kimetsu. :"]
Jaj hát Daki.... ő amint lesz animében alig várom hogy egy rahedli fan háttérkép legyen róla és én behúzzam mindet Szexi kis szoponc démon XD. Gyuutarou meg..... mindazok után ami történt Tokito csak így benyögi hogy ő amúgy a leggyengébb a felső holdak közül én meg így... ok...XD
Az ő háttere Dakival nagyon bejött és a végére kajak szimpatikusabb lett ő is meg Uzui mint Tanjiro.
Ugrás a fórumra: |