Hát a csaták jók csak asta szerelmi kapcsolatai hát nem tudom mért akarta a iro hogy legaláb hárma bele szeressenek?
Black Clover manga
Mindig olvasom
Megint kaptunk biztosan egy kis power upot. Mivel eltelt 1 év az rengeteg idő.
Nem tudom miért jelent meg így hirtelen a démon barátunk és mondta azt Astának, hogy itt a vége.
Szerk:
Nagyon erősek tért vissza a manga... És nos a legutóbbi fejezet elég érdekesen zárult.
Asta nem tudjuk hová került, de az biztos, hogy valami powerupot fog kapni. Én kicsit sajnálom, hogy ez már az utolsó arc a történetben.
Mondjuk Asta nem veszített csak Lily-s dolog teljesen kizökentette a harcból.
Update..
A Black Clover átköltözött a JUMP GIGA magazinba. Ami konkrétan annyit tesz, hogy a fejezetek 3 havonta jönnek majd ki, tehát 1 kötet/évszak. Arra kell számítani, hogy egy ilyen kiadványban körülbelül 50-60 oldalnyi Black Clover lesz... Erre miért került sor? Tabata egészsége követeli ezt meg, valamint a családi állapota, illetve a felesége és gyermeke egészsége. Szóval hosszú lesz még a vége.. Néhányan 3-4 ilyen kiadásra tippelnek, benne van a pakliban. Aztán ki tudja, lehet, hogy hosszabb lesz.
Sajnáltam én is, hogy erre került a sor. Azt hiszem Tabata megvan most inkább a családja miatt kellett. Van manga ami évek óta ilyen formátumban fut. Jump GIGA alapvetően a kezdők műveit karolna fel szerintem.
Ugrás a fórumra: |