Érdekes gondolatmenet. Remélem lesz valahol egy fordító csapat akik belevágnak. Már olvastam máshol is hogy változtattak a manga és az LNben leírtakon, de kíváncsi vagyok mennyit és mennyire. Ha lesz is egy második évad bejelentés akkor fél, de inkább 1 évet várnunk kell
Na én inkább kimaradok a spoillerekből.
De tegnap el is felejtettem emiatt kirakni az új előzetest: https://www.youtu...5-Jbx7fwkM
Hát nem azért de de ha már csak 3 rész van hátra és tényleg belevágtak egy új arcba nem tudom hogy gondolják hogy van még idő benne tengeribetegségre és fürdőruhás bemutatóra! Pláne ha jól sejtem meg is érkeznek. Bár nem vagyok loli de Filó tényleg angyalian néz ki! (de hogy honnan van neki fürdőruhája az hanyagoljuk) Raptalia viszont tényleg jól néz ki.
Mondjuk egy elfogadható befejezés lett volna hogy éppen megérkeznek az új helyszínre. De látom csak nem az lesz. Tényleg egyre befejezetlenebbnek néz ki a vége.
Hát Raptalia tényleg jó nő lett.
Amúgy tényleg nem gondoltam volna de tényleg egy hullámmal lesz vége a sorozatnak. Remélem jól meg tudják oldani 2 rész alatt. Bár nekem ez a rész is kissé időhúzós filinget adott. (tengeribetegségek meg eleve a hajós rész)
Amúgy valahogy nekem tűnik most kicsi másmilyennek a sorozat mint eddig volt? Mármint úgy értem eddig nem emlékszem hogy lett volna olyan hogy dobott tárgy meg hasonlók. Vagy lett volna ilyen játékos útmutató meg hasonlók. Arról nem is beszélve hogy lehet különleges az a hely eddig hónapok teltek el mire elérték a 40 szintet most meg pár nap alatt már 70 felett vannak.(pláne meg is jegyzik hogy azért minél nagyobb a szint annál nehezebb szintet lépni) Kicsit túlzás ez már szerintem. Nagyon átment játék típusba.
Az meg csak nekem érdekes hogy csak úgy a semmiből jött pár új fegyver. De Naofumi még mindig a kiméra pajzsát használja. Pedig biztos lenne annál erőseb is már neki elérhető a szintjei miatt.
Ez az új csávó nekem valahogy valahogy gyanús. Kíváncsi vagyok mit akarnak velük kezdeni? Pláne egy olyan következő részes címmel hogy "egy másik világ védelmezői". Gondolom nem véletlen.
A fürdőruhás Raphtalia tényleg mutatós volt kár hogy az az idétlen és amúgy fura pingvin ruha - amit amúgy honnan is szereztek egy trópusi sziget világban? XD - eltakarta kb végig.
ez az egész szigetvilág egy nagy event, amin ráadás xp jár. mondjuk a kis csapatunk ideiglenes tagjai kezdenek kissé gyanúsnak tűnni nekem. aztán persze ki tudja.
végül csak beválik hogy már semmi komolyat nem terveznek a végére csak egy másik hullámot. persze a 40ről kb 2 nap alatt 70+ra növelték a szintjüket, azért az powerup a javából.
Ja amúgy tényleg honnan az a pingvinjelmez hirtelen? Meg ilyen búvárképesség hozzá. Filó meg csak úgy simán búvárkodik mi?
Amúgy tényleg túlzónak érzem ezt az extra gyors fejlődést még ha extra terület is. Eddig mennyit szenvedtek a 40 szintig. Hónapokat most meg tényleg pár nap és 70 felett annak úgy hogy magasabb szinten nehezebb a szintlépés!
És ezt vegyük tényleg úgy hogy eddig azért nem volt mennyre videojáték szerű, valahogy valóságosabb volt. Most nagyon átmentek abba már.
goku5 írta:
Amúgy tényleg túlzónak érzem ezt az extra gyors fejlődést még ha extra terület is. Eddig mennyit szenvedtek a 40 szintig. Hónapokat most meg tényleg pár nap és 70 felett annak úgy hogy magasabb szinten nehezebb a szintlépés!
És ezt vegyük tényleg úgy hogy eddig azért nem volt mennyre videojáték szerű, valahogy valóságosabb volt. Most nagyon átmentek abba már.
Szerintem egyáltalán nem túlzás, mivel ha belegondoltok, eddig a királyságban mindig úton voltak és közben legyaktak néhány szörnyet, segítettek a rászorultakon, árultak, gyüjtögettek maguknak felszerelésre (nem szörnyekből, hanem kereskedéssel) stb, most ez az első olyan helyzet, amikor csak is szintet farmolni jöttek. Eddig nem volt olyan rész ha az emlékezetem nem csal, amiben csakis a fejlődés volt a céljuk és napokat töltöttek azzal, hogy szintezzenek.
Arról nem is beszélve, hogy az egyház és a pletykák miatt teljesen elvoltak nyomva, így információjuk sem volt arról, hogy hol a legjobb szintet lépni (vagy ha esetleg tudták, valószínűleg ki voltak rekesztve onnan), mindenre maguktól kellett rájöjjenek.
goku5 írta:
Ja amúgy tényleg honnan az a pingvinjelmez hirtelen? Meg ilyen búvárképesség hozzá. Filó meg csak úgy simán búvárkodik mi?
Mangából
Ha jól emlékszem, akkor a várostól/államtól (nem tudom minek nevezzem a szigetcsoportot) kapták ezt a pingvin jelmezt ami direkt arra van, hogy a víz alatt is lehessen lélegezni, profi búvárruha, röhelyes kinézettel . Filoval kapcsolatba meg gondolom ez a faji velejárója lehet.. vagy tényleg a tüdőkapacitása sokszorta nagyobb mint az embereké ezért nagyon sokáig tud a víz alatt maradni, bár inkább az elsőt mondanám.
"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
Nyilván nem jelentett meglepetést, L'Arcék fordulata, az viszont igen hogy ők is hősök csak egy másik világból. ez kissé fura, de érdekes dolog.
Naofumin kívül azonban a másik 3 hős nem tudom mit csinált eddig. kb a 0-val egyenlő. Még Raphtalia is sokkal jobban tartotta magát, pedig ő még csak nem is hős.
L'Arcék nyílt küzdelme nagyon tetszett hozta a formát. Glass viszont erősebbnek tűnik akár még a másik kettőt együtt véve is. hát mindenesetre érdekes lesz, a cím mindenképp biztató, és valahogy azt érezteti hogy erre vártunk 24 rész óta.
Hát ez a hullám számomra elég röhejes volt. Komolyan ennyi lett volna a sereggyűjtés magyarázat és legyőzni a főellenséget. Tényleg röhej. Királynő is szerintem túl sokat szerepelt ahhoz képest hogy itt a hősöké lenen a főszerep. Meg a kis Melty megmentése is! Ááááá..... Jó tudom, hogy most nem azon volt a hangsúly na de akkor is pocsékul volt megcsinálva. Arról a sok számítógépes grafikáról mozgásról ne is beszéljünk mellé.
Hát ez a fordulás tényleg nem volt meglepő. Az ilyen alakokat valahogy lehet hogy vonzza Naofumi. De legalább tisztességesek. Csak valahogy a céljuk nem világos semmi magyarázatuk nem volt, csak hogy hősök és a saját világukért harcolnak.
Naofume meg kezdi bemutatni a pajzsa tudását milyen sok mindenre is képes. De valahogy nem értem minek váltott vissza a szellem (lélek) pajzsról a kiméra pajzsra amikor az elvileg sokkal gyengébb lenne. Támadásra még megérte de utána miért nem vált vissza?
De hát hogy megint sehol nincs a 3 másik hős az is röhej. Tényleg csak azért vannak a sorozatba mert kellenek más hősök is. De valójában semmit nem csinálnak. Megint Naofumi harcol a csapatával. És hogy Raphtalia és Filó többet ér külön külön mint a másik 3 hős együtt. Semmi közük nem volt a főellenség legyőzéséhez és ott van még a többi szörny de azért mennének a zsákmányért. Szánalmas! Amúgy esküszöm eddigi is győztek le szörnyeket de nem rémlik hogy bármikor is lett volna szó dobott tárgyakról.
És megjött a régi legyezős csaj is. már csak egy hiányzik ha ők is 4-en vannak.
Egy legyező egy kasza a lány nem tudom mit használ!? (talán valami kristályt mágiához) Mi lesz még itt?
Tényleg nagyon gyorsan le akarják zárni ezt a csatát. Eleve a sorozatot. Kár hogy már csak egy rész van hátra belőle.
Amúgy megjegyezném hogy az a zöld copfos lány túl sokat kezd szerepelni a sorozatban ahhoz képest hogy csak mellékszereplő lenne.
L'Arcék pálfordulása nem lepett meg mert már tudtam róla. De az hogy ennyire a rossz oldalon állnak az megdöbbentett. Amugy az a resz tetszett mikor az a kristályékszer amit Naofumi készített nem akarta őket bántanu. Megertem
Remelem kapunk bejelentest is mert ez így totálisan lezáratlan marad.
A zöldhajú kiscsajnak is megvan az oka hogy ennyit látjuk. Késöbbiekben mégtőbb szerepe lesz. Bár a neve sem rémlik de remélem még a lehetséges második évadban megtörténik az amire gondolok de spoilerbe nem akarom leírni. Valószínűleg nemcsak én olvasgatom úgy azokat hogy nem is sejtem mit rejthettek ott el =)
Itt az utolsó rész előzetese! https://www.youtu...LqlYM9zKIM
Nagyon úgy néz ki marad a legyezős csaj a végén a főellenségnek. Pedig elnéztem volna még egy kis pajzs kasza párbajt!
De akkor ezt a csatát is gyorsan lezárják, ha még lesz idő csata utáni eseményekre.
Az a zöld copfos csaj megint ott van még ebben is!