Nem terveztem véleményt írni, mert jó pár véleményt el kell olvasnom ,hogy értsem a storyt .Mert no speak English szitu ,és időm se volt részletesebben elolvasni.
De szeretnék pár dologról véleményt írni.
Az egyik ,hogy addig felesleges románcról beszélni ,hiába harem manga,ha cselekmény másként halad,, mert Fuutarou az ikrek sikeres iskola végzettségre koncentrál, mert kell neki a pénz .
Ameddig a lányok nem végeztek a sulival, addig felesleges erről beszélni.
Résszről,résszre kezd leesni Fuutarounak a dolog, de ő még a tanitásra Focusál ,mert a történet elején majdnem elvesztette az állását, ha Nino nem védi meg .
Sordoran, az a baj Itsukival, hogy a tipikus első találkozó sablont nem akarunk, ami feljebb Bastian összefoglalt.
A manga harem,de sose éreztem szerelmi kapcsolatot Itsuki x Fuutaru között ,inkább baráti ,mint szerelmi .
És ezt nem azért írom, mert hardfan Miku vagyok,hanem azért, mert sose volt igazi szerelemi kapcsolat .
Van pár dolog,ami nem tetszett,mint pl csókok .
Miku és Nino okés, és talán Ichika is elfogadom,akinek a csókja inkább búcsúzás, és egy másik szerelem kezdete .
Mert az a csók számára a karrierjéhez,búcsú és Fuutarunak leesen végre,hogy az ikrek megkedvelték,és nem mint barát, hanem mint barátnő.
Azonban YOTSUBA csókja nem tetszett ,hiába hozott egy érdekes csavart a mangában.
Szerintem ő és Itsuki mi hamarabb ki kellene szállni a haremből.
YOTSUBA kapcsán még írni fogok,de ő inkább olyan karakter ,aki inkább összehozza a nagy ő -vel .
Ha nem lenne elég csókos dolog,még ott van manga lezárása, amit már jó ideje olvasok itt.
Ennek nem örülnék,mert még kellene 1 arc a csajok lezáráshoz, mint YOTSUBA , Itsuki ,Ichika kiszállása ,és Miku és Nino rivalizálásához.
Nem szeretnék Nisekoit 2, de 1- 2 arc még kellene .
5Toubun no Hanayome lehetne az a manga, ami tökéletesen bemutatná, hogyan működne egy normális harem manga .
Bízom az íróban, hogy ezt megfogja tenni .
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.11.28. 15:54