Az opening már a trailerben is adta, várom már, hogy jobb minőségben is megjelenjen. Chibi endingen nem lepődök meg, eléggé megkedveltem őket a korai FT animében. A szemfülesebbek észrevehették, hogy az endingben fejezetborítók is szerepelnek. ^^
Egyébként azért elérhető már az OP/ED, mert ma volt egy előzetes vetítés az első két részre vonatkozóan, amire lehetett jegyeket venni, vagy nevezni a sorsolásra. Ahogy ez lenni szokott minden ilyen alkalomkor, úgy most is kiszivárogtatták a részeket.
Fansub nincsen még hozzájuk, de ha a két rész nyersanyaga érdekel valakit az dobjon egy PM-et.
Szerk.: Nincs megerősítve, de a szivárogtatók szerint 2-courra lehet számítani, azaz 24-26 részre. Az opening alapján az első fele a Guilst ívig dolgozza fel a történetet, a másodikba pedig a Sun Jewel is belefér. Ebben reménykedtem én is, és van rá néhány utalás, pl. a második KV-ban Homura felvett pozíciója és kardja egyik Sun Jewel-es fejezetből lett adaptálva. Rebecca Leaperjének a megvillantása az openingben szintén.
Egyesítve 2021.04.29 17:52:49:
141.
https://manga4lif...age-1.html
Shiki és Shura találkozása eléggé fain lett. Tetszett, hogy ájuldozások helyett laza, rövid kis csevejt toltak le. : D A legtöbben a történetív közepe/vége felé számítottak erre a találkozásra, de Mashima csavart egyet a dolgokon. Habár minden bizonnyal valaki vagy valami be fog avatkozni kettejük harcába.. Maj' legközelebb.
Úgy hiszem, hogy Ziggy a legesélyesebb a győzelemre, simán lehet egy olyan végkifejlet ahol megszerzi az All-Linket és átveszi a botok fölött az irányítást az Aoi Cosmosban, ami nemcsak Shikiék és az Oázis, de még a Birodalom vereségét, illetve bukását jelentené.
Remekül startolt a Sandra; Aoi Háború történetszál, őszintén szólva ez lehet a kedvenc történetszálam, ha fogja tudni tartani ezt a szintet legalább.
Érdekes teóriák is születtek az utóbbi hónapokban.. Laguna esélyes, hogy Nero egy hozzátartozója, akár örökbefogadott, úgy, mint Shura. Ijuna meg szinte biztos, hogy az Oázis hercegnője, akiről szó volt nemrégiben.
Apropó Shura.. Sötét Gravitációt érzett Shikiből..
Szerkesztette: Blader - 2021.04.29. 17:52